Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1. ωραία!!Ευχαριστώ!Αν μεταφέρω το id μου στο new 3DS τι θα συμβεί στο παλιό;;Θα διαγραφεί από το παλιό αυτόματα;;

2.Λόγω capital control δεν θα το επιχειρήσω...Κάπου διάβασα κιόλας ότι games απο το εξωτερικό δεν σε αφήνουν να πάρεις. Είναι απαγορευμένο είδος!

3.Θα δοκιμάσω το ελληνικό eshop της nintendo.Αν θυμάμαι καλή η basketballfan είπε ότι οι κάρτες περνούν μια χαρά εκεί!! Βέβαια,θα προτιμούσα να το έχω σε catridge.Με το κουτί του..με όλα του!!

δεν μπορεις να εχεις το id σε δυο συσκευες με εξαιρεση αν εχεις nintendo 3ds και wi που εκει σε αφηνει.δεν ξερω για ποιο απο τα 2 wii ειναι.

2.δεν ειναι θεμα αν θα παρεις παιχνιδι ή κατι αλλο.γενικως σε καποια sites δεν μπορεις να αγορασεις ειτε θελει να κανεις διαφορες πλαγιες μεθοδους.το πιο ευκολο πλεον ειναι με καρτα recolut.υπαρχει και θεμα.

3.απο το shop λενε οτι ναι περναει.βεβεαια δεν θα εχει το cartridge οπως ειπες οποτε κοινως δεν μπορεις να πουλησεις το παιχνιδι.εκτος αν μπεις στην διαδικασια για να το ψιλο hackareis το 3ds και τα υπολοιπα τα λενε στο αλλο θεμα.ο basketbalfan μπορει να πει παραπανω για αυτο το κομματι.

sorry η basketballfan.τωρα ειδα οτι ειναι κοπελα που το ειπες και ειδα το profile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1. Ναι, διαγραφεται.

2. Τα αμαζον γερμανιας και αγγλιας δεχονται κανονικα τις ελληνικες καρτες.

Για το 3 δεν έχει σχόλιο;;;  :-D  :-D

Και το κοιτάζω το amazon uk λέει εξαντλημένο!

Γερμανικά δεν ξέρω! :fear:

3.απο το shop λενε οτι ναι περναει.βεβεαια δεν θα εχει το cartridge οπως ειπες οποτε κοινως δεν μπορεις να πουλησεις το παιχνιδι.εκτος αν μπεις στην διαδικασια για να το ψιλο hackareis το 3ds και τα υπολοιπα τα λενε στο αλλο θεμα.ο basketbalfan μπορει να πει παραπανω για αυτο το κομματι.

sorry η basketballfan.τωρα ειδα οτι ειναι κοπελα που το ειπες και ειδα το profile

Δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία...Δεν θα τα καταφέρω!

υπαρχουν και καταστηματα που παιζει να το κανουν αλλα ολο και καποιος να μπορει να σε βοηθησει αλλιως.

το κακο με τα γερμανικα ειναι οτι ολο το παιχνιδι απεξω κτλ θα ειναι στα γερμανικα.εχουν κολλημα λιγακι με την γλωσσα τους οποτε δεν θα δεις αγγλικα πανω οποτε αν σαρεσει να βλεπεις ενα κουτι με το παιχνιδι περιποιημενο προσεχε απο που θα παρεις.ειχα παει γερμανια και σχεδον ολα τα παιχνιδια μονο γερμανικα πανω.το ιδιο το παιχνιδι οκ θα εχει μεσα αγγλικη γλωσσα αλλα ξενερωνα να βλεπω γερμανικα στο κουτι.

δεν μπορεις να εχεις το id σε δυο συσκευες με εξαιρεση αν εχεις nintendo 3ds και wi που εκει σε αφηνει.δεν ξερω για ποιο απο τα 2 wii ειναι.

2.δεν ειναι θεμα αν θα παρεις παιχνιδι ή κατι αλλο.γενικως σε καποια sites δεν μπορεις να αγορασεις ειτε θελει να κανεις διαφορες πλαγιες μεθοδους.το πιο ευκολο πλεον ειναι με καρτα recolut.υπαρχει και θεμα.

Wii u λέγεται και δεν έχει σχέση με το wii.

Γιατί δεν χρειαζόταν να σχολιάσω κάτι. Δεν χρειάζεται να ξέρεις γερμανικά για να αγοράσεις, επίσης το γερμανικό σάιτ έχει και αγγλική version.

Τι έχει εξαντληθεί;

Γιατί δεν χρειαζόταν να σχολιάσω κάτι. Δεν χρειάζεται να ξέρεις γερμανικά για να αγοράσεις, επίσης το γερμανικό σάιτ έχει και αγγλική version.

Τι έχει εξαντληθεί;

δεν θυμομουν αν ηταν για το wi η για το wi u.το ειχα δει αλλα δεν εδωσα σημασια.μπορει να εννοει οτι εχει εξαντληθει καποιο game.

Τι έχει εξαντληθεί;

το bravely second το έδειχνε εξαντλημένο!

Ωραιοι δημοσιογραφοι, ουτε το ονομα του παιχνιδιου δεν ξερουν.

το bravely second το έδειχνε εξαντλημένο!

Οριστε δεν το δειχνει εξαντλημενο http://www.amazon.de/gp/product/B019CF61DS?keywords=bravely%20second&qid=1452182088&ref_=sr_1_1&sr=8-1.

Το να hackarei το 3ds δεν θα την βοηθήσει αν θέλει να πουλήσει το game, απ' όσο έχω καταλάβει αυτό με τα primary/secondary accounts γίνεται στα playstation μόνο (δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για τα xbox μιας και δεν ασχολούμαι).

Το hack πιο πολύ θα την βοηθήσει είτε να μην έχει region lock, οπότε να φέρει ότι παιχνίδι θέλει από όπου θέλει (π.χ. ιαπωνία)

και να παίζει retro games σε emulator ή στο να παίζει τσάμπα ότι game θέλει (ακόμα και games που δεν έχουν βγει στην Ευρώπη).

Μ' αρέσει το πρώτο (region free) αλλά όχι και τόσο το δεύτερο (piracy).

Για αρχή βρήκα κάρτα micro sd.Μου έδωσε ένας φίλος μου μια 16αρα που δεν χρειαζόταν και θα δω αν μου κάνει ή όχι!

Ωραιοι δημοσιογραφοι, ουτε το ονομα του παιχνιδιου δεν ξερουν.

Οριστε δεν το δειχνει εξαντλημενο http://www.amazon.de/gp/product/B019CF61DS?keywords=bravely%20second&qid=1452182088&ref_=sr_1_1&sr=8-1.

Δεν ψωνίζω από Γερμανία..λολ

Εν αναμονή τώρα της άφιξης του n3ds τι να κάνω;;Δεν αντέχω να περιμένω!

Παίξε κάνα game στο 3ds που έχεις. :P

Όποιος θέλει event pokemon μου λέει. Έχω πολλά και μπορώ να βρω πολλά. (ακόμα και από Ιαπωνία)

Για αρχή βρήκα κάρτα micro sd.Μου έδωσε ένας φίλος μου μια 16αρα που δεν χρειαζόταν και θα δω αν μου κάνει ή όχι!

Δεν ψωνίζω από Γερμανία..λολ

Εν αναμονή τώρα της άφιξης του n3ds τι να κάνω;;Δεν αντέχω να περιμένω!

υπομονη.....θα σου κανει η καρτα αφου ειναι Micro sd.

Το να hackarei το 3ds δεν θα την βοηθήσει αν θέλει να πουλήσει το game, απ' όσο έχω καταλάβει αυτό με τα primary/secondary accounts γίνεται στα playstation μόνο (δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για τα xbox μιας και δεν ασχολούμαι).

Το hack πιο πολύ θα την βοηθήσει είτε να μην έχει region lock, οπότε να φέρει ότι παιχνίδι θέλει από όπου θέλει (π.χ. ιαπωνία)

και να παίζει retro games σε emulator ή στο να παίζει τσάμπα ότι game θέλει (ακόμα και games που δεν έχουν βγει στην Ευρώπη).

Μ' αρέσει το πρώτο (region free) αλλά όχι και τόσο το δεύτερο (piracy).

δεν εννοουσα να το Hackarei για να πουλησει το game αλλα για να μην αγορασει games.ουτε για Secondary,primary accounts αφου ναι οσο ξερω δεν παιζουν στο 3ds.

δηλαδη εννοω για το τελευταιο που λες ( στο να παίζει τσάμπα ότι game θέλει (ακόμα και games που δεν έχουν βγει στην Ευρώπη).

το region θα πρεπε καποια στιγμη σε αυτον τον κοσμο να σταματησει αλλα δεν το κοβω.θα ψωνιζαν οι μισοι απο πιο φτηνες χωρες.

δεν εννοουσα να το Hackarei για να πουλησει το game αλλα για να μην αγορασει games.ουτε για Secondary,primary accounts αφου ναι οσο ξερω δεν παιζουν στο 3ds.

δηλαδη εννοω για το τελευταιο που λες ( στο να παίζει τσάμπα ότι game θέλει (ακόμα και games που δεν έχουν βγει στην Ευρώπη).

το region θα πρεπε καποια στιγμη σε αυτον τον κοσμο να σταματησει αλλα δεν το κοβω.θα ψωνιζαν οι μισοι απο πιο φτηνες χωρες.

Μέχρι και τα πρώτα ds games δεν υπήρχε το region lock στα nintendo games, πρέπει να άρχισε από τα dsi enhanced games.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...