Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

poulinos και Grim Ripper μην τσακωθείτε για την μεταφορά των δεδομένων μου..  :-D  :-D  :D

Να μου έρθει πρώτα το n3ds και βλέπω τότε για την μεταφορά!

το Mario 3D land το είχα αποκτήσει μέσω κάποιου promotion από uk nintendo eshop...Μόνο αυτό έχω στο παλιό 3ds...Δεν ξέρω αν αξίζει την μεταφορά του...

Σε περίπτωση που δεν κάνω μεταφορά και απλά συνδεθώ με το nnid δεν είναι το ίδιο;;Δεν θα μπορώ να ξανακατεβάσω το mario 3d;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι κάπως ηλίθιο αυτό που κάνουν γενικά με τα ID κάποιες φορές αλλά τι να κάνουμε.

Ηλίθιο είναι και το ότι πρέπει να δίνουμε τα λεγόμενα friend codes αντί για παράδειγμα

ένα ID/nickname στην περίπτωση που θέλουμε να προσθέσουμε κάποιους φίλους.

Αν θυμάμαι καλά αυτό με τα friend codes είχε γίνει για συγκεκριμένους λόγους.

γενικα προσπαθουν να αποφυγουν το θεμα να δινεις παιχνιδια σε αλλον διαμεσω του Id σου.να τα κατεβαζει δηλαδη με το Id σου και να τα περναει σε αλλη συσκευη που εχει αλλο Id.οποτε πεφτει pairing.

τωρα για τα friend codes ολα γινονται για καποιο λογο και σιγουρα ο λογος αυτος δεν ειναι η ευκολια μας αλλα το να ειναι αυτοι εξασφαλισμενοι απο διαφορα.

poulinos και Grim Ripper μην τσακωθείτε για την μεταφορά των δεδομένων μου..  :-D  :-D  :D

το Mario 3D land το είχα αποκτήσει μέσω κάποιου promotion από uk nintendo eshop...Μόνο αυτό έχω στο παλιό 3ds...Δεν ξέρω αν αξίζει την μεταφορά του...

Σε περίπτωση που δεν κάνω μεταφορά και απλά συνδεθώ με το nnid δεν είναι το ίδιο;;Δεν θα μπορώ να ξανακατεβάσω το mario 3d;;

δεν τσακωνομαστε.απλα περιγραφουμε την διαδικασια (τα ιδια λεμε δεν υπαρχει διαφωνια) για την μεταφορα για να μην γινει στραβη.αν το παιχνιδι ειναι πραγματι δωρεαν για ολους τοτε ναι μπορεις να το κατεβασεις μια χαρα.αν ομως ειναι με Promotion code τοτε οχι δεν θα μπορεις να το κατεβασεις.αν αξιζει η οχι εξαρτατε αν το θες ή οχι.

Όχι, δεν θα μπορείς.

Όχι, δεν θα μπορείς.

Γαμώτι!

Εμενα με απασχολεί κυρίως να αγοράσω τα παιχνίδια που θέλω...Τώρα το Mario 3D land τσάμπα ήταν το κατέβασα ...το έπαιξα..τελείωσε!

Αντε να έρθουν τα Bravely Second και Fire emblem!

Αξίζει το mario 3d land, το έβαλα και εγώ στο 3ds πριν λίγες ημέρες και απλά σήμερα το ξεκίνησα.

Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα σε αφήσει καθόλου να βάλεις το nintendo id στο καινούργιο 3ds.

Μόνο σε 1 κονσόλα μπαίνει.

Δεν μαλώνουμε όπως είπε και ο poulinos :P

Γαμώτι!

Εμενα με απασχολεί κυρίως να αγοράσω τα παιχνίδια που θέλω...Τώρα το Mario 3D land τσάμπα ήταν το κατέβασα ...το έπαιξα..τελείωσε!

Το bravely second μπορείς να το προπαραγγειλεις από το άμαζον αγγλίας ή γερμανίας πάντως.

Το bravely second μπορείς να το προπαραγγειλεις από το άμαζον αγγλίας ή γερμανίας πάντως.

Δεν έχω ασχοληθεί με αγορές από το εξωτερικό ποτέ...  :fear:  :fear:

Μια καρτα χρειαζεσαι μονο.

επειδή δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εξωτερικό απλώς φοβάμαι μην παραγγείλω κανα παιχνίδι που στο τέλος δεν παίζει!

Το πολύ πολύ αν παραγγείλετε εσείς για σας το παιχνίδι παίρνετε άλλο ένα και σας δίνω τα λεφτά! :-)

επειδή δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εξωτερικό απλώς φοβάμαι μην παραγγείλω κανα παιχνίδι που στο τέλος δεν παίζει!

Το πολύ πολύ αν παραγγείλετε εσείς για σας το παιχνίδι παίρνετε άλλο ένα και σας δίνω τα λεφτά! :-)

Το άμαζον είναι το μεγαλύτερο διαδικτυακό κατάστημα του πλανήτη. Ακόμη και στη περίπτωση του 1.000.000 που το παιχνίδι δεν δουλεύει από εργοστασιακό λάθος, σου στέλνουν άλλο. Έχουν πάρα πολύ καλό service.

Αρκεί το region του παιχνιδιού να είναι το ίδιο με του 3ds, άρα Ευρωπαϊκό, και θα παίζει στην κονσόλα σου.

Γαμώτι!

αν μεταφερεις το Id σου στο νεο 3ds μεταφερεις και το παιχνιδι.απλα το παιχνιδι δεν θα παιζει στο παλιο 3ds που δεν σε νοιαζει.αν τωρα εννοεις οτι το θες και στα 2 οχι δεν γινεται ουτε με το Mario ουτε με αλλο που θα αγορασεις.παιχνιδι ανα Id ανα μια κονσολα.

Αξίζει το mario 3d land, το έβαλα και εγώ στο 3ds πριν λίγες ημέρες και απλά σήμερα το ξεκίνησα.

Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα σε αφήσει καθόλου να βάλεις το nintendo id στο καινούργιο 3ds.

Μόνο σε 1 κονσόλα μπαίνει.

Δεν μαλώνουμε όπως είπε και ο poulinos :P

αν το βαλει στο νεο 3ds τοτε ναι δεν μπορει να το εχει και στο παλιο το ιδιο παιχνιδι.

Δεν έχω ασχοληθεί με αγορές από το εξωτερικό ποτέ...  :fear:  :fear:

για ολα υπαρχει η πρωτη φορα και καλο θα ειναι να ξεκινησεις να το κανεις.δεν ξερεις τι χανεις και τι προσφορες μπορεις να πετυχεις γενικα.βεβαια εχουμε λιγο θεμα με τα capital controls τωρα αλλα ενταξει υπαρχουν λυσεις για ολα

Μπορεις να κατεβασεις και το παιχνιδι απο το eshop της Nintendo Και να το πληρωσεις εκει αντι να το παρεις σε cartridge.

1.αν μεταφερεις το Id σου στο νεο 3ds μεταφερεις και το παιχνιδι.απλα το παιχνιδι δεν θα παιζει στο παλιο 3ds που δεν σε νοιαζει.αν τωρα εννοεις οτι το θες και στα 2 οχι δεν γινεται ουτε με το Mario ουτε με αλλο που θα αγορασεις.παιχνιδι ανα Id ανα μια κονσολα.

2.για ολα υπαρχει η πρωτη φορα και καλο θα ειναι να ξεκινησεις να το κανεις.δεν ξερεις τι χανεις και τι προσφορες μπορεις να πετυχεις γενικα.βεβαια εχουμε λιγο θεμα με τα capital controls τωρα αλλα ενταξει υπαρχουν λυσεις για ολα

3.Μπορεις να κατεβασεις και το παιχνιδι απο το eshop της Nintendo Και να το πληρωσεις εκει αντι να το παρεις σε cartridge.

1. ωραία!!Ευχαριστώ!Αν μεταφέρω το id μου στο new 3DS τι θα συμβεί στο παλιό;;Θα διαγραφεί από το παλιό αυτόματα;;

2.Λόγω capital control δεν θα το επιχειρήσω...Κάπου διάβασα κιόλας ότι games απο το εξωτερικό δεν σε αφήνουν να πάρεις. Είναι απαγορευμένο είδος!

3.Θα δοκιμάσω το ελληνικό eshop της nintendo.Αν θυμάμαι καλή η basketballfan είπε ότι οι κάρτες περνούν μια χαρά εκεί!! Βέβαια,θα προτιμούσα να το έχω σε catridge.Με το κουτί του..με όλα του!!

1. ωραία!!Ευχαριστώ!Αν μεταφέρω το id μου στο new 3DS τι θα συμβεί στο παλιό;;Θα διαγραφεί από το παλιό αυτόματα;;

2.Λόγω capital control δεν θα το επιχειρήσω...Κάπου διάβασα κιόλας ότι games απο το εξωτερικό δεν σε αφήνουν να πάρεις. Είναι απαγορευμένο είδος!

3.Θα δοκιμάσω το ελληνικό eshop της nintendo.Αν θυμάμαι καλή η basketballfan είπε ότι οι κάρτες περνούν μια χαρά εκεί!! Βέβαια,θα προτιμούσα να το έχω σε catridge.Με το κουτί του..με όλα του!!

1. Ναι, διαγραφεται.

2. Τα αμαζον γερμανιας και αγγλιας δεχονται κανονικα τις ελληνικες καρτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...