Grim Ripper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς να πάρεις τώρα κάποια αρκετά καλά παιχνίδια (εάν το επιτρέπει η τσέπη σου ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenaki81 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς να πάρεις τώρα κάποια αρκετά καλά παιχνίδια (εάν το επιτρέπει η τσέπη σου ). όπως;; αυτά που ήθελα δεν το κόβω να έρθουν ποτέ στην Ελλάδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς να μας πεις και εσύ ποια games θες. Προσωπικά εγώ έχω τα Pokemon X / Omega Ruby / Alpha Sapphire και το Kingdom Hearts 3D - Dream Drop Distance αλλά γενικά εξαιρετικά παιχνίδια είναι τα Fire Emblem Awakening, The Legend of Zelda (υπάρχουν 3 στο 3ds αν δεν κάνω λάθος), Mario Kart 7, Luigi's Mansion, Super Smash Bros και κάποια άλλα που θα μπορούσαν να προτείνουν οι υπόλοιποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenaki81 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς να μας πεις και εσύ ποια games θες. Προσωπικά εγώ έχω τα Pokemon X / Omega Ruby / Alpha Sapphire και το Kingdom Hearts 3D - Dream Drop Distance αλλά γενικά εξαιρετικά παιχνίδια είναι τα Fire Emblem Awakening, The Legend of Zelda (υπάρχουν 3 στο 3ds αν δεν κάνω λάθος), Mario Kart 7, Luigi's Mansion, Super Smash Bros και κάποια άλλα που θα μπορούσαν να προτείνουν οι υπόλοιποι. Από που αναφέρεις έχω τα Pokemon Y/Alpha sapphire -Fire Emblem Awakening - Zelda Majoras Mask -Monster Hunter 4- Bravely Default.. Εγώ θα ήθελα να έρθουν Ελλάδα τα καινούργια Fire Emblem και το Bravely Second. Θα ήθελα να παίξω και το Xenoblade αλλά δεν κάνει στο παλιό 3DS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 όπως;; αυτά που ήθελα δεν το κόβω να έρθουν ποτέ στην Ελλάδα! Ποια θελεις; Από που αναφέρεις έχω τα Pokemon Y/Alpha sapphire -Fire Emblem Awakening - Zelda Majoras Mask -Monster Hunter 4- Bravely Default.. Εγώ θα ήθελα να έρθουν Ελλάδα τα καινούργια Fire Emblem και το Bravely Second. Θα ήθελα να παίξω και το Xenoblade αλλά δεν κάνει στο παλιό 3DS Δεν νομιζω να μην ερθουν, αφου και τα 2 εκδιδονται απο τη nintendo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Από που αναφέρεις έχω τα Pokemon Y/Alpha sapphire -Fire Emblem Awakening - Zelda Majoras Mask -Monster Hunter 4- Bravely Default.. Εγώ θα ήθελα να έρθουν Ελλάδα τα καινούργια Fire Emblem και το Bravely Second. Θα ήθελα να παίξω και το Xenoblade αλλά δεν κάνει στο παλιό 3DS Θα έρθουν στην Ευρώπη τα Fire Emblem και είμαι αρκετά σίγουρος πως κάποια μαγαζιά θα τα φέρουν. Για το bravely second δυστυχώς δεν έχω ψάξει να μάθω αν θα έρθει και αυτό εδώ Ευρώπη αλλά υποθέτω θα το φέρουν μιας και το Bravely Default ήταν αρκετά δημοφιλές. Ναι για το Xenoblade δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν του new 3ds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenaki81 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ποια θελεις; Αυτά που θέλω δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα νομίζω! τα 3 καινούργια Fire Emblem και το καινούργιο Bravely second αλλά αυτά δεν θα έρθουν Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Θα έρθουν στην Ευρώπη τα Fire Emblem και είμαι αρκετά σίγουρος πως κάποια μαγαζιά θα τα φέρουν. Για το bravely second δυστυχώς δεν έχω ψάξει να μάθω αν θα έρθει και αυτό εδώ Ευρώπη αλλά υποθέτω θα το φέρουν μιας και το Bravely Default ήταν αρκετά δημοφιλές. Ναι για το Xenoblade δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν του new 3ds. Το bravely second εχει ανακοινωθει εδω και μηνες και βγαινει στις 26 Φεβρουαρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenaki81 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Θα έρθουν στην Ευρώπη τα Fire Emblem και είμαι αρκετά σίγουρος πως κάποια μαγαζιά θα τα φέρουν. Για το bravely second δυστυχώς δεν έχω ψάξει να μάθω αν θα έρθει και αυτό εδώ Ευρώπη αλλά υποθέτω θα το φέρουν μιας και το Bravely Default ήταν αρκετά δημοφιλές. Ναι για το Xenoblade δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν του new 3ds. Ευρώπη θα έρθουν Ελλάδα γιοκ νομίζω. όσο για το New 3DS μόνο το Μεγάλο υπάρχει στα μαγαζιά τώρα το οποίο είναι ακριβό.Το μικρό εξαφανίστηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αυτά που θέλω δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα νομίζω! τα 3 καινούργια Fire Emblem και το καινούργιο Bravely second αλλά αυτά δεν θα έρθουν Ελλάδα Δεν νομιζω οτι δεν θα ερθουν, απλως δεν θα ερθουν οι limited λογικα. Το 3ο fire emblem path (revelations) ετσι κι αλλιως δεν θα βγει σε physical, αλλα μονο ως dlc. Τα περισσοτερα παιχνιδια που εκδιδονται απο τη nintendo υπαρχουν στο σκρουτζ, το προβλημα ειναι με τα 3rd party. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenaki81 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Το 3ο fire emblem path (revelations) ετσι κι αλλιως δεν θα βγει σε physical, αλλα μονο ως dlc. Κάπου είχα διαβάσει ότι θα υπάρχει και έκδοση και με τα 3 παιχνίδια μαζί.Αυτή είναι η Limited που λες;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Κάπου είχα διαβάσει ότι θα υπάρχει και έκδοση και με τα 3 παιχνίδια μαζί.Αυτή είναι η Limited που λες;;; Ναι, αυτη ειναι. Θα εχει τα 2 παιχνιδια (conquest, birthright) σε cartridge και το 3ο σε κωδικο, οπως και στην Ιαπωνια συν 1 artbook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ευρώπη θα έρθουν Ελλάδα γιοκ νομίζω. όσο για το New 3DS μόνο το Μεγάλο υπάρχει στα μαγαζιά τώρα το οποίο είναι ακριβό.Το μικρό εξαφανίστηκε! ολο και καποιος θα κανει την δουλεια της Nortec.παιχνιδια αλλωστε μπορει να κατεβασει καποιος.ναι δεν εχουν μεινει πολλα 3ds αλλα το xl το θεωρω πολυ πιο ανετο ωραιο απο το μικρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Πλέον υπάρχουν άλλοι τρόποι για να παίξει ότι παιχνίδι θέλει κάποιος αλλά είναι συζήτηση για άλλο topic/thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenaki81 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ολο και καποιος θα κανει την δουλεια της Nortec.παιχνιδια αλλωστε μπορει να κατεβασει καποιος.ναι δεν εχουν μεινει πολλα 3ds αλλα το xl το θεωρω πολυ πιο ανετο ωραιο απο το μικρο Δεν αντιλέγω ότι δεν είναι πιο άνετο απο το μικρό αλλά είναι ολίγον ακριβό για μένα! Να κατεβάσει;;; Πλέον υπάρχουν άλλοι τρόποι για να παίξει ότι παιχνίδι θέλει κάποιος αλλά είναι συζήτηση για άλλο topic/thread. Μόλις τώρα κοιτούσα το άλλο thread αλλά δεν ανακατεύομαι με τέτοια.Θα το καταστρεψω το μηχάνημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα