panther_512 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Καλά αυτό που έχει κάνει η Ν με το 3DS είναι απίστευτο. Το έχει ξεσκίσει στους τίτλους και συνεχίζει ακάθεκτη. Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του, που θα μπορούσε κάλλιστα να καλμάρει λίγο ετοιμάζοντας το επόμενο σύστημά της δεν το βάζει κάτω, συνεχίζει να βγάζει παιχνίδια. Πραγματικά, παράδειγμα προς μίμηση. Συμφωνώ και επαυξάνω. Η υποστήριξη στις φορητές της πάντα ήταν απίστευτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Και χωρις να εχει δυνατα specs . Ενω την ιδια στιγμη κατηγορουν το wii u οτι ειναι αδυναμο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δεν είναι της παρούσης αλλά και πάλι πρέπει να αναφερθώ στο Monster Hunter 4 το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Είναι με άνεση μέσα στα top παιχνίδια της γενιάς γενικότερα και όχι μόνο στο 3DS. Παίζω με hunting horn και βλέπω ότι το συγκεκριμένο όπλο δεν τραβάει ενάντια στα "σοβαρά" τέρατα σε ότι αφορά το single player. Τα τελευταία τέρατα που μου παρουσιάστηκαν κυριολεκτικά έφτυσα αίμα για να τα φάω και δυο από αυτά με σκίσανε. Εριξα ένα grinding ελαφρό αναβάθμισης του παλιού καλού μου όπλου που είναι το kinsect glaive και αυτά τα τέρατα τα κατέβασα με πολύ φυσικό τρόπο. Εχω καταλάβει ότι κάποια όπλα τα πάνε καλύτερα για Multiplayer. Το Hunting Horn είναι για Multi, τέλος. Από εδώ και πέρα στο Multi θα παίζω με horn και single θα παίζω Glaive. Τόσο απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilisios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Παιδιά προτείνεται μου 1,2 παιχνίδια να πάρω Τώρα για το καλοκαίρι, θέλω να έχουν μεγάλη διάρκεια να μην χρειάζονται internet Και να μην έχουν βαστά κάνουν με αθλητικά ή pokemon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Xenoblade chronicles (για το νέο 3DS) και Bravely default. Το κάθε ένα θα σου βγάλει περίπου 100+ ώρες. Βγάζεις όλο το καλοκαίρι άνετα. Kαι τα Etrian Odyssey είναι πάρα πολύ καλά, αν σου αρέσουν τα dungeon crawlers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Συπληρώνω στα παραπάνω και το SMT4 (είναι digital μόνο στα 20 ευρώ) αν θέλεις σκοτάδια, δαίμονες και αγγέλους, θρησκεία και άλλα τέτοια ωραία "φωτεινά" θέματα στο gaming σου. Επίσης Fire Emblem Awakening έχει ΠΟΛΥ περιεχόμενο και είναι εξαιρετικό παιχνίδι. Μιλώντας για Fire Emblem το fates φαίνεται σαν τιτάνια αναβάθμιση σε σχέση με το Awakening. Εχω καιρό να χεστώ στα βρακιά μου με αυτά που δείχνουν στο gameplay αλλά με αυτό το παιχνίδι το κατάφεραν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα! Πριν ένα μήνα αγόρασα το Nintendo 2DS bundle με Super Mario Bros 2 και πρόσφατα αγόρασα και το Mario Kart 7. Είμαι ικανοποιημένος από την αγορά μου και από την επιστροφή μου στο gaming από την εποχή του Nintendo 64 αλλά και του Game Boy Pocket... Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κι άλλους τίτλους όπως το Donkey Kong Country Returns, Smash Bros κτλ αλλά αυτό που ήθελα να ρωτήσω (μιας και έχω αδυναμία στα racing παιχνίδια) είναι αν έχει παίξει κανείς το νέο Garfield Kart; Αξίξει; Ακολουθεί τα χνάρια του Diddy Kong Racing ή ούτε κατά διάνοια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα! Πριν ένα μήνα αγόρασα το Nintendo 2DS bundle με Super Mario Bros 2 και πρόσφατα αγόρασα και το Mario Kart 7. Είμαι ικανοποιημένος από την αγορά μου και από την επιστροφή μου στο gaming από την εποχή του Nintendo 64 αλλά και του Game Boy Pocket... Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κι άλλους τίτλους όπως το Donkey Kong Country Returns, Smash Bros κτλ αλλά αυτό που ήθελα να ρωτήσω (μιας και έχω αδυναμία στα racing παιχνίδια) είναι αν έχει παίξει κανείς το νέο Garfield Kart; Αξίξει; Ακολουθεί τα χνάρια του Diddy Kong Racing ή ούτε κατά διάνοια; Αν θέλεις άλλο racing game πάρε το Sonic & All-Stars Racing Transformed αν δεν το έχεις ήδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Αν θέλεις άλλο racing game πάρε το Sonic & All-Stars Racing Transformed αν δεν το έχεις ήδη Φαίνεται εξαιρετικό. Φαντάζομαι οι κανονικοί racing τίτλοι τύπου Need for Speed είναι ανάξιοι αναφοράς, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Φαίνεται εξαιρετικό. Φαντάζομαι οι κανονικοί racing τίτλοι τύπου Need for Speed είναι ανάξιοι αναφοράς, έτσι; Εντάξει, δεν συγκρίνονται ούτε με τους αντίστοιχους home console τίτλους, ούτε και με το MK7 και το SOAR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Εντάξει, δεν συγκρίνονται ούτε με τους αντίστοιχους home console τίτλους, ούτε και με το MK7 και το SOAR. Αγόρασα το SOAR και είναι όντως διασκεδαστικό και εθιστικό. Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Καλησπερα! Εδω και 2 μερες κατοχος του 3ds και δηλωνω εντυπωσιασμενος! Βεβαια αγορασα μονο το MH4 και επειδη δεν μπορουμε να αγορασουμε απο το e-shop λογω του γνωστου προβληματος με τις καρτες, ψαχνω αξιοπιστα μαγαζια με σχετικα καλες τιμες να παρω 2-3 παιχνιδια που εχω βαλει στο ματι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δεν θα βρεις εύκολα χαμηλές τιμές, ειδικά στην Ελλάδα. Εξωτερικό τυχαίνει και βρίσκεις. Καλή ώρα αγόρασα Xenoblade 3d, Resident Evil mercenaries, Professor Layton Miracle Mask και Azran Saga, Final Fantasy Rythm curtain calls στην τιμή των 95 ευρώ τελική (συμπεριλαμβάνονται και τα μεταφορικά). Δυστυχώς έχασα το sale που είχε το κατάστημα του Persona Q το οποίο το είχε στα 20 ευρώ και τώρα πλέον επανήλθαμε στο φυσιολογικό 40άρι+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δεν θα βρεις εύκολα χαμηλές τιμές, ειδικά στην Ελλάδα. Εξωτερικό τυχαίνει και βρίσκεις. Καλή ώρα αγόρασα Xenoblade 3d, Resident Evil mercenaries, Professor Layton Miracle Mask και Azran Saga, Final Fantasy Rythm curtain calls στην τιμή των 95 ευρώ τελική (συμπεριλαμβάνονται και τα μεταφορικά). Δυστυχώς έχασα το sale που είχε το κατάστημα του Persona Q το οποίο το είχε στα 20 ευρώ και τώρα πλέον επανήλθαμε στο φυσιολογικό 40άρι+. Απο το λιγο που εψαξα οντως γυρω στα 35-40€ ειναι πανω κατω οι τιμες σε σχετικα καλους τιτλους απο Ελλαδα. Απο εξω που παιρνεις; Amazon; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα