skanjos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 εννοει παιχνίδια 3ds ,και θα περιμένει πολύ καιρό,δεν είναι σίγουρο οτι το 3ds θα σπάσει με τον ίδιο τρόπο που έσπασε το ds ,μπορεί να δούμε απλά cfw και να τρέχει τα παιχνίδια απο την θύρα sd. μέσα στο 2012 πιστέυω θα σπάσει η κονσόλα οπότε μπορείς να περιμένεις φίλε, μέχρι στιγμής έχεις την δυνατότητα να παίξεις 5600Ds παιχνίδια ,υπομονή. καλύτερη κάρτα είναι με διαφορά η supercard2 λόγο emulation gba/snes,αλλα είναι ακριβή,μετά πάει η acekard2i λόγο του akaio που έχει την καλύτερη compability σε σχέση με τον ανταγωνισμό και είναι πάρα πολύ φθηνή. τώρα για όσους θέλουν να δουν την δύναμη του 3ds beyond the labyrinth παιχνίδι rpg κατά 60% έτοιμο και πολλοί λένε οτι πλησιάζει launch title του 360(απο το enchanted arms καλύτερο φαίνεται πάντος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 αντε να πιασει να βγει κανενας σοβαρος τιτλος γιατι προς το παρων η κονσολα δεν τραβαει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μονο σε εμενα το παιχνιδι φενεται σαν να εχει παρει την ιδεα του απο το "ICO"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 εννοει παιχνίδια 3ds ,και θα περιμένει πολύ καιρό,δεν είναι σίγουρο οτι το 3ds θα σπάσει με τον ίδιο τρόπο που έσπασε το ds ,μπορεί να δούμε απλά cfw και να τρέχει τα παιχνίδια απο την θύρα sd. μέσα στο 2012 πιστέυω θα σπάσει η κονσόλα οπότε μπορείς να περιμένεις φίλε, μέχρι στιγμής έχεις την δυνατότητα να παίξεις 5600Ds παιχνίδια ,υπομονή. καλύτερη κάρτα είναι με διαφορά η supercard2 λόγο emulation gba/snes,αλλα είναι ακριβή,μετά πάει η acekard2i λόγο του akaio που έχει την καλύτερη compability σε σχέση με τον ανταγωνισμό και είναι πάρα πολύ φθηνή. τώρα για όσους θέλουν να δουν την δύναμη του 3ds beyond the labyrinth παιχνίδι rpg κατά 60% έτοιμο και πολλοί λένε οτι πλησιάζει launch title του 360(απο το enchanted arms καλύτερο φαίνεται πάντος) Πολύ όμορφο φαίνεται! Το 3DS μού φαίνεται θα μας προκύψει 2ο Ps3, δηλαδή με αργές πωλήσεις στην αρχή και σιγά-σιγά θα πάρει τα πάνω του. skanjos το έχεις αγοράσει το 3DS ? αντε να πιασει να βγει κανενας σοβαρος τιτλος γιατι προς το παρων η κονσολα δεν τραβαει... Είναι νωρίς ακόμα και επίσης μην ξεχνάς πως έπεσε πάνω και στην κυκλοφορία του νέου pokemon black/white για το DS Και του final fantasy dissidia 012 για το psp. Σιγά-σιγά θα πάρει τα πάνω του, ίσως έρθει και μία πτώση τιμής κοντά ή λίγο κάτω από τα 200 ευρώ και θα είναι ό,τι πρέπει. Τα μόνα αρνητικά που με χαλάνε μέχρι τώρα είναι το χρώμα του αναλογικού μοχλού (το περίμενα στο χρώμα της κονσόλας και όχι σε grey) και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας (3, 3μισι ώρες με το 3D ανοικτό είναι πολύ λίγο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Είναι νωρίς ακόμα και επίσης μην ξεχνάς πως έπεσε πάνω και στην κυκλοφορία του νέου pokemon black/white για το DS Και του final fantasy dissidia 012 για το psp. Σιγά-σιγά θα πάρει τα πάνω του, ίσως έρθει