Grim Ripper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Το παλιό 3ds / 3ds xl έχει SD card ενώ το New 3ds / New 3ds xl παίρνει micro sd. Πάρε micro sd με sd adapter ώστε να είσαι σίγουρη και για να την μεταφέρεις στο new 3ds (αν πάρεις). δεν εννοω πληρωμη για τα παιχνιδια.εννοω πληρωμη για την διαφορα αναμεσα σε new 3ds Και New 3ds xl που το xl κανει 40 ευρω παραπανω απο το μικρο Λάθος δικό μου, sorry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Για το 10.3 ποτε θα βγάλουν firm γαμώτο!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Έτσι όπως πάει το πράγμα δώστου 1-2 μήνες. Ας το συζητήσουμε στο άλλο thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ναι εχεις δικιο στο αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Για το 10.3 ποτε θα βγάλουν firm γαμώτο!!!!!!!!! γίνεται ήδη downgrade σε 9.2 με το νέο sysupdater και μετά παίζεις με τα γνωστά CFW exploits Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ??????????????? γίνεται ήδη downgrade σε 9.2 με το νέο sysupdater και μετά παίζεις με τα γνωστά CFW exploits πως ???????????????Για πες μας στο άλλο τοπικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenaki81 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξερω αν εχει ακομη εκπτωσεις. Aααα στυλ fire emblem είναι το Shin Megami Tensei: Devil Survivor Overclocked. Κοίταξε το είναι στα 11.99 ευρώ μέχρι της 7/1. Το eshop είναι αυτό που έχει η κονσόλα. Όταν αναφέρεσαι στο eshop εννοείς το ελληνικό?Γιατί είχα διαβάσει όταν είχα πάρει το παλιό 3DS ότι είναι προτιμότερο να γραφτείς στο αγγλικό eshop επειδή έβγαζε προσφορές κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Όταν αναφέρεσαι στο eshop εννοείς το ελληνικό?Γιατί είχα διαβάσει όταν είχα πάρει το παλιό 3DS ότι είναι προτιμότερο να γραφτείς στο αγγλικό eshop επειδή έβγαζε προσφορές κλπ κλπ το eshop ειναι αυτοματα αυτο που πρεπει οταν μπεις απο την κονσολα.δεν διαλεγεις δηλαδη εσυ αλλα σε βαζει αυτοματα λογικα λογω της χωρας που εχεις βαλει.και με ελλαδα που εβαλα προσφορες ειδα κανονικα στο shop.οπως εχει και κατηγορια με παιχνιδια κατω απο 10 ή 5 ευρω δεν θυμαμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenaki81 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Στο μικρό new 3DS το xenoblade φαίνεται καλό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Στο μικρό new 3DS το xenoblade φαίνεται καλό?? μια incha ειναι η διαφορα των δυο.πολλοι προτιμουν το μεγαλο οχι τοσο για το θεμα οθονης οσο για το θεμα οτι σε μεγαλα χερια ειναι πιο ανετο το μεγαλο στο grip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenaki81 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 τελικά αποφάσισα και παρήγγειλα το new 3DS μικρό από public.Βέβαια θα το έχω σε 1 εβδομάδα.. Ας ελπίσουμε ότι μετά θα μπορώ να βρω τα παιχνίδια που θέλω και μην μείνω με την κονσόλα μπουκάλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 τελικά αποφάσισα και παρήγγειλα το new 3DS μικρό από public.Βέβαια θα το έχω σε 1 εβδομάδα.. Ας ελπίσουμε ότι μετά θα μπορώ να βρω τα παιχνίδια που θέλω και μην μείνω με την κονσόλα μπουκάλα.. στα public συνταγμα τουλαχιστον που ειχα παει αλλα και στο mall ηταν ετοιμοπαραδοτο να το παρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenaki81 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 στα public συνταγμα τουλαχιστον που ειχα παει αλλα και στο mall ηταν ετοιμοπαραδοτο να το παρεις. εγώ είμαι στην Πάτρα και στο τοπικό public εχει μονο 2 XL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 α οκ νομιζα για αθηνα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Πάλι το XL θα έπαιρνα αν μπορούσα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βρεις παιχνίδια, στην χειρότερη το πουλάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα