Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω ότι δεν είναι πιο άνετο απο το μικρό αλλά είναι ολίγον ακριβό για μένα!

Να κατεβάσει;;;

Απο το eshop του 3ds.

Παρεμπιπτόντως αν και νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει, η collectors edition του bravely second έχει ανεβεί σε όλα τα ευρωπαικά άμαζον.

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από το e-shop εννοεί. Αν έχεις κάρτα για online αγορές τότε μπορείς να αγοράζεις παιχνίδια από το e-shop.

Πάρε μια μεγάλη sd card για να είσαι σίγουρη. :P

Δημοσ.

Απο το eshop του 3ds.

Παρεμπιπτόντως αν και νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει, η collectors edition του bravely second έχει ανεβεί σε όλα τα ευρωπαικά άμαζον.

Από το e-shop εννοεί. Αν έχεις κάρτα για online αγορές τότε μπορείς να αγοράζεις παιχνίδια από το e-shop.

Πάρε μια μεγάλη sd card για να είσαι σίγουρη. :P

συγνώμη αλλά μπορώ να αγοράσω απο το eshop;; 

Δεν έχουν επηρεαστεί από τα capital control;;

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω ότι δεν είναι πιο άνετο απο το μικρό αλλά είναι ολίγον ακριβό για μένα!

Να κατεβάσει;;;

Μόλις τώρα κοιτούσα το άλλο thread αλλά δεν ανακατεύομαι με τέτοια.Θα το καταστρεψω το μηχάνημα!

συνηθως ειναι με καρτα οποτε δεν το καταστρεφεις.ειναι 40 ευρω η διαφορα που ειναι σχετικα μεγαλη αλλα αξιζει.κατοχος και εγω ενος new nintendo 3ds xl 

• Like 1
Δημοσ.

συνηθως ειναι με καρτα οποτε δεν το καταστρεφεις.ειναι 40 ευρω η διαφορα που ειναι σχετικα μεγαλη αλλα αξιζει.κατοχος και εγω ενος new nintendo 3ds xl 

Βάλε custom firmware και μην πληρώσεις :P (πρίν 2 ημέρες βγήκε downgrade σε παλιότερο firmware, κάπως ασταθές για την ώρα).

Δημοσ.

συγνώμη αλλά μπορώ να αγοράσω απο το eshop;; 

Δεν έχουν επηρεαστεί από τα capital control;;

Παιρνανε κανονικοτητα χρεωστικες/πιστωτικες, με τις prepaid υπαρχουν μερικες φορες κατι προβληματα απο οτι εχω διαβασει. Παντως με τις ελληνικες καρτες μου μια χαρα εχω ψωνισει απο το eshop μετα c.c.

Δημοσ.

Παιρνανε κανονικοτητα χρεωστικες/πιστωτικες, με τις prepaid υπαρχουν μερικες φορες κατι προβληματα απο οτι εχω διαβασει. Παντως με τις ελληνικες καρτες μου μια χαρα εχω ψωνισει απο το eshop μετα c.c.

ναι,ε;

να το δοκιμασω τότε!!

για μένα που είμαι άνεργη το να δώσω 200-230 ευρώ αυτή την στιγμή μου φαίνεται κάπως!

Δημοσ.

ναι,ε;

να το δοκιμασω τότε!!

για μένα που είμαι άνεργη το να δώσω 200-230 ευρώ αυτή την στιγμή μου φαίνεται κάπως!

Εγω που εχω το παλιο μεγαλο και το καινουργιο μικρο, για τα παιχνιδια που το θελεις το μικρο ειναι μια χαρα. Το bravely second δειχνει φανταστικά στο μικρό. Αν παιζεις ομως και π.χ monster hunter, θα πρότεινα το μεγάλο.

Δημοσ.

ναι,ε;

να το δοκιμασω τότε!!

Στο skroutz έχουν και το μικρό και το μεγάλο από τα New Nintendo 3DS.

Σαν κάτοχος του 3ds xl προτείνω και εγώ το μεγάλο.

Πάντα μπορείς να κοιτάξεις στις αγγελίες για μεταχειρισμένα new 3ds αν θες αρκεί να είσαι αρκετά προσεκτική.

(τα πιο πολλά είναι τα κλασσικά 3ds/3ds xl συνήθως)

Δημοσ.

Εγω που εχω το παλιο μεγαλο και το καινουργιο μικρο, για τα παιχνιδια που το θελεις το μικρο ειναι μια χαρα. Το bravely second δειχνει φανταστικά στο μικρό. Αν παιζεις ομως και π.χ monster hunter, θα πρότεινα το μεγάλο.

Το εχω συνηθίσει το Monster Hunter στο μικρό.Δεν με κουράζει κλπ...το μόνο "πρόβλημα"  είναι ότι αργεί να φορτώσει(?)

Δημοσ.

Το εχω συνηθίσει το Monster Hunter στο μικρό.Δεν με κουράζει κλπ...το μόνο "πρόβλημα"  είναι ότι αργεί να φορτώσει(?)

Και στα 2 καινουργια φορτωνει στον ιδιο χρονο.

Δες αυτό το ποστ μου για να δεις τις διαφορές.

Δημοσ.

Βάλε custom firmware και μην πληρώσεις :P (πρίν 2 ημέρες βγήκε downgrade σε παλιότερο firmware, κάπως ασταθές για την ώρα).

δεν εννοω πληρωμη για τα παιχνιδια.εννοω πληρωμη για την διαφορα αναμεσα σε new 3ds Και New 3ds xl που το xl κανει 40 ευρω παραπανω απο το μικρο

ναι,ε;

να το δοκιμασω τότε!!

200 μαζι με το φορτιστη 210 βγαινει το 3ds.το πιο βασικο ειναι να γλυτωσεις να πληρωσεις τα παιχνιδα παρα να γλυτωσειςλεφτα απο το xl στο μικρο.

η διαφορα στα φορτωματα δεν ειναι αναμεσα σε μικρο μεγαλο αλλα σε παλιο και καινουριο 3ds

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...