και μία πτώση τιμής κοντά ή λίγο κάτω από τα 200 ευρώ και θα είναι ό,τι πρέπει. Τα μόνα αρνητικά που με χαλάνε μέχρι τώρα είναι το χρώμα του αναλογικού μοχλού (το περίμενα στο χρώμα της κονσόλας και όχι σε grey) και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας (3, 3μισι ώρες με το 3D ανοικτό είναι πολύ λίγο) ε ναι μα με launcher titles nintendogs και ridge racer δεν πας πουθενα... βαλε κανενα zelda η κανενα metal gear να δεις που θα πανε οι πωλησεις anyway τα εχω ξαναπει σε αυτο για την μπαταρια συμφωνω και εγω, ξενερωσα απιστευτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ναι το αγόρασα ,είναι η πρώτη φορητή που έχω πάρει μετά το κλασικό gameboy,σκέτο το πήρα και περιμένω την acekard2i σε 1-2 μέρες και μετά αρχίζω το λιώσιμο, fire emblem/twewy/zelda/pokemon/ff/luminus arc/castelvania/scriblenauts/proffesor layton/trauma center ήδη τα έχω να περιμένουν . όσο για 3ds software,ocarina και shin megami tensei τον ιούνιο ,μέχρι τότε τπτ... το software που έχει μέσα η κονσόλα δεν με εντυποσίασε, το faceraiders είναι καλό για 1-2 ώρες, τα ar games δεν μου κράτησαν ούτε 1 ώρα,περισσότερη ώρα έχω σπαταλήσει στο sound και στο camera, ειδικά το sound έχει πάρα πολύ καλές επιλογές και το visualisation είναι απίστευτο μπορείς και να παίζεις ταυτόχρονα στο αεροπλανάκι με τα L/R κουμπιά το mii plaza απαίσιο, θέλει πολλά hits απο streetpass για να το προχωρίσεις,φυσικά μπορείς να κλέψεις με τα coins και αλλάζοντας ημερομηνία αλλα κουνόντας το 3ds ακούω να κουνιέται κάτι μέσα λίγο και δεν το ρισκάρω,άσε που θέλει να το κουνάς ώρα για να πιάσεις τα 10coins της μέρας. το 3d δεν φαίνεται τόσο δυνατό στα μενού και στα παραπάνω παιχνίδια επειδή έχεις motion,ο καλύτερος τρόπος να δει κανείς την δύναμη του 3d της κονσόλας είναι να πας στο μενού στο activity log οπου πάει ενα μολυβάκι πέρα δώθε,είναι το μοναδικό πράγμα που φαίνεται πραγματικά να βγαίνει απο την οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ναι το αγόρασα ,είναι η πρώτη φορητή που έχω πάρει μετά το κλασικό gameboy,σκέτο το πήρα και περιμένω την acekard2i σε 1-2 μέρες και μετά αρχίζω το λιώσιμο, fire emblem/twewy/zelda/pokemon/ff/luminus arc/castelvania/scriblenauts/proffesor layton/trauma center ήδη τα έχω να περιμένουν . όσο για 3ds software,ocarina και shin megami tensei τον ιούνιο ,μέχρι τότε τπτ... το software που έχει μέσα η κονσόλα δεν με εντυποσίασε, το faceraiders είναι καλό για 1-2 ώρες, τα ar games δεν μου κράτησαν ούτε 1 ώρα,περισσότερη ώρα έχω σπαταλήσει στο sound και στο camera, ειδικά το sound έχει πάρα πολύ καλές επιλογές και το visualisation είναι απίστευτο μπορείς και να παίζεις ταυτόχρονα στο αεροπλανάκι με τα L/R κουμπιά το mii plaza απαίσιο, θέλει πολλά hits απο streetpass για να το προχωρίσεις,φυσικά μπορείς να κλέψεις με τα coins και αλλάζοντας ημερομηνία αλλα κουνόντας το 3ds ακούω να κουνιέται κάτι μέσα λίγο και δεν το ρισκάρω,άσε που θέλει να το κουνάς ώρα για να πιάσεις τα 10coins της μέρας. το 3d δεν φαίνεται τόσο δυνατό στα μενού και στα παραπάνω παιχνίδια επειδή έχεις motion,ο καλύτερος τρόπος να δει κανείς την δύναμη του 3d της κονσόλας είναι να πας στο μενού στο activity log οπου πάει ενα μολυβάκι πέρα δώθε,είναι το μοναδικό πράγμα που φαίνεται πραγματικά να βγαίνει απο την οθόνη. να σε ρωτησω τον browser τον εχεις δοκιμασει καθολου? ελπιζω να μην ειναι τοσο αθλιος οσο στο ds Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δεν έχει ενεργοποιηθεί ο browser ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 παλίκαρε εγώ έχω την έκδοση 1.0.0 δεν υπάρχει μέσα,και αν δεν έρθει η acekard2i δεν αλλάζω τπτ μέσα,ας δούμε και τι θα γίνει με το firmware update του μαίου με το store και βλέπουμε,γιατί ακούγονται πολλά για το οτι θα αχριστέυει τις κάρτες του ds(τις illegal ε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Παρήγγειλα το Steel Diver απο το Amazon, καλό φένετε! Θα βγεί Online store?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 μια μπούρδα και μισή είναι το Steeldiver...ελπίζω να σου αρέσει εσένα που το πήρες,εμένα σαν ενα flash game μου φαίνεται και δεν μου το βγάζει η nintendo απο το μυαλό οτι είναι προχειροδουλειά. ναι θα βγει online store με παιχνίδια του classic gameboy/gbc σε 3d.αλλα απότι λένε θα δώσουν το excitebike δωρεάν τον πρώτο μήνα την nes version οπότε μπορεί να δούμε και nes τίτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ναι το αγόρασα ,είναι η πρώτη φορητή που έχω πάρει μετά το κλασικό gameboy,σκέτο το πήρα και περιμένω την acekard2i σε 1-2 μέρες και μετά αρχίζω το λιώσιμο, fire emblem/twewy/zelda/pokemon/ff/luminus arc/castelvania/scriblenauts/proffesor layton/trauma center ήδη τα έχω να περιμένουν . όσο για 3ds software,ocarina και shin megami tensei τον ιούνιο ,μέχρι τότε τπτ... το software που έχει μέσα η κονσόλα δεν με εντυποσίασε, το faceraiders είναι καλό για 1-2 ώρες, τα ar games δεν μου κράτησαν ούτε 1 ώρα,περισσότερη ώρα έχω σπαταλήσει στο sound και στο camera, ειδικά το sound έχει πάρα πολύ καλές επιλογές και το visualisation είναι απίστευτο μπορείς και να παίζεις ταυτόχρονα στο αεροπλανάκι με τα L/R κουμπιά το mii plaza απαίσιο, θέλει πολλά hits απο streetpass για να το προχωρίσεις,φυσικά μπορείς να κλέψεις με τα coins και αλλάζοντας ημερομηνία αλλα κουνόντας το 3ds ακούω να κουνιέται κάτι μέσα λίγο και δεν το ρισκάρω,άσε που θέλει να το κουνάς ώρα για να πιάσεις τα 10coins της μέρας. το 3d δεν φαίνεται τόσο δυνατό στα μενού και στα παραπάνω παιχνίδια επειδή έχεις motion,ο καλύτερος τρόπος να δει κανείς την δύναμη του 3d της κονσόλας είναι να πας στο μενού στο activity log οπου πάει ενα μολυβάκι πέρα δώθε,είναι το μοναδικό πράγμα που φαίνεται πραγματικά να βγαίνει απο την οθόνη. Ωραίος skanjos! Εγώ είχα DS και το είχα ευχαριστηθεί πάρα πολύ! Δυστυχώς, μου το έκλεψαν. Τώρα θα περιμένω να πέσει η τιμή του 3DS και περισσότερο περιμένω για ένα 3DS lite, με λίγο ανανεωμένο design και περισσότερη ώρα μπαταρίας. Εφόσον θα το χακάρεις, θα σου πρότεινα να δεις τα παρακάτω παιχνίδια για DS που είναι πολύ καλά: Τα 2 παιχνίδια της Cing: Another Code: Two Memories Hotel Dusk Ειδικά το another code έχει 2 τουλάχιστον φανταστικούς γρίφους που κάνουν χρήση όλων των χαρακτηριστικών του DS. Tα Ace Attorney, είναι 3, 4 δε θυμάμαι. Πολύ διασκεδαστικά adventure. Το Zelda: Phantom Hourglass που κατά κάποιο τρόπο συνεχίζει την ιστορία του Windwaker από GC. Τα Elite Beat Agents, Electroplankton, Big Brain Academy, Big Brain Training...πολύ διασκεδαστικά όλα. Στο Big Brain Training κρατάς το DS σαν βιβλίο, ενώ το electroplakton φτιάχνεις μουσική με το touch. Τα Sonic Rush 1 και 2. Από τα πιο ωραία 2D sonic που έχουν βγει. Φυσικά τα Mario Kart DS και Νew Super Mario Bros. Και από Square Enix υπάρχει ένα rpg κουφό, το The World is not Enough, το οποίο πραγματικά τα σπάει. Άλλα καλά rpg το Kingdom Hearts, το Blue Dragon Plus, το Fire Emblem, γενικά βρήθει η κονσόλα από rpg's. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μεχρι και το παρον update που προσθετει ενα extra 3δ video στο menu του 3ds, οι flashcarts δουλευουν κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Παιδιά εγώ είδα το 3D στο pilotwings και δεν με εντυπωσίασε. Όντως υπάρχει η αίσθηση του 3D αλλά καμιά σχέση με αυτή του κινηματογράφου ή μιας 3D τηλεόρασης. Και κάτι άλλο: Λέτε πως δεν υπάρχουν δυνατοί τίτλοι. Έχετε δίκιο. Αλλά αναμένονται φοβεροί τίτλοι όπως: Dead or Alive: Dimensions, Thor, Resident Evil, Pro evolution 2011 3D, Samurai Warriors: Chronicles, Zelda, Mario Kart και Kid Ikarus. Έχει πολύ καλό μέλλον το φορητό Το σπασιμο της κονσόλας είναι δυνατόν να αργήσει τόσο πολύ ρε παιδιά? Εγώ πιστεύω μέσα στο καλοκαίρι θα χακαριστει. Εσείς τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 ναι ξέρω τα έχω και αυτά έτοιμα,εκτός απο τα hotel dusk/another code τέτοιου στύλ είναι και το 9doors 9 heads 9 numbers ή κάπως έτσι λέγεται,ένα άλλο της κονάμι που πας πίσω τον χρόνο,το last window και το broken sword. το the world ends with you το έγραψα και πιο πάνω twewy είναι το 2ο παιχνίδι που θα παίξω μετά το fire emblem, έχει και τα dragon quest ,για τον ίδιο λόγο περιμένω να πάρω και ngp,πλέον τα παιχνίδια του γούστου μου (jrpg)βρίσκονται καθαρά στα handhelds ,περίμενα εδώ και 2-3 χρόνια νέα φορητή της νιντέντο και το Ngp day1 θα το πάρω για τα crisis core/tactics ogre/ff agito . ένα καλό νέο για το 3ds είναι οτι το tales of abyss ανακοινώθηκε οτι θα έρθει και ευρώπη (2012 αντίθετα με την αμερική που θα κυκλοφορίσει φέτος). το άσχημο είναι οτι η κονσόλα δεν είναι region free,οπότε θα περιμένουμε αιώνες μέχρι να μεταφράζονται τα καλά παιχνίδια, τα παιχνίδια του ds απο την άλλη τα παίζει region free οπότε θα παίξω το elite beat agents στην κανονική του βερσιόν την ιαπωνέζικη και θα μπορέσω να παίξω και το shonen jump fighting με όλους τους χαρακτήρες απο τα αγαπημένα μου Manga. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα