nikos_90 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παλικάρια μια βοήθεια. Έχω φάει το σύμπαν να βρώ original φορτιστή για 3DS XL στην Ελλάδα και δεν βρίσκω τίποτα. Καμιά πρόταση; http://www.public.gr/product/gaming/accessories/nintendo-3ds/hama-fortistis-nintendo-3ds-3ds-xl-dsi/prod5130862pp/
GabrielConnor Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 http://www.public.gr/product/gaming/accessories/nintendo-3ds/hama-fortistis-nintendo-3ds-3ds-xl-dsi/prod5130862pp/ GabrielConnor, on 14 Dec 2015 - 4:31 PM, said: Έχω φάει το σύμπαν να βρώ original φορτιστή για 3DS XL στην Ελλάδα και δεν βρίσκω τίποτα. Ευχαριστώ πάντως! Τελικά πήρα από ebay.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Η Bravely Second Deluxe Collector's Edition έχει ανεβεί για preorder στο άμαζον γερμανίας και ιταλίας.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Η Bravely Second Deluxe Collector's Edition έχει ανεβεί για preorder στο άμαζον γερμανίας και ιταλίας. Είμαι σίγουρος ότι το παιχνίδι θα είναι More of the same αλλά καλύτερο αλλά με χαλάει απίστευτα ότι δεν παίζουν μουσικοί οι ίδιοι από το πρώτο που πραγματικά τα σπάσανε στο soundtrack. Το δεύτερο φαίνεται να έχει πολύ κοινότυπο soundtrack.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Είμαι σίγουρος ότι το παιχνίδι θα είναι More of the same αλλά καλύτερο αλλά με χαλάει απίστευτα ότι δεν παίζουν μουσικοί οι ίδιοι από το πρώτο που πραγματικά τα σπάσανε στο soundtrack. Το δεύτερο φαίνεται να έχει πολύ κοινότυπο soundtrack. Σε αυτο εχεις δικιο. Και επισης διαλεξαν εναν συνθετη (ryo απο τους supercell) ο οποιος γραφει πολυ πιο διαφορετικη μουσικη απο τον revo.
GabrielConnor Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Κανένα ελληνικό eshop που να μπορούμε να βρούμε κατσαβίδι που να ξεβιδώνει το backplate του New Nintendo 3ds XL?
ikaruga24 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μα δε χρειάζεσαι κάτι ιδιαίτερο, ένα απλό κατσαβιδάκι χρειάζεσαι που υπάρχει σε κάθε συλλογή με μικρά κατσαβίδια των 2.5 ευρώ βρίσκεις. Τράβα σε έναν έμπορο ηλεκτρολογικού/ηλεκτρονικού υλικού και θα βρεις ότι θες.
Sanuna Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Το new 3ds XL να το παρω απο τον κωτσοβολο,public ή media markt? Just asking.
Grim Ripper Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Ότι σου είναι πιο κοντά υποθέτω. Απ' όσο βλέπω και στο skroutz η διαφορά δεν είναι μεγάλη. Δεν ξερω τι ακριβώς θα γίνεται τώρα με τις εγγυήσεις μιας και κλείνει η NORTEC.
xaralas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Εν αναμονη του final fantasy explorers, πηρα τα steamworld heist και Shantae and the pirates curse. Το heist αρκετα πρωτοτυπο 2d turn based με περισσοτερη εμφαση στο skill παρα rng. Το shantae μου θυμιζει cave story και ειναι εξαιρετικο μεχρι τωρα. Και βεβαιως συνεχιζω τα isaac, mh4 & xenoblade 3d τωρα που βρηκα λιγο χρονο!
elenaki81 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Διάβασα σε ένα άρθρο εδώ στο site ότι η Nintendo σταμάτησε να εκπροσωπείται στην Ελλάδα.Αυτό τι σημαίνει;; Ότι το 3ds που έχω (παλιό) το πετάω στα σκουπίδια επειδή δεν πρόκειται να έρθουν παιχνίδια στην Ελλάδα;;
Grim Ripper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μην το κάνεις αυτό. Παιχνίδια θα έρθουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (σκρουτζ). Όλο και κάποιος θα βρεθεί να αναλάβει την διανομή των Nintendo προϊόντων. 1
elenaki81 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μην το κάνεις αυτό. Παιχνίδια θα έρθουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (σκρουτζ). Όλο και κάποιος θα βρεθεί να αναλάβει την διανομή των Nintendo προϊόντων. Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. το παλιό 3DS όμως θα παίρνει παιχνίδια;Το λέω γιατί έχει βγει το new 3DS οπότε λογικά αυτό θα υποστηρίξουν τώρα.Έτσι δεν είναι;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Οχι, δεν ισχυει κατι τετοιο. Ολα τα παιχνιδια που βγηκαν απο το launch του new 3ds μεχρι τωρα, μονο 2 ηταν exlusive. Το xenoblade chronicles 3d και το binding of isaac.
elenaki81 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Οχι, δεν ισχυει κατι τετοιο. Ολα τα παιχνιδια που βγηκαν απο το launch του new 3ds μεχρι τωρα, μονο 2 ηταν exlusive. Το xenoblade chronicles 3d και το binding of isaac. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα κρατήσω το παλιό 3ds τότε και αν ποτέ βρεθούν παιχνίδια έχει καλώς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα