Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγηκαν και τα πρωτα reviews για το code name steam.mixed reviews αλλα γελιο εχει το gamespot για αλλη μια φορα

http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1008433

Αυτο το καιρο ξαναπαιζω το επικο majoras mask3d.Ειναι το τριτο αγαπημενο μου zelda.Και παλι πολυ καλη δουλεια απο την ninty.Βεβαια εχει γινει πιο ευκολο σε σχεση με το original.Το μονο που με ενοχλησε ηταν η αλλαγη που κανανε στο κολυμπι του zoralink.Θυμαμαι και πως του n64 ηταν καπως δυσκολο αλλα μιλαμε τωρα μου εσπασε τα νευρα το great bay temple.

Καλα το gamespot αν δεν λαδωθει μου φαινεται δεν βαζει πανω απο 5...

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά κράτησα το Pokemon Omega Ruby......... και παρήγγειλα από έξω το Monster Hunter 4.

Ρε ας βγάλουν το MH4 και στο wii u και θα πάρω όχι ένα αλλά δύο αντίτυπα 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά,επειδή τώρα δεν είμαι σε φάση να πάρω το new 3DS αν πάρω το Zelda majoras mask θα μπορώ να το παίξω στο κανονικό 3ds ή θα μου σπάσει τα νεύρα;; και δεν θα το ευχαριστηθώ;;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Διαβάζω reviews για το Xenoblade Chronicles 3D και μιλάνε για πολύ κακό porting. Τελικά ίσως να μην πάρω καν N3DS αν έχουν έτσι τα πράγματα.

Δημοσ.

Αν πράγματι ισχύει προσωπικά δεν μου κάνει καμιά εντύπωση. Το παιχνίδι είναι τιτάνιο σε μέγεθος (τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε έκταση εντός gameplay) και δεν είναι εύκολη η μετάβαση στη μικρή οθόνη. Ακόμα και στο Vita το παιχνίδι θα είχε σοβαρά θέματα μεταφοράς. 

Που ακριβώς διάβασες review έτσι για να έχουμε μια μικρή γεύση πριν βγουν τα κανονικά review από ποιο αξιόπιστα άτομα. 

Δημοσ.

Για το Xenoblade Chronicles τα πράγματα συνοψίζονται ώς εξής:

Αν το έχεις παίξει στο Wii (ή σε emulator) η έκδοση του 3DS δεν έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο, μιάς και τεχνικά είναι κατώτερη.

Αν δεν το έχεις παίξει όμως, είναι must have.

86/100 από 25 reviews στο Metacritic

Δημοσ.

Ξεκίνησα προχτές το Monster Hunter 4 Ultimate.

Στα υπόψην, είναι το μόνο παιχνίδι μέχρι στιγμής που έχει διαφορετικά γραφικά στο απλό 3DS και στο νέο, με το δεύτερο να έχει καλύτερες υφές, καλύτερο framerate και loading times.

Δεν είχα ξαναπαίξει Monster Hunter, ο λόγος που το πήρα είναι γιατί έχει ίδια combat mechanics με τη σειρά Dark Souls και επειδή το Bloodborne δεν βγαίνει στο PC, γύρευα υποκατάστατο.

Έχοντας παίξει κάπου στις 15 ώρες, δηλώνω εντυπωσιασμένος από το παιχνίδι. Είναι εξαιρετικά πλούσια εμπειρία, με άψογο gameplay και combat mechanics. Το 2ο αναλογικό του νέου 3DS πραγματικά σωτήριο για τον έλεγχο της κάμερας, αν και η χαμηλή του ακρίβεια δεν βοηθάει σε όπλα όπως το τόξο.

Σίγουρα θα του αφιερώσω πάρα πολύ χρόνο. Είναι καταπληκτικό παιχνίδι. Κρίμα που δεν βγαίνει στις κονσόλες. Εκεί θα ήταν ακόμα καλύτερο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Οk, άρα πάει περίπατο το N3DS για μένα (για την ώρα τουλάχιστον). Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την αγορά ήταν αυτό το παιχνίδι, αλλά αφού δεν κρίνεται αντάξιο της περίστασης, θα προτιμήσω να το συνεχίσω στον Dolphin σε Full HD γραφικά.

Δημοσ.

εγω θα το τσιμπησω γιατι θελω το πρωτο exclusive του N3ds να το χω και ειδικα αυτο το παιχνιδι το θελω οπωσδηποτε σε physical copy

Δημοσ.

Για εμένα δεν τίθεται θέμα, θα το πάρω σίγουρα απλά όχι τώρα. Προς το παρών το ξαναξεκίνησα δειλά δειλά στον dolphin με το HD texture pack και από την αρχή γιατί με το προηγούμενο save δεν θυμάμαι τι και πως και που και γιατί. 

Δημοσ.

Περιμένω για το Xenoblade X στο Wii U το οποίο θα κόψει πισινούς. Το original για Wii είναι υπέροχο και τώρα με το ανώτερο hardware θα δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό δεδομένου και των μεγάλων γεωγραφικών εκτάσεων που καλύπτει το gameplay του παιχνιδιού. Fire Emblem θα γούσταρα στο Wii U.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...