Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το πιθανότερο. :P

Καλημερα παιδια, εχει βρει κανενας hand grip για το νεο 3ds το μικρο;;

Εσύ ρωτάς και εδώ; :P

https://www.reddit.com/r/3DS/comments/3zyrew/new_3ds_grips/

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καπου  θα καταλαβαν οτι χανουν λεφτα φαινεται :P

Το region lock εγινε για θεματα licences με τους ιαπωνες developers.

Όποιος θέλει event pokemon μου λέει. Έχω πολλά και μπορώ να βρω πολλά. (ακόμα και από Ιαπωνία

έχεις για pokemon Y;;

basketballFan είδα σε προηγούμενες σελίδες ένα πόστ σου με κατάλογο παιχνιδιών και εντυπωσιάστηκα!! Αν τα έχεις όλα αυτά τα παιχνίδια υπογράφουμε ένα σύμφωνο συμβίωσης  για ένα τρίμηνο ώστε να τα παίξω όλα αυτά στο 3ds σου;; ( Αστειεύομαι!! Λιγάκι... )

Τώρα στα σοβαρά...

1. το transfer data πόσες ώρες κάνει;

2.Αν παραγγείλω απο το amazon Αγγλίας πόσο καιρό κάνουν να έρθουν εδώ και με τι έρχονται;; Επίσης τα μεταφορικά είναι ίδια είτε παραγγείλω 1 παιχνίδι είτε 3-4;;

Poulinos είναι microsd Και συγκεκριμένα sandisk Ultra microSDHC UHS-I (αυτό λέει πάνω) class 10

Έχω τα περισσότερα events από την 6η γενιά (Pokemon X / Y / OR / AS) οπότε ναι.

Πες μου τι event θες και θα σου πω αν το έχω ή όχι.

δεν ξέρω τι events έχουν βγει οπότε....λες όποιο θες!

έχεις για pokemon Y;;

basketballFan είδα σε προηγούμενες σελίδες ένα πόστ σου με κατάλογο παιχνιδιών και εντυπωσιάστηκα!! Αν τα έχεις όλα αυτά τα παιχνίδια υπογράφουμε ένα σύμφωνο συμβίωσης  για ένα τρίμηνο ώστε να τα παίξω όλα αυτά στο 3ds σου;; ( Αστειεύομαι!! Λιγάκι... )

Τώρα στα σοβαρά...

2.Αν παραγγείλω απο το amazon Αγγλίας πόσο καιρό κάνουν να έρθουν εδώ και με τι έρχονται;; Επίσης τα μεταφορικά είναι ίδια είτε παραγγείλω 1 παιχνίδι είτε 3-4;;

Poulinos είναι microsd Και συγκεκριμένα sandisk Ultra microSDHC UHS-I (αυτό λέει πάνω) class 10

1. Αναλογως τι δεδομενα μεταφερονται

2. Με τον αριθμο αυξανονται τα μεταφορικα. Αναλογως αν ειναι standard η expedited shipping. Royal mail η DHL.

Εχεις hoopa?

http://www.serebii.net/events/

database με ολα τα events.

με προλαβες :P

1. Αναλογως τι δεδομενα μεταφερονται

2. Αναλογως αν ειναι standard η expedited shipping. Royal mail η DHL.

1.ας πούμε το Mario 3D land..

2.Ποιο από αυτά που αναφέρεις είναι καλύτερο-φθηνότερο και γρηγορότερο;; Δεν πιστεύω να θέλουν και τελωνείο;;

Απλώς έλεγα να παραγγειλώ τα fire emblem και bravely second μαζί..Μια παραγγελία..Μπορώ να περιμένω 2 μήνες..Αφού θα ασχοληθώ με MH4 και xenoblade στο new 3ds

Ναι έβαλα συσκεκριμένα τις χρονολογίες που έχουν την 6η γενιά μόνο. :P

ποια θεωρούνται σπάνια;

Diancie, celebi και;;

Αυτά που βρίσκονται μόνο σε events είναι τα:

Mew, Celebi, Jirachi, Manaphy, Darkrai, Arceus, Shaymin, Victini, Keldeo, Melloetta, Genesect, Diancie, Hoopa, Volcanion.

Από αυτά σε gen 6 υπάρχουν τα:

Celebi. Jirachi, Darkrai, Arceus (μόνο Ιαπωνία), Shaymin (μόνο Ιαπωνία), Vicitini (μόνο Ιαπωνία), Keldeo (μόνο Ιαπωνία), Diancie, Hoopa

έχεις για pokemon Y;;

Τώρα στα σοβαρά...

μια χαρα καρτα και μια χαρα μαρκα.

οταν αγορασεις το amazon θα σου πει λογικα με τι θες να ερθει.απο τον φτηνο απλο τροπο μεχρι με πιο γρηγορο και πιο ακριβο με tracking number Πχ.αν ξεπερασεις καποια ποσοτητα ναι μπορει να αλλαξουν τα ταχυδρομικα.αλλα ναι πιο φτηνα απο οτι να ερχονται ενα ενα.

το transfer δεν θα παρει πολυ ωρα.ακομα και να χρειαστει να μεταφερεις τα data της μιας καρτας στην αλλη δεν θα παρει τιποτα το τρελλο εκτος αν η πρωτη καρτα ειναι class 4 που οκ θα αργησει λιγακι.

Αλλα data δεν θα χρειαστεις αφου στο νεο Id μονο το παιχνιδι θες να μεταφερεις απο οτι καταλαβα.και το παιχνιδι θα κατεβει online ακομα και να μην το μεταφερεις με την καρτα οσο ξερω .το καλο με το amazon ειναι οτι και να χαθει κατι βγαζεις ακρη ευτυχως ακομα και με απλο ταχυδρομειο να ειναι

1.ας πούμε το Mario 3D land..

2.Ποιο από αυτά που αναφέρεις είναι καλύτερο-φθηνότερο και γρηγορότερο;; Δεν πιστεύω να θέλουν και τελωνείο;;

Απλώς έλεγα να παραγγειλώ τα fire emblem και bravely second μαζί..Μια παραγγελία..Μπορώ να περιμένω 2 μήνες..Αφού θα ασχοληθώ με MH4 και xenoblade στο new 3ds

ποια θεωρούνται σπάνια;

Diancie, celebi και;;

τελωνειο οτι ερχεται απο αλλη ηπειρο και απο μια αξια και πανω.πχ αν φερεις κατι απο αμερικη μπορει να περασει τελωνειο.λεω μπορει γιατι ειναι λιγο σχετικο παντα.αναλογως πως θα ερθει κτλ.με απλο ταχυδρομειο περνανε πιο δυσκολα τελωνειο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...