Moderators Malthador Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ουφ. Με προβληματίζετε χειρότερα, αντί να με ξεμπλέκετε! Να τα βάλουμε ένα ένα στη σειρά: - Το 3D και γενικότερα το γραφικό δέχομαι ότι είναι όπως το λέτε: Γιγαντιαία αναβάθμιση. Δεν θα δώσω, όμως δυο κατοστάρικα αέρα για να έχω καλύτερο 3D ή καλύτερο γραφικό σε 5 ίντσες οθόνη (αν θέλω γραφικά στις 5" το κινητό μου τα καταφέρνει καλύτερα). - Ο κύριος λόγος που θα αγόραζα τώρα N3DS, όπως είπα και πιο πάνω, είναι ότι έχω backlog με παιχνίδια (RE, Icarus, MGS) που δεν έχω παίξει, διότι μου έσπαγαν τα νεύρα με το χειρισμό τους, καθώς δεν έχω και ούτε επρόκειτο να αποκτήσω CCP. Αυτό είναι το σημαντικότερο και ουσιαστικότερο upgrade για εμένα προσωπικά. Αν αυτό πάει περίπατο, τότε δυσκολεύομαι πολύ να βρω λόγο να αγοράσω το νέο handheld. Το ότι το MM και το MH4 παίζουν καλύτερα εκεί, δεν είναι αρκετός λόγος για να μην τα παίξω στο παλιό 3DS μου. - Ένας επίσης πάρα πολύ ισχυρός λόγος αγοράς του N3DS είναι το Xenoblade. Όμως, αφενός ο τίτλος αργεί ακόμα, αφετέρου είναι γαμιστερό RPG δεν αντιλέγω, είναι όμως διακόσια-και-κάτι-ευρώ-γαμιστερό, ωστέ να αξίζει η αγορά του N3DS μόνο για αυτό; Δεν μπορώ να κρίνω για την ώρα αν αξίζει η κονσόλα για τίτλους που μπορεί να βγουν exclusively στο μέλλον. - Ενιγουέι, έχω ρωτήσει σε 3-4 μαγαζιά και ακόμα δεν έχουν φέρει ανοιχτές κονσόλες στην έκθεσή τους για δοκιμή. Ποιός ξέρει, μπορεί να το δω από κοντά το μηχανάκι και να τρελαθώ από την ταχύτητα και τα γραφικά. Και ναι, έχω σκοπό να τσεκάρω και το XL. Αν ξέρει κάποιος χριστιανός κάποιο μαγαζί που να τα έχει ανοιχτά για δοκιμή, θα του ήμουν ευγνώμων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Σύμφωνα με αυτά που λές, δεν πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή το νέο 3DS θα σε πείσει για να το αγοράσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Από τα καλύτερα Zelda remakes! Το πήρα και το απολαμβάνω μετά από 11 χρόνια! Αυτά είναι και ωραίο Ελληνικό video review, επίσης για το Majora's Mask! https://www.youtube.com/watch?v=qa5k28OO9zg#t=115 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά μπήκα και εγώ στην παρέα του 3ds για πρώτη φορα με το xl majoras special edition. Αψογο μέχρι τώρα και την πρώτη επαφή. Το 3d με εντυπωσίασε. Μια ερώτηση γιατι πριν κανα μήνα απέκτησα και wiiu και ήδη έκανα link το nintendo id μου στις δύο συσκευές. Πως μπορώ να αξιοποιήσω τα pin που έχω από τα παιχνίδια αλλά και τις κονσόλες. Θα ήθελα κάποιος να με βοηθήσει με την διαδικασία στο club nintedo μπας και τσιμπήσω κανα τσάμπα παιχνιδάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gascp Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν παρέλαβα και εγώ το "απλό" New 3DS XL metalic blue. Συνοπτικά : 1) Απίστευτο το 3D. Δεν το περίμενα τόσο καλό. Δοκιμάστε να παίξετε κάτι στο απόλυτο σκοτάδι. Απλά απίστευτο ... 2) Η Οθόνη πολύ βελτιωμένη σε ... όλα τα θέματα. Χρωματική απόδοση, μαύρο, απόκριση, α! ΔΕΝ παρατήρησα pixelιασματα κλπ (δεν ξέρω πως το κατάφεραν...) 3) Ήχος, καλύτερος. 4) Ποιότητα κατασκευής απλά σε κορυφαία επίπεδα. 5) Κράτημα του XL για μένα τουλάχιστον τέλειο (έχω μεσαία χέρια). 6) Απόκριση συστήματος ταχύτερη. 7) Firmware 9.0.... 8) Θα συμφωνήσω και εγώ ότι πλέον δεν μπορείς να επιστρέψεις στο "παλιό". ένα μείον (το μόνο) που βρήκα είναι ότι οι δαχτυλιές είναι ορατές στο εκπληκτικό glossy σώμα του 3ds XL Η Nintendo κούνησε το μαγικό της ραβδάκι και για άλλη μια φορά έκανε τα μαγικά που μόνο αυτή γνωρίζει καλά. Να κάνει τους gamers (όλων των ηλικιών) να έχουν ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη τους όταν παίζουν κάτι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxani Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 ημουν πρωην κατοχοσ 3ds & 3ds xl. με το 3d μονιμα αναμενο αυτο που μου την εσπαγε παντα ηταν το εντονο aliasing παντου πωσ λετε λοιπον οτι εφυγε το aliasin αφου η αναλυση τησ οθονησ παρεμεινε ιδια;; και ενταξ στο μικρο 3ds πεσ οτι εφυγε εφυγε ομωσ και απτο μεγαλο? ειμαι ενα βημα απτο νατο παρω αλλα θα διαλεγα το μικρο λογω λιγοτερου aliasing αν απτο μεγαλο εχει φυγει αυτα τα εντονα σπασιματα θα παρω το μεγαλο παρακαλω να μου απαντησει καποιοσ πρωην κατοχοσ του πρωην 3dsxl επειδη θελω συγκριτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 ημουν πρωην κατοχοσ 3ds & 3ds xl και νυν new XL. αν εξαιρέσεις ότι δε χάνει το 3d απο το μάτι σου. η απεικόνιση είναι ίδια με το προηγουμενο XL στα παλιά παιχνίδια τουλάχιστον. Δεν κατάλαβα καμια ριζική αλλαγή επι του παρόντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σε καμία περίπτωση η απεικόνιση δεν είναι η ίδια. Η οθόνη του νέου 3DS XL έχει σαφώς μεγαλύτερη ευκρίνεια. Δεν ξέρω αν οφείλεται σε λιγότερο crosstalk ή κάποιο άλλο feature, αλλά η εικόνα του είναι πάρα πολύ καλύτερη από του προηγούμενου XL. Σε παιχνίδια όπως το Bravely default όπου έχει 2D art υψηλής λεπτομέρειας, στο παλιό XL καθώς έπαιζα με το 3D slider, έβλεπα να διαφοροποιείται συνεχώς το περίγραμμα των γραφικών και γραμμάτων, ενώ σε ορισμένες στάσεις δημιουργούνταν διπλά είδωλα. Κλασσικό τέστ που έκανα, ήταν στο Bravely default στο zoom-out της πρώτης πόλης. Στην πόλη αυτή υπάρχουν πολλά μικρά παράθυρα. Σε ένα σημείο ψηλά, με απενεργοποιημένο το 3D, έχει 2 παράθυρα. Μόλις το ενεργοποιήσεις, τα παράθυρα θολώναν και γίνονταν 3. Καθώς έπαιζες με το slider, τα παράθυρα γίνονταν μεν 2 σε κάποιες στάσεις, ταυτόχρονα όμως τα γράμματα των διαλόγων αποκτούσαν ελαφριά θολούρα. Ποτέ δεν μπορούσες να φέρεις την εικόνα στην ευκρίνεια που είχε χωρίς το 3D. Με το νέο XL τα παραπάνω περιορίζονται σε μεγάλο βαθμό. Η εικόνα έχει υψηλή ευκρίνεια είτε είσαι σε 2D είτε σε 3D. Τα ίδια περίπου και με το Shin Megami Tensei 4, το οποίο με το παλιό XL ήταν κουραστικό στα μάτια με ενεργοποιημένο το 3D και τώρα ειναι απλά απόλαυση. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2015 από panther_512 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Kατάλαβα καλα??Tι ιεροσυλια ειναι αυτο που λεει για τα πληκτρα στο σημειο 4:07 !!!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δεν καταλαβαίνω, για εξήγησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δεν καταλαβαίνω, για εξήγησε. ο μαν στο βιντεο λεει xbox πληκτρα αλλα βγαζει ματι οτι ειναι snes. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ε εντάξει, μπορεί το παλικάρι να μην ασχολήθηκε εκείνες τις εποχές, που να το ξέρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Για να μην υπάρχουν απορίες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Και εσείς προσπαθείτε να μου πείτε ότι το μικρό δεν αξίζει: Θα με αρρωστήσει αυτή η Nintendo, δεν παίζει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα