Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν είμαστε όλοι Αθήνα.. :mad:

και καλα κανεις και δεν εισαι αθηνα.και δεν το λεω ειρωνικα αλλα το εννοω.περα απο οτι βρισκεις πολλα πραγματα δεν εχει κατι αλλο καλο.απλα επειδη εδω εχει πολλα public απλα νομιζα οτι το παραγγειλες online αντι να τρεχεις να πας να το παρεις και μα παραξενευσε που ειπες σε μια εβδομαδα.και λεω τοσα καταστηματα τελειωσαν ολα τα 3ds?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απλα επειδη εδω εχει πολλα public απλα νομιζα οτι το παραγγειλες online αντι να τρεχεις να πας να το παρεις και μα παραξενευσε που ειπες σε μια εβδομαδα.και λεω τοσα καταστηματα τελειωσαν ολα τα 3ds?

H nortec πλεον δεν ειναι επισημος αντιπροσωπος της nintendo και ίσως δεν στόκαρε τα μαγαζιά με αρκετές κονσόλες.

Ήταν γιορτές και όλο και κάποιες παραπάνω πωλήσεις.

αυτο εχει φανει και στα παιχνιδια παρα πολυ.θα δεις μεγαλη ελλειψη σε παιχνιδια.και ειδικα με τις γιορτες οπως ειπες το stock μειωθηκε σημαντικα.απλα στα παιχνιδια υπαρχει και το online να αγορασεις.επισης βρηκα μονο ενα καταστημα με αυθεντικο φορτιστη.ολα τα αλλα απλα ειχαν third party.

και καλα κανεις και δεν εισαι αθηνα.και δεν το λεω ειρωνικα αλλα το εννοω.περα απο οτι βρισκεις πολλα πραγματα δεν εχει κατι αλλο καλο.απλα επειδη εδω εχει πολλα public απλα νομιζα οτι το παραγγειλες online αντι να τρεχεις να πας να το παρεις και μα παραξενευσε που ειπες σε μια εβδομαδα.και λεω τοσα καταστηματα τελειωσαν ολα τα 3ds?

Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να έρθω Αθήνα για να αγοράσω το 3ds.Μπορώ να κάνω υπομονή μια εβδομάδα.

Οσο για το XL καλό είναι δε λέω αλλά το μικρό μου είναι αρκετό!Αφήστε που το μικρό θα μου φαίνεται μεγάλο σε σχέση με το μικρό 3DS!!

Αλήθεια εσείς από που αγοράζετε παιχνίδια?

Αλήθεια εσείς από που αγοράζετε παιχνίδια?

Κυρίως απο το 3DS eShop, μια και δεν έχω ιδιαίτερο κόλλημα με τα physical (άσε που δεν χάνονται και τα cartridges έτσι :P). Καμιά φορά αν υπάρχει προσφορά ή κανένα μεταχειρισμένο που δεν διατίθεται μέσω eShop, κοιτάζω είτε απο Amazon, είτε απο GAME (τις UK σελίδες τους όμως).

Εγώ πάλι παίρνω physical τα games μου και συνήθως από ένα μαγαζί στην περιοχή μου.

Έχει καλές τιμές (τις περισσότερες φορές).

Εγώ πάλι παίρνω physical τα games μου και συνήθως από ένα μαγαζί στην περιοχή μου.

Έχει καλές τιμές (τις περισσότερες φορές).

Ωραία,Θα σε έχω υπόψιν μου για το μαγαζί της γειτονιάς σου!!

Έχει μήπως site;;

Αααα...τι microsd να πάρω για το new 3ds;;Ποιο μέγεθος θεωρείται καλό;;

Console Club γράψε στο google και θα το βρεις.

Έχει ένα πράσινο εξωγήινο για σήμα. :P

Επειδή σε βλέπω να παίρνεις αρκετά games σε ψηφιακή μορφή τότε

προτείνω μια 32GB class 10 micro sd.

Αργότερα παίρνεις είτε άλλη μία 32GB (απλά θα εναλλάσεις micro sd) είτε μια 64GB.

Console Club γράψε στο google και θα το βρεις.

Έχει ένα πράσινο εξωγήινο για σήμα. :P

Επειδή σε βλέπω να παίρνεις αρκετά games σε ψηφιακή μορφή τότε

προτείνω μια 32GB class 10 micro sd.

Αργότερα παίρνεις είτε άλλη μία 32GB (απλά θα εναλλάσεις micro sd) είτε μια 64GB.

έλεγα να πάρω μια 16αρα...5-6 παιχνίδια δεν θα τα χωράει;;

Ωραίο μαγαζί φαίνεται!

Μακάρι να φέρει τα Fire emblem και το Bravely Second!

Να έχεις το νου σου!( αν τα φέρει να με ειδοποιήσεις :-D  :D ) 

Αααα...την κάρτα την βάζω κατευθείαν στο 3ds έτσι;;;Δεν χρειάζεται να της κάνω τίποτα;

Ναι θα χωράει 5-6 παιχνίδια μια 16gb micro sd.

Ναι θα ρωτήσω κάποια για το Fire Emblem μιας και ίσως το πάρω αλλά χλωμό αρκετά. :mellow:

Απ' όσο ξέρω ναι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι με την micro sd. Μόνο κάνε copy από την μία micro sd

στην άλλη ώστε ότι έχεις από demo/games/κτλ τότε να τα έχεις και με την νέα sd card.

Μία 32gb SD/microSD κλάση 10 κάνει περίπου 10€.

Ναι θα χωράει 5-6 παιχνίδια μια 16gb micro sd.

Ναι θα ρωτήσω κάποια για το Fire Emblem μιας και ίσως το πάρω αλλά χλωμό αρκετά. :mellow:

Μία 32gb SD/microSD κλάση 10 κάνει περίπου 10€.

Να ρωτήσεις!!Να ρωτήσεις!!Για ολα τα παιχνίδια!!!

Που κάνει η 32αρα 10 ευρώ??Κοιτούσα σε Plaisio,Public ώστε να την έπαιρνα την ίδια μέρα με το 3DS αλλά δεν είδα κάποια με τόσα χρήματα !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...