Deargr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Aφου η καρδια σου σου λεει το μικρο ,παρ'το και μην κοιτας πισω !!
skar1983 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Και εσείς προσπαθείτε να μου πείτε ότι το μικρό δεν αξίζει: Θα με αρρωστήσει αυτή η Nintendo, δεν παίζει. Παρε το μικρο για οφθαλμολουτρο και το μεγαλο για gaming. 1
Socratis_g Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 και μια βελούδινη κουκούλα για να σκεπάζεις τη φεράρι στο γκαράζ.
pho Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μόλις παρέλαβα από public το 3ds majoras edition. Είχα ένα προβληματάκι με την χρέωση της κάρτας μου. Είχα κάνει την προπαραγγελία σχετικά νωρίς και δεν μπορούσαν να την χρεώσουν. Όλα καλά ... Καλό λιώσιμο σε όλους Και το αγαλματάκι μαζί ... 1
HarryGrey Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μάγκες παίζει κανείς MH4; Αν ναι τι λέει σε σχέση με το MH3U; Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά σε gameplay videos με ξίνισαν λίγο οι καινούριες προσθήκες, όπως όταν πηδάς πάνω στο τέρας για να το χτυπήσεις κτλ και γενικώς αναρωτιέμαι όλες αυτές οι τρεντιές τι επιρροή έχουν πάνω στον old school χαρακτήρα του παιχνιδιού.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μάγκες παίζει κανείς MH4; Αν ναι τι λέει σε σχέση με το MH3U; Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά σε gameplay videos με ξίνισαν λίγο οι καινούριες προσθήκες, όπως όταν πηδάς πάνω στο τέρας για να το χτυπήσεις κτλ και γενικώς αναρωτιέμαι όλες αυτές οι τρεντιές τι επιρροή έχουν πάνω στον old school χαρακτήρα του παιχνιδιού. Παίζω εγώ αλλά θα σου πω ότι είναι και το πρώτο monster hunter που αγοράζω και θέλω να ασχοληθώ. Αυτές οι προσθήκες που λες για εμένα βοήθησαν στο να κάνει το παιχνίδι να φαίνεται αρκετά ποιο οργανικό και όχι σαν μικρές επίπεδες αρένες που παίζεις αποκλειστικά σε ένα επίπεδο ύψους. Επίσης μείωσαν πολύ το grinding κάτι που ήταν βασικότατος παράγοντας για εμένα ώστε να απορρίψω όλα τα προηγούμενα MH παιχνίδια. Μέχρι στιγμής δεν έχω ασχοληθεί πολύ αλλά όσο έπαιξα i like it a lot και έχω και συνέχεια! 1
HadesGR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Ε εντάξει, μπορεί το παλικάρι να μην ασχολήθηκε εκείνες τις εποχές, που να το ξέρει; 30+ είναι ξέρει και παρα-ξέρει
ikaruga24 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 30+ είναι ξέρει και παρα-ξέρει Δεν έχει σχέση αυτό, μπορεί τότε να μην τον απασχολούσε το θέμα και να μπήκε μεγάλος στον χώρο. Και εγώ έχω μερικούς φίλους που η πρώτη τους κονσόλα ήταν το PS3 ή Χ360.
pho Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Έχω το 3ds XL και εχθές αγόρασα και το 3ds το λευκό. Και τα δύο είναι τα new 3ds. Τολμώ να ομολογήσω ότι το μικρό είναι καλύτερο ποιοτικά, πιο στιβαρό και σίγουρα πιο όμορφο. Το XL είναι για να παίζεις, ανοίγει το μάτι σου ... Το μικρό το πήρα για τον γιο μου.
ikaruga24 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ολα τα παιχνίδια είναι bound στην κονσόλα. Οτι ID και να περάσεις θα έχεις πάντα τη δυνατότητα να κατεβάσεις το παιχνίδι και πάλι δωρεάν από το nintendo e-shop. Το χάνεις από την κονσόλα μόνο αν το κάνεις transfer σε άλλη.
panther_512 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Πήγα στο Public, έδωσα κάποια παμπάλαια παιχνίδια του DS που είχα, μαζί με κανα δυό του 3DS, με σκοπό να πάρω το Monster Hunter 4 δωρεάν. Δεν το είχαν εκείνη τη στιγμή και μου είπαν να πάρω κάτι άλλο και να έρθω μετά να το κάνω αλλαγή με το MH4 όταν θα ερχόταν. Οπότε πήρα το Pokemon Omega Ruby με σκοπό να το αλλάξω στις επόμενες μέρες. Τερμάτισα το Pokemon X, καλούτσικο ήταν και ξέρω ότι το Ruby είναι πάνω κάτω ίδια φάση. Τώρα όμως σαν να ψήνομαι να παίξω το Pokemon και να μήν το αλλάξω για το Monster Hunter. Διλήμματα, διλλήματα, διλλήμματα.....
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Οποιο και να κρατήσεις εμείς διπλό μπορούμε να παίξουμε πάντως καθώς έχω και το Alpha Sapphire και το MH4. Στο θέμα του monster hunter 4 πάντως δηλώνω ότι το παιχνίδι σίγουρα θα το συνεχίσω να το παίζω. Είναι πάρα πολύ καλοφτιαγμένο και αρκετά εθστικό. Το όπλο επιλογής μου είναι το kinsect glaive και σαν back up όπλο το long sword. Το kinsect glaive είναι πολύ advanced όπλο αλλά μου προσφέρει και όσα θα ήθελα από ένα όπλο. Αρκετά καλό mobility, δύναμη, ταχύτητα attacks και είναι το μοναδικό όπλο που προσφέρει άλμα επί τόπου. Είναι αρκετά δύσκολο το mastery του, παίζω τόσες ώρες και ανάθεμα για το πόσο ποιο αποτελεσματικός έχω γίνει μαζί του αφού αν ξόδευα τον ίδιο χρόνο σε ένα ποιο mainstream όπλο τώρα θα ήμουν πράγματι μάστορας.
panther_512 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Τελικά κράτησα το Pokemon Omega Ruby......... και παρήγγειλα από έξω το Monster Hunter 4. 2
dekulinkgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Βγηκαν και τα πρωτα reviews για το code name steam.mixed reviews αλλα γελιο εχει το gamespot για αλλη μια φορα http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1008433 Αυτο το καιρο ξαναπαιζω το επικο majoras mask3d.Ειναι το τριτο αγαπημενο μου zelda.Και παλι πολυ καλη δουλεια απο την ninty.Βεβαια εχει γινει πιο ευκολο σε σχεση με το original.Το μονο που με ενοχλησε ηταν η αλλαγη που κανανε στο κολυμπι του zoralink.Θυμαμαι και πως του n64 ηταν καπως δυσκολο αλλα μιλαμε τωρα μου εσπασε τα νευρα το great bay temple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα