Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρελάβα σημερα, το παιχνιδι δειχνει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ στο "μικρο" 3ds, αν και από διαφορα videos φαινεται καλυτερο από αποψη χρωματων στα XL, μεχρι στιγμης παντως και για οσο εχω παιξει φαινεται ΕΠΙΚΟ παιχνιδι, (δεν εχω παιξει το του WII).

Το μαυρο κουτι και η νεα "ετικετα" πολύ καλυτερα!! η ΑΘΛΙΑ φωτοτυπια της NORTEC παραμενει το ιδιο ΑΘΛΙΑ.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όπως εχω γραψει και σε άλλο forum μετα από "μερικες" ωρες παιχνιδιού οι εντυπώσεις μου:

........ΑΝΑΜΕΙΚΤΕΣ οποιος εχει το ΝΕW 3DS XL να το παρει ΟΠΩΣ και ΔΗΠΟΤΕ οι υπολοιποι σαν και εμενα που εχω το "μικρο" NEW 3DS θα ελεγα ότι μαλλον θα πρεπει να ξανασκεφτούμε για ποιο λογο πηραμε το μικρο και όχι το μεγαλο NEW 3DS ΚΑΘΩΣ η μικρη οθονη δεν είναι "σύμμαχος" του παιχνιδιού (εγω πχ πηρα το "μικρο" γιατι μου φανηκε ωραια η ιδεα των faceplates όμως τελικα καλυτερα να προτιμουσα μια από τις "συλλεκτικες" του μεγαλου, οποτε θα περιμενω και θα ελπιζω για μια κυκλοφορια με συλλεκτικη "ενδυση" και βουρ για αγορα).

Θα το κρινω λοιπον, χωρις να εχω παιξει το προηγουμενο και χωρις να ξερω την ιστορια καθως τωρα καθομαι και διαβαζω για να "καταλαβω" τους χαρακτηρες, οποτε η κριση θα είναι καθαρα υποκειμενικη και χωρις "συναισθηματικο" δεσιμο με τους χαρακτηρες, ετσι από πλευρας γραφικων, ηχου και "πορειας",

Γραφικα: καλα όχι όμως και τα υπέρτατα,

Ηχος: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ,

Gameplay: ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ παροτι "μπερδευει" λιγο ο τροπος επιλογης "οπλων" και της οποιας τακτικης, ευτυχως οι παιχτες που αποτελουν το "party" επιτιθοντε αυτόματα.

• Moderators

Το Xenoblade Chronicles είναι ο ορισμός του breathtaking παιχνιδιού. Οι Ιάπωνες με την μανία που έχουν με το μέγεθος έχουν φτιάξει έναν μεγαλειώδη τίτλο που ο κόσμος του προκαλεί δέος.

Δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από το X.

Πριν φτάσω στο difficulty spike (γύρω στις 40-45 ώρες παιχνιδιού) αισθανόμουν ότι το παιχνίδι είναι απλά μεγαλειώδες. Τελικά το difficulty spike δεν είναι difficulty spike αν πρόσεχα τι έπαιζα τόσες ώρες αλλά φταίει το ότι δεν ήμουν τακτικός καθώς το έπαιζα. Για να σας βγάλω από τη δύσκολη θέση από τώρα ΔΕΝ γίνεται να έχετε ένα party με physical επιθέσεις μόνο. Μπορεί να ακούγεται "duh" αλλά θα εκπλαγείτε πόσο εύκολα μπορεί να το παραβλέψετε λόγο του τρόπου που είναι σχεδιασμένο το παιχνίδι. Επίσης απλά για να ξέρετε το AI των χαρακτήρων είναι άψογο για όλους ΕΚΤΟΣ των δυο mage που σου δίνει το παιχνίδι και συνεπώς θα πρέπει να παίξετε εσείς με αυτούς (τουλάχιστον για τα δύσκολα fights). 

Το ευτύχημα είναι ότι ΟΛΟΙ στο party παίρνουν experience οπότε οι επιλογές σας κάθε φορά μπορούν να αλλάζουν άμεσα.  Δεν είναι όμως τόσο εύκολο όσο ακούγεται γιατί υπάρχουν και τα skills στη μέση οπότε αν δεν είστε τακτικοί με όλους τους χαρακτήρες για να ξέρετε πως και τι skills έχουν θα δυσκολευτείτε έτσι και αλλιώς στον χειρισμό τους. Ετσι λοιπόν η συμβουλή μου είναι με το που λάβετε τον πρώτο σας mage να τον συμπεριλάβετε απευθείας στην fighting ομάδα σας για να εξοικειωθείτε σύντομα στη χρήση της. 

Απίστευτο, η Capcom μόλις έβγαλε δωρεάν DLC πακέτο για το Monster hunter 4 το οποίο σπάει μούτρα άλλων DLC πακέτων (συμπεριλαμβανομένου και δικών της παιχνιδιών) που τα πληρώνεις. 

http://www.eurogamer.net/articles/2015-04-03-monster-hunter-4-ultimate-now-has-a-sonic-palico-costume

• Like 1

• Moderators

Τελικά με τρώει λίγο το χέρι μου να το βάλω στην τσέπη και να πάρω N3DS μαζί με το Xenoblade. Με το χέρι στην καρδιά, όσοι το παίξατε αξίζει η αγορά του N3DS -σχεδόν- μόνο για αυτόν τον τίτλο; Αξίζει να αγοράσω κονσόλα για να παίζω Xenoblade on-the-go; Ή είναι τόσο χειρότερη από τα 1080p που βγάζει ο Dolphin ώστε να το ξανασκεφτώ;

Δύσκολα πράγματα ρωτάς.

Καταλαβαίνεις ότι εφόσον το παιχνίδι το έχεις ήδη και το παίζεις στην καλύτερη δυνατή μορφή του, το να αγοράσεις νέα έκδοση της φορητής που έχεις ήδη + ξανά αγορά το παιχνίδι σε σαφώς κατώτερη τεχνική μορφή, είναι εξ ορισμού πλεονεξία.

Για να είσαι ΟΚ θα πρέπει να σου περισσεύουν ή να σου αρέσει τρελά το παιχνίδι, τόσο ώστε να δώσεις όλα αυτά τα λεφτά και να μήν το μετανιώσεις.

Κοίτα να δεις, ακόμα και στον Dolphin υπάρχουν προβλήματα, δεν είναι όλα ρόδινα. Stutters, crushes, μπέρδεμα ήχου ορισμένες φορές, κολλήματα και άλλα τέτοια ωραία που μπορεί και να σου χαλάσουν την εμπειρία αν είσαι άτυχος (γιατί είναι εντελώς random αυτά τα φαινόμενα). Εχω παίξει ας πούμε τρίωρο σερί χωρίς πολλά πολλά και μου έχει τύχει επίσης και μισάωρο που μια φορά στο 5λεπτο έτρωγα παγώματα, crushes και τέτοια. Το μόνο πράγμα που έχεις σίγουρο είναι η ανάλυση όταν παίζεις. 

Στο 3DS οι παραχωρήσεις και τα προβλήματα είναι γνωστά και απλά συμβιβάζεσαι μαζί τους για μια αρκετά πιστή εμπειρία. Κατ΄ εμέ πρέπει να επιλέξεις μεταξύ σταθερότητας και playability VS καλύτερα γραφικά (αλλά με άλλα προβλήματα). Υπόψη ότι αν δεν έχεις χειριστήριο για το Dolphin μην κάνεις καν τον κόπο. 

• Moderators

Υπόψη ότι αν δεν έχεις χειριστήριο για το Dolphin μην κάνεις καν τον κόπο. 

Δεν σε πιάνω. Στον Dolphin παίζω με wiimote+nunchuck συνήθως, αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι απλά γελοίο να το παίζεις έτσι, οπότε παίζω με gamepad.

Τι εννοείς ακριβώς;

Οτι δεν μπορείς να το παίξεις με keyboard + mouse το συγκεκριμένο παιχνίδι, βλέπω ότι είσαι έτοιμος όμως. Κατά τα άλλα ισχύει ότι είπα, ζύγισε ποια προβλήματα προτιμάς περισσότερο και κάνε την ανάλογη επιλογή.  

Edit: Στο κάτω κάτω της γραφής δοκίμασε την dolphin έκδοση και αποφασίζεις ανάλογα. Πρόσεχε όμως γιατί πρέπει να κάνεις ορισμένα πράγματα για το παιχνίδι για να παίξει όσο πιο σωστά γίνεται. 

Εμένα στο dolphin η εμπειρία του παιχνιδιού ήταν αψεγάδιαστη τις άπειρες ώρες που ασχολήθηκα με το Xenoblade.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ των εκδόσεων. Δεν υπάρχουν αρνητικά στην emulated upscaled HD έκδοση. Ίσως να θέλει κάνα 10-λεπτο να ρυθμίσεις τον emulator. Από κεί και πέρα, αν το σύστημά σου τραβάει, το upscaled παιχνίδι είναι πραγματική απόλαυση.

Emulated game>> Wii vanilla>> 3DS version

Σχεδόν σε όλα τα reviews της 3DS έκδοσης, λένε ότι το παιχνίδι είναι άψογο, αλλά αν έχεις Wii / WiiU, καλύτερα να το παίξεις εκεί...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...