Bourdoulas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Με τον συγκεκριμένο τρόπο πάντως έχει και αδύνατο να τρέξεις roms. Ούτε με app. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Με τον συγκεκριμένο τρόπο πάντως έχει και αδύνατο να τρέξεις roms. Ούτε με app. O smealum δεν υποστηρίζει την πειρατεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Βρηκα το mario and luigi dream team στα 30 ευρω. Αξίζει να το αγοράσω; Το προγούμενο της σειρας το ειχα απολαύσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Βρηκα το mario and luigi dream team στα 30 ευρω. Αξίζει να το αγοράσω; Το προγούμενο της σειρας το ειχα απολαύσει. Ειναι πολυ καλο το παιχνιδι, αλλα η τιμη του οχι και η πιο καλη. (20-25€ πιστευω ειναι οκ) Ειχα παιξει ολη τη σειρα και αυτο ηταν εξισου καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Βρηκα το mario and luigi dream team στα 30 ευρω. Αξίζει να το αγοράσω; Το προγούμενο της σειρας το ειχα απολαύσει. Δεν μπορώ να σου πω αλλά έχω παίξει όλα τα mario RPG μέχρι τώρα εκτός από αυτό. Ολα τα είχα αγοράσει φουλ τιμή (εκτός από αυτό) και η άποψη μου μέχρι τώρα είναι ως εξής. Super mario RPG στο SNES- αξίζει και το τελευταίο ευρώ. Paper Mario στο Ν64 - αξίζει κάνα 30άρι άνετα Paper Mario thousand year door στο GC - αξίζει και το τελευταίο ευρώ Super paper mario στο wii - αξίζει κάνα 20άρι Paper mario sticker star - αξίζει κάνα 25άρι Mario and luigi superstar saga - αξίζει και το τελευταίο ευρώ Mario and luigi partners in time - αξίζει κάνα 25άρι Mario and luigi bowsers inside story - αξίζει και το τελευταίο ευρώ Βάση την ιστορία τους λοιπόν θα έλεγα ότι το 30άρι που το βρίσκεις είναι αρκετά ασφαλής ποσό. Ακόμα και να αξίζει λιγότερα δεν χάνεις και πολλά. Αυτό που ακούω και δεν μου αρέσει είναι ότι το τελευταίο έχει χάσει το "θράσος" του σε ότι αφορά το χιούμορ. Δεν μπορώ να το ξέρω χωρίς να το παίξω όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μολις τελειωσα τα Gunman Clive 1 & 2, εξαιρετικα και τα 2. Μικρα σε μεγεθος αλλα για 5€ που εχουν συνολο ειναι μια χαρα. Τωρα ξεκινησα το cave story που αν και το εχω παιξει στο pc, ηθελα να το δοκιμασω και στο 3ds και καλα εκανα Παντως το οτι το μικρο 3ds θα με κρατουσε μακρυα απο το pc gaming για περιπου ενα μηνα ως τωρα, δεν το περιμενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Υπαρχει περιπτωση να βρω σε ελληνικο καταστημα hand grip για το new 3ds;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8-bitMUSIC Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 <p>Παιδιά σε λίγο παω για new 3ds μάλλον, εκτός απο τα κλασσικά pokemon,zelda,mario υπάρχει κάποιο άλλο διαμαντακι να τσιμπήσω?</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 <p>Παιδιά σε λίγο παω για new 3ds μάλλον, εκτός απο τα κλασσικά pokemon,zelda,mario υπάρχει κάποιο άλλο διαμαντακι να τσιμπήσω?</p> Πάρα πολλά, αλλά η vital ερώτηση είναι σου αρέσουν τα rpg? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8-bitMUSIC Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Πάρα πολλά, αλλά η vital ερώτηση είναι σου αρέσουν τα rpg? εννοειται! 2-3 must play rpgs ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 δες το post του basketballfan στην προηγουμενη σελιδα.Πιστευω θα σε καλυψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 -50% το Shin Megami Tensei IV στο e-shop. Εξαιρετική τιμή για ένα game που είναι μέσα στα 5 καλύτερα του 3DS. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Αν ήμουν τέτοιος χουβαρντάς θα το ξανά αγόραζα σε αυτήν την τιμή. Πραγματικά δεν υπάρχει παιχνίδι στον κατάλογο με τέτοια ποιότητα και τέτοια τιμή. Για εμένα το SMT4 είναι μέσα στη δεκάδα από τα καλύτερα 3DS παιχνίδια και άνετα μέσα στα καλύτερα παιχνίδια γενικότερα της γενιάς που μας πέρασε. Πολύ περιεχόμενο, καλογραμμένο, μουσικάρες, ατμόσφαιρα, πραγματικά τα έχει όλα. Κάποιοι που το χαρακτηρίζουν Pokemon για μεγάλους δεν έχουν και πολύ άδικο. Γενικά είναι παιχνίδι που αξίζει και το τελευταίο ευρώ. Και 50 αξίζει αν έκανε τόσο. Πόσο μάλλον 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 http://nintendoeverything.com/atlus-teases-new-shin-megami-tensei-announcement/ δεν ηξερα που να το ποσταρω καθως δεν λεει που θα κυκλοφορησει αλλα πολλοι θα χαρουν με αυτη την ειδηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Κατά 99% στο 3DS θα είναι. Μπορεί να είναι νέο παιχνίδι ή κάνα major DLC (που δεν το νομίζω). Πάντως χρειαζόμαστε κάποια στιγμή επανέκδοση των SMT γενικότερα στις νέες κονσόλες. Εχουμε τόσα πολλά διαμάντια που είναι αμαρτία να μείνουν στην εποχή του PS2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα