Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έτσι κι αλλιώς σκουπίδια είναι τα Yu-Gi-Oh games, fast-food-games εντελώς. Γλύτωσες από το να γίνει ομελέτα το μυαλό σου!

Οντως. Συνηθισα με το DevPro YGO και ειναι στα αληθεια σκουπιδια αυτα μπροστα του. Η μερα με τη νυχτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το 1ο project x zone το ειχα καταυχαριστηθει, μου πηρε 77 ωρες απο οτι θυμαμαι, περιμενω πως και πως τη συνεχεια του, το 1ο παιχνιδι που επαιξα ασταματητα στο 3ds ηταν (εαν και το ειχα πολυ καιρο αγορασμενο).

παιδιά καλησπέρα!!

Ερώτηση: 

Με δεδομένο ότι η Nintendo φεύγει από Ελλάδα -αυτό έχω καταλάβει- και επειδή μου έκλεψαν το παλιό 3DS αξίζει να πάρω το Ν3DS από Ελλάδα;;

Ρωτάω γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει με την εγγύηση και απο εξωτερικό δεν μπορώ να το αγοράσω λόγω capital control.

Η τιμή του βλέπω στο Public είναι 179 αλλά θα μου έρθει φθηνότερα λόγω κάποιων παιχνιδιών που θα τους πάω.

να το πάρω;;;

Να το παρεις χτες! Εγω απο το καλοκαιρι που το πηρα το εχω λιωσει και εχω ασχοληθει μονο με το 1/5 των παιχνιδιων που θελω. Το καημενο το pc εχει πιασει σκονη  :-D

Απο εγγυηση δεν θα εχεις προβλημα οπως ειπε και ο @Bourdoulas.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ρε παλικάρια μια βοήθεια.

Έχω φάει το σύμπαν να βρώ original φορτιστή για 3DS XL στην Ελλάδα και δεν βρίσκω τίποτα.

Καμιά πρόταση;

Ρε παλικάρια μια βοήθεια.

Έχω φάει το σύμπαν να βρώ original φορτιστή για 3DS XL στην Ελλάδα και δεν βρίσκω τίποτα.

Καμιά πρόταση;

Χμ, στο public κοιταξες? Σε αυτό στο σύνταγμα έχουν φέρει αρκετά αξεσουαρ

Το βύσμα από την πλευρά του 3ds είναι proprietary. Θα το βρεις μόνο σαν καλώδιο φόρτισης 3ds . Νομίζω πως στο public και mediamarkt πρέπει να έχουν . Όχι όμως σκέτο το καλώδιο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...