Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάντως η δική μου εμπειρία του παιχνιδιού στον Dolphin είναι καλή αλλά σίγουρα όχι αψεγάδιαστη. Του original wii η έκδοση για εμένα (επειδή με αυτήν ξεκίνησα) ήταν ακριβώς αυτή που έπρεπε, έτρεχε τέλεια και στρωτά παντού. Του dolphin έχει θέματα, στο PC μου τουλάχιστον, που ίσως και να χαλάσουν κάποιον. Εμένα γενικότερα ήταν με τις μέρες. Κάποιες μέρες ήταν άψογη και κάποιες μέρες απλά μου έσπαγε τα νεύρα από τα κρασαρίσματα και κολλήματα. Ειδικά δε όταν χάνεις ΜΕΓΑΛΟ κομμάτι από την πρόοδο σου στο παιχνίδι και τύχει να ξεχαστείς να σώσεις (καθόλου απίθανο). 

Εγώ πάντως σίγουρα το on-the-go και την σταθερότητα την πλήρωνα άνετα (και θα το κάνω εν καιρό) από τη στιγμή που βρισκόμαστε σε αυτό το επίπεδο πιστότητας στο 3DS. Malthador δεν χάνεις κάτι, βάλε το στο dolphin, κάνε τα μαγικά σου και αποφάσισε αν είσαι ευχαριστημένος ή όχι. Μετά πράξε ανάλογα. 

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγνωμη που κόβω λίγο την ροή της κουβέντας αλλά επειδή θα είναι η πρώτη μου επαφή με nintendo 3ds handheld θα ήθελα να υποβάλω και γω το δίλημμα μου. Πρόσφατα αγόρασα μεταχειρισμενο το wii και σαν πρώτη επαφή με Nintendo κονσόλα μου άρεσε αρκετά. Γενικά είμαι της φορητής κονσόλας. Αλλα, 200κατι ευρώ, χωρις φορτιστή και με τα παιχνίδια να είναι κοντά στο πενηντάρικο μηπως είναι βιαστική κίνηση εκ μέρους μου να το παρω τώρα? Στην εμπειρία σας θα αλλάξει κατι στην τιμη του στο άμεσο διάστημα? Ή έστω κάποια προσφορά να συμφερει περισσότερο... Τα παιχνίδια που με "ψήνουν" ειναι Mh4u, xenoblade, kingdom hearts 3d. Μου αρέσουν πολύ τα rpg ειδικά τα online(πάλαι ποτέ πωρωμένος του WoW). Για δώστε φώτα...

Δημοσ.

Η τιμή δεν πρόκειται να αλλάξει, ακόμα και τώρα που βγήκε το καινούργιο το παλιό xl κοστίζει ακόμα 200 ευρώ. Εγώ το δικό μου το πήρα στα 140 κάτι, μόνο που ήταν το ροζ μοντέλο(παλιό xl) και δεν ήταν και πολύ δημοφιλές. Τώρα σίγουρα αξίζει τα λεφτά του ως προς την ποιότητα των παιχνιδιών που έχει, αλλά ούτε οι τιμές των παιχνιδιών του πέφτουν, οπότε αν θες να πάρεις αρκετά παιχνίδια (δυστυχώς ή ευτυχώς) θα πρέπει να δώσεις πολλά χρήματα. Πάντως επίσης να έχεις υπόψη ότι στα επόμενα 2 χρόνια η νιντέντο έχει ανακοινώσει ότι θα βγάλει καινούργιο φορητό, οπότε υπάρχει και η επιλογή να περιμένεις. Τώρα από rpgs το 3ds έχει πάρα πολλά μερικά από αυτά : etrian odyssey iv : legends of the titan (dungeon crawler), etrian odyssey untold: millenium girl (dungeon crawler), bravely default (turn-based), fire emblem awakening (strategy), persona q : shadow of the labyrinth (dungeon crawler), Shin Megami Tensei: Devil Summoner: Soul Hackers (dungeon crawler), shin megami tensei iv (dungeon crawler) ,tales of the abyss (action/adventure), legend of zelda (action/adventure)  στην αμερική επίσης βγαίνουν τα etrian mystery dungeon (dungeon crawler/roguelike), Shin Megami Tensei : devil survivor 2 record breaker(strategy), etrian odyssey untold 2 : fafnir knight(dungeon crawler) (τα αναφέρω γιατί με συγκεκριμένο exploit για κάποια firmwares το 3ds γίνεται region free) κ.α

Δημοσ.

Ζαχαρώνω να αγοράσω το monster hunter 4, αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με την σειρά. Θα μπορέσω να το απολαύσω ή θα το βαρεθώ εύκολα?

Δημοσ.

Κοιτά κάποιοι το λατρεύουν και κάποιοι το μισούν. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις το ντέμο για να πάρεις μια γεύση για το τίνος πρόκειται

Δημοσ.

Ζαχαρώνω να αγοράσω το monster hunter 4, αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με την σειρά. Θα μπορέσω να το απολαύσω ή θα το βαρεθώ εύκολα?

Θα σου μιλήσω σαν κάποιος που δεν γούσταρε Monster hunter μέχρι και το τρίτο. Το τέταρτο αυτή τη στιγμή το παίζω σταθερά και το ευχαριστιέμαι. Είναι παιχνίδι τίγκα στο περιεχόμενο, cameos, χιούμορ και επίσης έχει και το ατού ότι το παίζεις κυριολεκτικά όσο θες. Το παίζεις ένα 20άλεπτο αν θες, το παίζεις 20 ώρες σερί αν θες μέχρι να δεις αστεράκια. 

Εγώ πάντως θεωρώ ότι αν υπάρχει MH παιχνίδι που να τραβήξει τους άπιστους Θωμάδες είναι αυτό. Εμένα πάντως σίγουρα με κέρδισε. 

Δημοσ.

Σίγουρα πρέπει να παίξεις λίγο το demo του Monster Hunter για να πάρεις μία ιδέα. Αν και εμένα το demo δεν με ενθουσίασε. Βασίστηκα στις κριτικές όπου αναφερόταν ότι θέλει το χρόνο του το παιχνίδι για να σε τραβήξει.

Είναι το πρώτο Mοnster Hunter που παίζω και πραγματικά έχει μονοπωλήσει τον gaming χρόνο μου. Έχουν συγχωνεύσει και το online κομμάτι τόσο καλά, που ανα πάσα στιγμή μπορείς να είσαι με παρέα να κάνεις επικές μάχες.

Πιστεύω ότι είναι παιχνίδι που ή θα σου κάνει το κλίκ και θα το λατρέψεις, ή θα το παρατήσεις στο 10-ωρο.

Δημοσ.

Έχω 50 ώρες στο παιχνίδι και ούτε που έξυσα την επιφάνεια του crafting όπλων και πανοπλιών. Έχει πάρα πολύ περιεχόμενο. Ήδη κάνω crafting 3 διαφορετικά είδη Switch Axe και 2 είδη Charging Blade. Το κάθε ένα από αυτά έχει το δικό του μονοπάτι αναβαθμίσεων με παρακλάδια.

Πάντως έχει διαφορά το framerate με 3D ενεργοποιημένο/απενεργοποιημένο. Χωρίς 3D σχεδόν παντού είναι με κολλημένα 60fps.

Με 3D πέφτει. Με το μάτι υπολογίζω κάπου μεταξύ 40 και 50. 60άρι σε σημεία με λίγο action.

Δημοσ.

Αγαπώ hunting horn. Δεν ήξερα ότι παίζει και άλλους τόνους από το να ακούγεται πάντα σαν Σκοτσέζικη πίπιζα. Η κάθε hunting horn έχει τον δικό της ήχο και το δικό της μουσικό σετ που δίνουν διαφορετικά buff, δεν είναι ποτέ τα ίδια. Αυτό που επίσης δεν ήξερα είναι ότι τα buff είναι party wide για όλους που βρίσκονται στο ίδιο κομμάτι του χάρτη με εσένα. Το κατάλαβα αυτό από τα Palico μου που έπαιρναν και αυτά τα buffs μου. 

Οχι εύκολο όπλο να χειριστείς και πρέπει να ξεχάσεις ότι θα κόψεις ποτέ τίποτα από το κάθε τέρας. Μπορείς όμως να σπάσεις κάτι οπότε κάτι είναι και αυτό. Πάσχει επίσης από attack power αλλά είναι θετικό ότι έχει passive super armor και έτσι τουλάχιστον μπορείς να χτυπήσεις κάτι χωρίς να σε διακόπτει στο εξαιρετικά μεγάλο και χρονοβόρο multi attack animation που έχει.

• Moderators
Δημοσ.

Όπως έχω ξαναπεί με τρώει να αγοράσω N3DS. Πριν όμως προβώ σε αγορά θέλω να το δω live πρώτα. Το λοιπόν, παίρνω σήμερα τηλέφωνο στη Nortec και τους ρωτάω με ιδιαίτερη σαφήνεια: «Παρακαλώ πολύ, μπορείτε να μου υποδείξετε σε ποιά καταστήματα στα βόρεια προάστια κατά προτίμηση, υπάρχουν stands με New 3DS στο εκθετήριο γιατί θέλω να το δοκιμάσω πριν προβώ σε αγορά;». Η κοπέλα στο τηλεφωνικό κέντρο, αφού με βάζει κανά δίλεπτο σε αναμονή (προφανώς για να ρωτήσει), μου δηλώνει με αντίστοιχη σαφήνεια ότι έχει stands με New 3DS στο Mall, τόσο στα Public όσο και στον Κωτσόβολο. Επειδή, όμως, εγώ είμαι πονηρός, πριν πάω στο Mall παίρνω τηλέφωνο τόσο στα Public, όσο και στον Κωτσόβολο να τους ρωτήσω το ίδιο πράγμα, οι οποίοι αμφότεροι με τη σειρά τους μου επιβεβαιώνουν ότι έχουν stands με New 3DS.

Και όπως ήταν φυσικό κι αναμενόμενο τραβήχτηκα στο Mall εντελώς μάταια, αφού και τα δύο καταστήματα είχαν το παλιό 3DS σε stand για δοκιμή. Πραγματικά, δεν υπάρχει καμία σωτηρία, όταν ούτε η αντιπροσωπία, αλλά ούτε τα καταστήματα γνωρίζουν τα προϊόντα που πουλάνε. Από μόνοι τους με στρέφουν στις αγορές από το εξωτερικό.

Oh well...

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εχω μια απορια, μαζι με εναν φιλο θελουμε να αγορασουμε απο μια συνδρομη pokebank που κοστιζει 5 ευρω. Γινεται να αγορασουμε 2 συνδομες με την ιδια prepaid πιστωτικη σε 2 διαφορετικους λογαριασμους;

Δημοσ.

Δεν νομίζω να συναντήσετε κάποιο πρόβλημα.

Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση. Κατι τελευταιο αν ξερεται στο e-shop της nintendo επειδη πρωτη φορα το χρησημοποιω τραβαει απο την πιστωτικη κατευθειαν το ποσο των αγορων ή βαζει στο λογιαριαμο ενα συγκεκριμενο minimum ποσο γιατι κατι τετοιο πηρε το ματι μου στο internet που εψαχνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...