Ren_of_Heavens Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Αχαχαχα Malthador είσαι ένας μικρός Θεούλης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Έτσι κι αλλιώς σκουπίδια είναι τα Yu-Gi-Oh games, fast-food-games εντελώς. Γλύτωσες από το να γίνει ομελέτα το μυαλό σου! Οντως. Συνηθισα με το DevPro YGO και ειναι στα αληθεια σκουπιδια αυτα μπροστα του. Η μερα με τη νυχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Project X Zone 2. Μέσα στο παιχνίδι και χαρακτήρες της Nintendo/Monolith soft. Αρα πλέον οι εταιρίες έγιναν 4 (Capcom, Namco, Sega, Nintendo). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vegeta1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Το 1ο project x zone το ειχα καταυχαριστηθει, μου πηρε 77 ωρες απο οτι θυμαμαι, περιμενω πως και πως τη συνεχεια του, το 1ο παιχνιδι που επαιξα ασταματητα στο 3ds ηταν (εαν και το ειχα πολυ καιρο αγορασμενο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 παιδιά καλησπέρα!! Ερώτηση: Με δεδομένο ότι η Nintendo φεύγει από Ελλάδα -αυτό έχω καταλάβει- και επειδή μου έκλεψαν το παλιό 3DS αξίζει να πάρω το Ν3DS από Ελλάδα;; Ρωτάω γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει με την εγγύηση και απο εξωτερικό δεν μπορώ να το αγοράσω λόγω capital control. Η τιμή του βλέπω στο Public είναι 179 αλλά θα μου έρθει φθηνότερα λόγω κάποιων παιχνιδιών που θα τους πάω. να το πάρω;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Εγγύηση θα έχεις. Δεν γίνεται να πωλείται κάτι σε καταστήματα και να μην έχει εγγύηση. Αν παίζεις αρκετά τότε ναι αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Να το παρεις χτες! Εγω απο το καλοκαιρι που το πηρα το εχω λιωσει και εχω ασχοληθει μονο με το 1/5 των παιχνιδιων που θελω. Το καημενο το pc εχει πιασει σκονη Απο εγγυηση δεν θα εχεις προβλημα οπως ειπε και ο @Bourdoulas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παλικάρια μια βοήθεια. Έχω φάει το σύμπαν να βρώ original φορτιστή για 3DS XL στην Ελλάδα και δεν βρίσκω τίποτα. Καμιά πρόταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παλικάρια μια βοήθεια. Έχω φάει το σύμπαν να βρώ original φορτιστή για 3DS XL στην Ελλάδα και δεν βρίσκω τίποτα. Καμιά πρόταση; Χμ, στο public κοιταξες? Σε αυτό στο σύνταγμα έχουν φέρει αρκετά αξεσουαρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Στο φυσικό κατάστημα όχι, καθώτι μένω επαρχία, αλλά στο website τους δεν έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Αυτος δεν ειναι; http://www.gamescom.gr/accessories/3ds-dsi/nintendo-3dsdsi-power-adapter-fortistis-bulk.html Εγω τον ειχα παρει απο Kotsovolo αλλα κοιταξα και δεν τον εχει πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 οποιος θελει φορτιστη εχω καινουριο εναν τελευταιο στα 8.50ευρω, περιοχη αθηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 παίδες το καλώδιο USB π χρησιμοποιείται γ φορτιση μ pc τι τυπος USB ειναι?παίζει σε πλαίσιο κ τ συναφη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Το βύσμα από την πλευρά του 3ds είναι proprietary. Θα το βρεις μόνο σαν καλώδιο φόρτισης 3ds . Νομίζω πως στο public και mediamarkt πρέπει να έχουν . Όχι όμως σκέτο το καλώδιο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 οκ θα το ψαξω.thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα