Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σύνορα Ν.Ιωνία με Ν.Ηράκλειο :P  (πιάνομαι για Ν.Ιωνία)

sorry για το off-topic

Εγώ από Πάτρα!

Χάρηκα!!

(Ξεφύγαμε λιγάκι.... )

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά που λες  elenaki81 . Άντε με το καλό να έρθει το N3DS.

Θα κάνεις system transfer να υποθέσω από το o3ds στο n3ds;

o3ds = original 3ds (αυτό που έχεις)

n3ds = new nintendo 3ds (αυτό που θα πάρεις.

Δημοσ.

Αυτά που λες  elenaki81 . Άντε με το καλό να έρθει το N3DS.

Θα κάνεις system transfer να υποθέσω από το o3ds στο n3ds;

o3ds = original 3ds (αυτό που έχεις)

n3ds = new nintendo 3ds (αυτό που θα πάρεις.

Θα το προσπαθήσω.Δεν ξέρω πως γίνεται!

Το μόνο παιχνίδι που έχω στο o3ds είναι το Mario Land 3D το οποίο ήταν δωρεάν και το είχα κατεβάσει δωρεάν.

Εσύ ποια κονσόλα έχεις??

Δημοσ.

έλεγα να πάρω μια 16αρα...5-6 παιχνίδια δεν θα τα χωράει;;

Ωραίο μαγαζί φαίνεται!

Μακάρι να φέρει τα Fire emblem και το Bravely Second!

Να έχεις το νου σου!( αν τα φέρει να με ειδοποιήσεις :-D  :D ) 

Αααα...την κάρτα την βάζω κατευθείαν στο 3ds έτσι;;;Δεν χρειάζεται να της κάνω τίποτα;

μην παρεις 16 αρα.η τιμη ειναι πολυ μικρη σε διαφορα με την 32 αρα εκτος αν αργοτερα θες να σβηνεις.

Θα το προσπαθήσω.Δεν ξέρω πως γίνεται!

Το μόνο παιχνίδι που έχω στο o3ds είναι το Mario Land 3D το οποίο ήταν δωρεάν και το είχα κατεβάσει δωρεάν.

Εσύ ποια κονσόλα έχεις??

το manual αναφερει ακριβως με ποια σειρα κανεις transfer.διοτι δεν πρεπει να γινει λαθος στην σειρα.κανεις transfer πριν περασεις το id αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

μην παρεις 16 αρα.η τιμη ειναι πολυ μικρη σε διαφορα με την 32 αρα εκτος αν αργοτερα θες να σβηνεις.

το manual αναφερει ακριβως με ποια σειρα κανεις transfer.διοτι δεν πρεπει να γινει λαθος στην σειρα.κανεις transfer πριν περασεις το id αν θυμαμαι καλα.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι απαραίτητη η 32αρα ( το λέω γιατι δεν μπορώ να βρω μια φτηνή).

Αν αγοράσω από το eshop και διαγράψω το παιχνίδι μετά δεν μπορώ να το κατεβάσω πάλι;;(χωρίς να πληρώσω!)

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι απαραίτητη η 32αρα ( το λέω γιατι δεν μπορώ να βρω μια φτηνή).

Αν αγοράσω από το eshop και διαγράψω το παιχνίδι μετά δεν μπορώ να το κατεβάσω πάλι;;(χωρίς να πληρώσω!)

Φυσικα και μπορεις!

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να έρθω Αθήνα για να αγοράσω το 3ds.Μπορώ να κάνω υπομονή μια εβδομάδα.

Οσο για το XL καλό είναι δε λέω αλλά το μικρό μου είναι αρκετό!Αφήστε που το μικρό θα μου φαίνεται μεγάλο σε σχέση με το μικρό 3DS!!

Αλήθεια εσείς από που αγοράζετε παιχνίδια?

ναι βρε δεν ειπα να ανεβεις αθηνα.απλα νομιζα οτι εισαι αθηνα και παραξενευτηκα που ειπες μια εβδομαδα και δεν πηρες να το παρεις απο καποιο μαγαζι.

γενικως προσεχε και τι μαρκα θα παρεις.καλο θα ηταν να ειναι καμια Kingston ή κατι σε καλο παρα οι φτηνες που ειναι λιγο χαλια.

http://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards.html?keyphrase=kingston+32gb+microsd

ναι ανα πασα στιγμη μπορεις να το ξανακατεβασεις εφοσον δεν εχει καταργηθει γιακαποιο λογο απο το eshop της nintendo.

η 32 kingston class 10 δεν ειναι ουτε 15 ευρω για αυτο ειπα 32αρα

Δημοσ.

Με το system transfer αν θυμάμαι καλά μεταφέρονται τα πάντα από το ένα 3ds στο άλλο.

Δηλαδή friend codes, Mii, NNID, games (νομίζω, δεν παίρνω και όρκο).

Δημοσ.

μεταφερεις τα παντα απλα πρεπει να μεταφερεις και τα αρχεια της sd ( αν τα θες).απλα οταν διαβασα το manual toy 3ds σου λεει οτι πρωτα κανεις την μεταφορα και μετα ενεργοποιεις το id σου.αν το εκανες με αλλο τροπο μπορει να αχρηστευες πραγματα.το γραφει αναλυτικα το manual>τωρα αμα δεν εχει κανει καποια αγορα και εχει κατεβασει απλα καποιο Free game που μπορει να ειναι ακομα free tote μικρο το κακο.στο Psp go δεν γινοταν pair η συσκευη με τα παιχνιδια.εμπαινες με το account σου σε αλλο psp Και τα κατεβαζες.το ειχα κανει με τα 10 Free που εδινε παλια.λογικα θα ισχυε και για τα αγορασμενα πιστευω.στην Nintendo δυστυχως τζιφος

Δημοσ.

Απ' όσο κατάλαβα το καλύτερο είναι να μεταφέρει κάποια δεδομένα όπως NNID/licenses και μετά

να κάνει αντιγραφή τα αρχεία από την μια sd card στην άλλη.

Εδώ ένα guide στα ελληνικά

http://www.gameover.gr/news/item/30059-odigos-metaforas-dedomenon-apo-3ds-se-new-3ds/30059-odigos-metaforas-dedomenon-apo-3ds-se-new-3ds

Δημοσ.

το ποτε θα αντιγραψει την sd ή θα την βαλει στο αλλο 3ds δεν ειναι θεμα νομιζω.απλα σου λεει οτι πρωτα κανε την μεταφορα των δεδομενων με την εφαρμογη που εχει και μετα θα κανεις Login με το ιδιο id για ναπαιξει σωστα.θα το δει στο manual

Δημοσ.

στο Link που εβαλες λεει και αυτο που τονιζω.

Οι κάτοχοι των New Nintendo 3DS και Nintendo 3DS  δε θα πρέπει να κάνουν register το NNID, καθώς αυτό θα μεταφερθεί αυτόματα μαζί με τα υπόλοιπα δεδομένα.

Κάνοντας register το NNID στο New Nintendo 3DS το data transfer μεταξύ των συστημάτων θα είναι αδύνατο.

Δημοσ.

Είναι κάπως ηλίθιο αυτό που κάνουν γενικά με τα ID κάποιες φορές αλλά τι να κάνουμε.

Ηλίθιο είναι και το ότι πρέπει να δίνουμε τα λεγόμενα friend codes αντί για παράδειγμα

ένα ID/nickname στην περίπτωση που θέλουμε να προσθέσουμε κάποιους φίλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...