ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Amazon, Base, Game, Play κυρίως και σπάνια και που βρίσκω και καμιά προσφορά σε άλλα site (αν τα μεταφορικά είναι φθηνά). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Καλημέρα σε όλους! Αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα το νέο 3ds xl και 4 παιχνίδια (SM Bros 2, Luigi's Mansion, Zelda link between worlds και Mario 3d Land) και έχω κατενθουσιαστεί!! Έχω παίξει τα Mario Bros 2 και Luigi's Mansion και είναι τόσο μα τόσο διασκεδαστικά! Μπράβο ρε Nintendo!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Amazon, Base, Game, Play κυρίως και σπάνια και που βρίσκω και καμιά προσφορά σε άλλα site (αν τα μεταφορικά είναι φθηνά). Ωραια οταν με το καλο ανοιξουν οι καρτες θα τα δω. Thanks! Δεν αγχωνομαι γιατι εχω φαει κολλημα με την επικουρα που λεγεται monster hunter που αν και στην αρχη χαθηκα τωρα ειναι απολαυση. Παρηγγειλα και το Zelda A link between worlds οποτε θα με βγαλουν πιστευω αρκετες μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ωραια οταν με το καλο ανοιξουν οι καρτες θα τα δω. Thanks! Δεν αγχωνομαι γιατι εχω φαει κολλημα με την επικουρα που λεγεται monster hunter που αν και στην αρχη χαθηκα τωρα ειναι απολαυση. Παρηγγειλα και το Zelda A link between worlds οποτε θα με βγαλουν πιστευω αρκετες μερες. Το monster hunter βγάζει μήνες για την ακρίβεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Σκεφτομαι να παρω το smash bros μεταχειρισμενο, θα μπορω να παιξω online κανονικα; Γενικα τα μεταχειρισμενα εχουν καποιο θεμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Σκεφτομαι να παρω το smash bros μεταχειρισμενο, θα μπορω να παιξω online κανονικα; Γενικα τα μεταχειρισμενα εχουν καποιο θεμα; Απολύτως κανενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John182 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Site: ZeldaMajora's Mask Seven spot 23,95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μια που μιλαμε για monster hunter, τα items που γραφουν power+nectar, speed+nectar κλπ τι κανουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Τροφή για το έντομο που κουβαλάς με το kinsect. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Παιδια πηρα την προσφορα απο το Public του Zelda Majora's Mask 3d αλλα απο πισω γραφει οτι μπορεις με το μοχλο c η το γυροσκοπικο κουμπι Pro μπορεις να χειριστεις την καμερα με το χερι.Εγω εχω το πρωτο 3ds ποθ ειχε βγει.Υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα?Οπως και να εχει αν καποιος θελει ανταλλαγη με το Lugi's Mansion 2 που ειναι και αυτο σε προσφορα το ανταλλαζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Παιδια πηρα την προσφορα απο το Public του Zelda Majora's Mask 3d αλλα απο πισω γραφει οτι μπορεις με το μοχλο c η το γυροσκοπικο κουμπι Pro μπορεις να χειριστεις την καμερα με το χερι.Εγω εχω το πρωτο 3ds ποθ ειχε βγει.Υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα?Οπως και να εχει αν καποιος θελει ανταλλαγη με το Lugi's Mansion 2 που ειναι και αυτο σε προσφορα το ανταλλαζω. Τί προσφορά, δεν βλέπω κάτι http://www.public.gr/product/gaming/games/nintendo-3ds/the-legend-of-zelda:-majoras-mask-3d-3ds-game/prod7240318pp/ Πάντως πρόβλημα δεν θα έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Τί προσφορά, δεν βλέπω κάτι http://www.public.gr/product/gaming/games/nintendo-3ds/the-legend-of-zelda:-majoras-mask-3d-3ds-game/prod7240318pp/ Πάντως πρόβλημα δεν θα έχεις. http://www.insomnia.gr/topic/576184-the-legend-of-zelda-majoras-mask-3d-3ds-seven-spot-2395-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82/ Οποτε το ανοιγω.. Μολις ειδα οτι ειναι τελικα απο sevenspot η προσφορα που το αγορασα...Sorry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Τελειωσα το zelda link between worlds, εξαιρετικο, ανετα στο τοπ 5 των καλυτερων games που εχω παιξω ποτε. Ειναι ωραιο παιδια το 3ds, εκει που ειχα βαρεθει τα παντα απο παιχνιδια στο PC, ξαναβρηκα την ορεξη μου. Περιμενω πως και πως το binding of isaac να ερθει ευρωπη..εκει θα πεσει το χοντρο λιωσιμο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 To link between worlds είναι παιχνιδάρα από τις λίγες. Είναι τόσο καλοφτιαγμένο και τόσο ψυχωμένο που δεν γίνεται να είσαι σοβαρός gamer και να μην εκτιμήσεις το μεγαλείο του design του. Εχω παίξει πολλά 3ds παιχνίδια και το συγκεκριμένο συνεχίζει να είναι το Νο1 must have παιχνίδι της κονσόλας. Δηλαδή αν με ρωτήσεις ποιο παιχνίδι προτείνω αν πρέπει να έχεις μόνο ένα τότε δεν υπάρχει καμιά σύγκριση για εμένα με κανένα άλλο. Το link between worlds κερδίζει τη μάχη στα ίσα και μιλάμε τώρα για παιχνίδι που έχει απέναντι του παιχνίδια της κλάσης Fire Emblem awakening, Mario 3d land, Monster Hunter 4, Pokemon καθώς και δυο ακόμα κορυφαία Zelda. Μπορεί να μην είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια ούτε και αυτό με το περισσότερο περιεχόμενο αλλά είναι τόσο συμπαγές και κάθε λεπτό που παίζεις είναι λεπτό σημασίας στο παιχνίδι που πραγματικά δεν έχει σημασία που κρατάει γύρω στο 20-25ωρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα