Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά με βλέπω να υποκύπτω και να το αγοράζω και εγώ τελικά.Έτσι και αλλιώς πριν κανά χρόνο ψηνόμουν να πάω σε XL οπότε τώρα με την αναβαθμισμένη έκδοση + την κυκλοφορία του MH4U + Xenoblade που δε το έχω παίξει,πιστεύω είναι καλή αφορμή για αναβάθμιση από το παλιό 3DS.

Κάποιες ερωτήσεις.

1)Όσοι έχουν παίξει και με CPP,πως συγκρίνεται με το c-stick; Καλύτερο,χειρότερο,το ίδιο βολικό; Με προβληματίζει λίγο η θέση του.

2)Αν αγοραστεί η έκδοση με το pre-installed παιχνίδι,πως κάνω μεταφορά από το παλιό στο νέο σύστημα για να μη το χάσω;Κάποιος οδηγός;

3)Αξίζει η αγορά της limited έκδοσης;Απ'ότι βλέπω ουσιαστικά αν πάρεις την απλή έκδοση και το παιχνίδι ξεχωριστά σου βγαίνει κανά 8ευρω παραπάνω αλλά έχεις και το κουτάκι.Με χαλάει λίγο ότι το δίνουν ψηφιακά.Επίσης τι χρώμα έχει από τη μέσα μεριά γιατί δε μπορώ να βρω εικόνα.

4)Θέλει κάποια συγκεκριμένη MicroSD ή ότι εταιρία και να διαλέξεις είναι οκ;

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα σύντομο σχόλιο για το νέο 3DS.

- Πολύ ποιοτικότερο του πρωτότυπου.

- ΠΟΛΥ βελτιωμένο το 3D effect.

- Δεν μπορώ να πω πως η μεγαλύτερη οθόνη γίνεται αισθητή. Όχι από εμένα. (αγόρασα το μικρό αφού δεν μπορώ να ξεπεράσω την αγάπη μου για το χειριστήριο του SNES)

- Αισθητά πιο γρήγορο του πρωτότυπου.

Αξίζει να το αγοράσει κάποιος που έχει ήδη το πρωτότυπο 3DS; Δεν είμαι σίγουρος. Εφόσον δεν θέλει να παίξει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το Xenoblade, μάλλον όχι. Εγώ το αγόρασα, δεν μπορούσα να αντισταθώ. Tώρα μπορώ να παίξω τοπικό διπλό με την σύντροφο μου.  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά με βλέπω να υποκύπτω και να το αγοράζω και εγώ τελικά.Έτσι και αλλιώς πριν κανά χρόνο ψηνόμουν να πάω σε XL οπότε τώρα με την αναβαθμισμένη έκδοση + την κυκλοφορία του MH4U + Xenoblade που δε το έχω παίξει,πιστεύω είναι καλή αφορμή για αναβάθμιση από το παλιό 3DS.

Κάποιες ερωτήσεις.

1)Όσοι έχουν παίξει και με CPP,πως συγκρίνεται με το c-stick; Καλύτερο,χειρότερο,το ίδιο βολικό; Με προβληματίζει λίγο η θέση του.

2)Αν αγοραστεί η έκδοση με το pre-installed παιχνίδι,πως κάνω μεταφορά από το παλιό στο νέο σύστημα για να μη το χάσω;Κάποιος οδηγός;

3)Αξίζει η αγορά της limited έκδοσης;Απ'ότι βλέπω ουσιαστικά αν πάρεις την απλή έκδοση και το παιχνίδι ξεχωριστά σου βγαίνει κανά 8ευρω παραπάνω αλλά έχεις και το κουτάκι.Με χαλάει λίγο ότι το δίνουν ψηφιακά.Επίσης τι χρώμα έχει από τη μέσα μεριά γιατί δε μπορώ να βρω εικόνα.

Δεν θα σε χαλάσει καθόλου. Είναι πραγματική αναβάθμιση το μηχάνημα. Αυτό που θα έπρεπε να ήταν εξαρχής αλλά όπως πάντα πρέπει να πέσουν πειράματα πρώτα πριν γίνει αυτή η μετάβαση. Από εμένα πάρτο με κλειστά τα μάτια.

Στις ερωτήσεις σου τώρα: 

1).  Είναι ποιο βολικό λόγο θέσης, του CCP για εμένα ήταν πολύ άβολο που ήταν στα δεξιά των κεντρικών πλήκτρων. Χάνει όμως σε αίσθηση καθώς είναι σχεδόν ακίνητο. Χρειάζεται μαλάκωμα με την χρήση για να αποκτήσει την ευαισθησία του CCP. 

2) Δεν χάνεις τίποτα, μετά την μεταφορά του λογαριασμού σου ότι παιχνίδι ήταν pre-installed στην κάρτα που ήρθε η κονσόλα μπορείς να το ξανακατεβάσεις δωρεάν από το nintendo e-shop. Και εγώ την ίδια απορία είχα αλλά με ξελάσπωσε ο panther. 

3) Και εμένα με χαλάει που το δίνουν ψηφιακά καθώς είχα στόχο να πάρω την MH4 special edition (δεν θα τη βρεις, τέλειωσε ποιο γρήγορα από ζεστά ψωμάκια παραγεμισμένα με φρέσκια σοκολάτα ) και να αγόραζα την Majora special steelbook version. Τελικά όμως αναγκάστηκα να πάρω την Majora 3ds XL special που είναι απλά πανέμορφη και καρααξίζει του κερατά. Το χρώμα μέσα από την κονσόλα είναι γκρίζο σκούρο πάνω κάτω. 

Ορίστε και μια φώτο από το εσωτερικό της κονσόλας.

post-144902-0-00079200-1424013062_thumb.png

[ATTACH]860587[/ATTACH]

• Like 3
Δημοσ.

Thanks,τελικά την έβαλα τη παραγγελία.Λογικά αύριο βράδυ θα γράψω εντυπώσεις. Btw μου έχει κολλήσει στο μυαλό το τραγούδι I'm So Excited. 

Geeks τι να πεις χαχαχα :-D

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά δεν ήξερα αν άξιζε η αγορά του νέου 3DS XL, εφόσον είχα το παλιό.

Τώρα που το έχω, πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ουσιαστική αναβάθμιση έναντι του παλιού. Το 3D του είναι πάρα πολύ καλύτερο και η εικόνα άριστης ευκρίνειας. Επίσης έχει ταχύτερη απόκριση στα μενού, στα downloads, αλλά και νομίζω και εντός των παιχνιδιών. Τουλάχιστον στο Shin Megami Tensei 4 νιώθω να έχει γρηγορότερη απόκριση στα μενού και loadings.

Το δεύτερο αναλογικό τύπου ρόγας με αφήνει ψιλοαδιάφορο, όπως και τα δεύτερα κουμπιά triggers, των οποίων η πρόσβαση δεν είναι εύκολη.

Στα αρνητικά:

Με ξυνίζει πάρα πολύ η θύρα για το cartridge, την οποία έβαλαν κάτω αριστερά. Εμένα τα μικρά μου δαχτυλάκια κρατάνε τη κάτω μεριά της συσκευής και τώρα το αριστερό δαχτυλάκι κάθεται πάνω στη θύρα και πιέζει το cartridge. Πρέπει να ξαναμάθω από την αρχή πώς να το κρατώ.

H απόφαση να πρέπει να ξεβιδώσεις τη συσκευή για να αλλάξεις την microSD με αφήνει έκπληκτο, ενώ το κάτω καπάκι "τσιμπήθηκε" στην προσπάθειά μου να το ανοίξω.

2 βήματα μπροστά και ένα πίσω η Νιντέντο όπως πάντα.

Δημοσ.

Οσοι το πάρετε και πάτε να αλλάξετε micro-SD κάρτα να το πούμε από τώρα να ΜΗΝ χρησιμοποιήσετε το styles σαν να ήταν λοστός. Πρέπει με το που βάλεις το stylus στην ανάλογη υποδοχή να το τραβήξεις μονοκόμματα προς τα πάνω, σαν να προσπαθείς να βγάλεις φελλό από μπουκάλι. Δεν είναι δύσκολο ούτε και καμιά επιστήμη αλλά θέλει προσοχή σε εκείνο το σημείο καθώς αν πας να το χρησιμοποιήσεις με αντίσταση (σαν λοστό που λέγαμε) τότε θα το λυγίσεις και του κάνεις μικροχτυπηματάκι. 

Πάντως παιδιά το XL για μικρά χέρια και κοντά δάχτυλα είναι αρκετά μεγάλο. Οπως λέει ο panther τα ZL και ZR στο XL είναι ποιο δύσκολα στην πρόσβαση από ότι το μικρό 3ds. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι είναι δευτερεύοντα πλήκτρα για λειτουργίες που δεν χρησιμοποιείς συχνά. Το Xenoblade Chronicles θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα κάνει πλήρως χρήση όλων των νέων πλήκτρων. 

Panther εγώ το 3ds το "αγκαλιάζω" όταν παίζω με τα χέρια μου και δεν έχω καμιά απολύτως επαφή με το κάτω μέρος του. Οσοι λοιπόν το πιάνετε έτσι το μηχάνημα σας δεν έχετε κανένα θέμα στο θέμα βολικότητας. 

Δημοσ.

εχθες που επαιξα για πρωτη φορα στο καινουργιο , θα ελεγα οτι ειναι ενα UPGRADE με κεφαλαια οπως ειπαν και αλλοι φιλοι σε προηγουμενα ποστς...Ημουν απο τους χρηστες του 3ds που δεν ανοιγαν ποτε το 3d γιατι εσπαγε τα #@%# συνεχεια...επειτα η οθονη και η αποκριση ειναι αισθητα καλυτερα απο τα προηγουμενα και στα παιχνιδια και στα μενου.....η οθονη στο XL (το λεω για αυτους που δε προτιμησαν το προηγουμενο) , εχει καλυτερη αισθηση, πιο πλουσια και καθαρη

Δημοσ.

Παιδιά οποίος θέλει εχω ενα 3ds xl mazoras καινούργιο σφραγισμενο απο public με σημερινή αποδειξη αγορας και επειδή βρέθηκα μ δυο το δινω αυτο οποίος ενδιαφέρεται να μου στείλει ενα πμ

• Moderators
Δημοσ.

Βασικά έχω μπερδευτεί με αυτά που αναφέρετε ως θετικά και ως αρνητικά οι κάτοχοι του N3DS.

Για κάποιον όπως εγώ, που δεν έχει πρόβλημα με το 3D όπως είναι στο παλιό 3DS, δεν τον ενοχλεί και δεν αποτελεί point αγοράς το βελτιωμένο 3D του N3DS, αξίζει η αγορά ή όχι;

Δεύτερον, το c-stick αξίζει η όχι; Έχω αφήσει στην άκρη παιχνίδια που ήταν unplayable χωρίς CPP, όπως το Kid Icarus και το RE:Revelations με το σκεπτικό ότι κάποια στιγμή θα έβγαινε version της κονσόλας με κουμπωμένο δεύτερο αναλογικό επάνω. Τα παιχνίδια αυτά εξακολουθούν να είναι unplayable με το c-stick; Γιατί ο ikaruga24 λέει ότι δεν μπορείς να χειριστείς την κάμερα ή να στοχεύσεις με αυτό.

Δημοσ.

Βασικά έχω μπερδευτεί με αυτά που αναφέρετε ως θετικά και ως αρνητικά οι κάτοχοι του N3DS.

Για κάποιον όπως εγώ, που δεν έχει πρόβλημα με το 3D όπως είναι στο παλιό 3DS, δεν τον ενοχλεί και δεν αποτελεί point αγοράς το βελτιωμένο 3D του N3DS, αξίζει η αγορά ή όχι;

Δεύτερον, το c-stick αξίζει η όχι; Έχω αφήσει στην άκρη παιχνίδια που ήταν unplayable χωρίς CPP, όπως το Kid Icarus και το RE:Revelations με το σκεπτικό ότι κάποια στιγμή θα έβγαινε version της κονσόλας με κουμπωμένο δεύτερο αναλογικό επάνω. Τα παιχνίδια αυτά εξακολουθούν να είναι unplayable με το c-stick; Γιατί ο ikaruga24 λέει ότι δεν μπορείς να χειριστείς την κάμερα ή να στοχεύσεις με αυτό.

Ναι ακόμα και για αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει το 3D η αγορά του νέου 3DS αξίζει δεδομένου ότι σε ενδιαφέρει η γενικότερη καλύτερη συμπεριφορά της συσκευής και τα όποια παιχνίδια πρόκειται να βγουν αποκλειστικά γι αυτήν. Ακόμα και το Majora και Monster hunter 4 κάνουν χρήση της αναβαθμισμένης συσκευής όχι μόνο σε θέμα χειρισμού αλλά και στην απόδοση. Το majora στην νέα κονσόλα δεν έχει το παραμικρό framedrop και to ΜΗ4 χρησιμοποιεί καλύτερα textures στην νέα κονσόλα. Το τσιπάκι του ήχου του είναι επίσης αναβαθμισμένο και ο ήχος τόσο με ακουστικά όσο και χωρίς είναι αρκετά καλύτερος και δυνατότερος. Η οθόνη είναι επίσης καθαρότερη και η κίνηση αποδίδεται καλύτερα καθώς και η φωτεινότητα είναι αρκετά αναβαθμισμένη (για όσους έρχονται από το μικρό 3ds). 

Το c-stick είπαμε ότι δεν κάνει για στόχευση ακριβείας, τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γι αυτόν τον λόγο. Ακούω από άλλους ότι μια χαρά μπορούν αλλά αμφιβάλλω. Το Resident Evil μια χαρά το παίζεις με το C-stick αλλά με το Kid Icarus δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Το Resi έτσι και αλλιώς λειτουργεί ποιο καλά με το στυλ Resi 4 παρά με dual analog set up. 

Το αν και πόσο αξίζει για εσένα εσύ θα το κρίνεις, για εμένα πάντως η μετάβαση άξιζε καθώς θα κάνω χρήση του 100% των στοιχείων της νέας συσκευής. Γενικά η συσκευή ναι μεν είναι V.2 της ίδιας κονσόλας με κάποια έξτρα στοιχεία αλλά αποτελεί και ταυτόχρονα ουσιαστική αναβάθμιση. Το να τα έχεις όλα σε ένα ωραίο και καλοφτιαγμένο πακέτο είναι πολύ βολικό και άξιο.  

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ και πρόλαβα να παίξω μια μάχη στο MH4U.

Πρώτες εντυπώσεις θετικές,πιο γρήγορο,πολύ καλό 3D,μεγάλη οθόνη και δε πρόσεξα πιξέλιασμα,ήχος μου φάνηκε στα ίδια επίπεδα ίσως λίγο καλύτερος.

Το μόνο αρνητικό προς το παρών είναι ότι παρά του ότι έπαιξα πολύ λίγο(κανά 15λεπτο) άρχισαν να με πονάνε οι αντίχειρες εκεί που ενώνουν με την υπόλοιπη παλάμη.Αυτό το θέμα το είχα και στο παλιό 3DS και ήλπιζα λόγου του μεγέθους του XL να μην είχα θέμα.Με το CPP επειδή γινόταν πιο χοντρό ήμουν μια χαρά.Ελπίζω ότι παίζοντας θα συνηθίσουν οι αντίχειρες.

Δημοσ.

Έχω αφήσει στην άκρη παιχνίδια που ήταν unplayable χωρίς CPP, όπως το Kid Icarus και το RE:Revelations 

To RE:Revelations ηταν απο τα πρωτα παιχνιδια που επαιξα στο πρωτο 3ds και δεν ειχα κανενα ιδιαιτερο προβλημα με τον χειρισμο.

Δημοσ.

Αν δεν καίγεσαι, σου προτείνω να το δείς σε κάποιον φίλο πρώτα από κοντά. Kαι σου συνιστώ να τσεκάρεις το XL.

Εγώ προσωπικά ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος με το κανονικό 3DS XL αν και έπρεπε να υπομένω το έντονο crosstalk σε ορισμένους τίτλους για να έχω φούλ 3D. Η αγορά του καινούργιου έγινε τελείως αυθόρμητα επειδή μου περίσσευαν τα λεφτά (ή καλύτερα, νόμιζα ότι μου περίσσευαν). Δεν είχα συγκεκριμένες προσδοκίες από τη νέα συσκευή.

Το 3D του όμως τελικά είναι τόσο καλύτερο και η οθόνη τόσο ευκρινότερη (έχουν εξαφανιστεί θολούρες και alliasing), που χαίρομαι πάρα πολύ που έκανα την αγορά μου μόλις κυκλοφόρησε. Δεν ξαναγυρνάω στο παλιό με τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...