ikaruga24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δίνω ένα γρήγορο preview πρώτης εντύπωσης και ενασχόλησης με 2 τίτλους (fire emblem και SMT 4) καθώς και αναφορά εργονομίας. Λοιπόν στα δικά μου χέρια έχει τέλειο κάτσιμο. Ο τρόπος με τον οποίο πιάνω το μηχάνημα έχει σε τέλεια θέση όλα τα κουμπιά που χρειάζομαι αν και θα ήθελα ο σταυρός κατεύθυνσης να είναι ποιο μεγάλος. Ο ήχος του είναι δυνατότερος και ποιοτικότερος καθώς και η φωτεινότητα της οθόνης είναι αρκετά ποιο αυξημένη σε σχέση με το μικρό 3ds που είχα (και τώρα το έχω στο level 4/5 φωτεινότητα) αν και από ότι λέει ο panther σε σχέση με το παλιό XL σε αυτό το θέμα δεν έχει διαφορά. Στο θέμα πλοήγησης πράγματι είναι αρκετά ποιο γρήγορο από το πρώτο 3ds όπως επίσης και στο download είναι κατά πολύ ποιο γρήγορο. Μου κατέβασε το Majoras Mask (σχεδόν 5200 blocks που σημαίνει πάνω από 1,5Gb) σε περίπου μισή ώρα με download speed 1.1mb/s Δηλώνω και εγώ απίστευτα εντυπωσιασμένος από το 3D tracking και γενικά το 3D βάθος χωρίς να σπάει. Βλέπω ότι έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το 2D artwork το οποίο είναι πραγματικά εντυπωσιακό με το SMT4 να δίνει ρέστα (και έβαλα ελάχιστα το Bravely default ας πούμε και μου έπεσε το σαγόνι). Αυτό δεν σημαίνει ότι τα 3D μοντέλα είναι άσχημα αλλά το 2D artowrk είναι πραγματικά κάτι special με αυτό το 3D και βάθος. Αυτά τα ολίγα για αρχή και θα επανέλθω με τις εμπειρίες μου από άλλους τίτλους όπως Majora και Monster hunter 4. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Στο SMT4 διακρίνω λίγο crosstalk, αλλά καμία σχέση με αυτό του προηγούμενου XL. Επίσης κάτι πάρα πολύ σημαντικό: Η ευκρίνεια στο 3D είναι τέλεια και δεν χαλάει παίζοντας με το 3D slider. Πιό αναλυτικά: Πολλές φορές στο προηγούμενο XL παρατηρούσα με το 3D ενεργοποιημένο ότι γράμματα και γραφικά αποκτούσαν ελαφρύ alliasing, με αποτέλεσμα τα γράμματα να γίνονται κάπως θολά και τα περιγράμματα των γραφικών να αποκτούνε μικρά jaggies. Αυτό άλλαζε, ανάλογα με το πού είχες το 3D slider. Για παράδειγμα, μπορεί με τέρμα 3D να είχες καθαρότερη εικόνα απ'ότι με το να είχες το 3D στη μέση. Τώρα η εικόνα έχει 100% ευκρίνεια, είτε είσαι χωρίς 3D, είτε είσαι με 3D ανεξαρτήτως βάθους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλήξω πιο να πάρω το μικρό ή το XL? Είμαι ενήλικας 29 χρονών και φοβάμαι μήπως το μικρό που προτιμώ λόγω portability και χρωματιστών πλήκτρων με κουράσει στο κράτημα αλλά και στο μέγεθος της οθόνης όσον αφορά την επιβάρυνση στα μάτια. Τι προτείνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μιλάμε για πολύ κωλοφαρδία!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλήξω πιο να πάρω το μικρό ή το XL? Είμαι ενήλικας 29 χρονών και φοβάμαι μήπως το μικρό που προτιμώ λόγω portability και χρωματιστών πλήκτρων με κουράσει στο κράτημα αλλά και στο μέγεθος της οθόνης όσον αφορά την επιβάρυνση στα μάτια. Τι προτείνεται? Είναι υποκειμενικό το θέμα. Τους περισσότερους που γνωρίζω δεν τους βολεύει το μικρό. Υπάρχει και κάποιοι που τους βολεύει. Προσωπικά προτείνω XL. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μιλάμε για πολύ κωλοφαρδία!! Το εικοσάευρω στα δεξιά μέσα στο κουτί ήταν ?! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 οπως ανεφεραν και πιο πανω εχει πολυ καλο βαθος και για το φιλο που ειναι 29..εγω 30 ειμαι και πηρα το xl. κι αυτο χρωματιστα πληκτρα εχει,οχι ολοκληρο το κουμπι,απλα τα γραμματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
girologos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Και εγώ 31 ..ακομα θυμάμαι την μέρα που κατέβηκα απο το σχολείο στην Στουρνάρη για πάρω day one το ocarina of time στο Nintendo 64 πριν 17 χρόνια !!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Eγω ειμαι 45 και πηρα το XL ....Ισως επρεπε να βγαλουν και XXL για καποια γεροντια σαν και μενα!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
girologos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Eγω ειμαι 45 και πηρα το XL ....Ισως επρεπε να βγαλουν και XXL για καποια γεροντια σαν και μενα!!! Χαχα χαχα ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Εγω θυμαμαι την χρυση κασετα του a link to the past για το snes...αααχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Το link to the past δεν βγήκε ποτέ χρυσό. Το μπερδεύεις με το legend of Zelda του NES. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 το κουτι μπερδευτικα..και η κασετα ειχε λιγο ομως!!! τελος παντων,χθες πηρα και το smash...δεν ειχα ξαναπαιξει..πολυ καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Εχω πάθει πλάκα από το Monster hunter 4 στον οπτικό τομέα. Πραγματικά δεν περίμενα ότι θα δω ποτέ PSV ποιότητας γραφικά στο 3DS και μάλιστα ΑΑΑ PSV ποιότητας οπτικά. Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις; Από τη χρήση shaders; Από την ποιότητα του animation σε χαρακτήρες και τέρατα; Από ποιότητα textures (πάντα σε σύγκριση με τις δυνατότητες του 3DS και από ότι έχουμε δει ως τώρα με το Vita); Από το γεγονός ότι το παιχνίδι με τέτοια πολυπλοκότητα καταφέρνει και τρέχει στα 60 frames την ώρα του gameplay (30 σε cutscenes); Η "ρόγα" του 3DS για χειρισμό της κάμερας είναι μια χαρά και ότι πρέπει αλλά δεν κάνει για έλεγχο ακριβείας όπως θα περίμεναν κάποιοι. Τρόποι για FPS γρήγορου τύπου είναι εύκολο όμως να φτιαχτούν στο 3DS. Απλά βάζεις έλεγχο στα πλήκτρα και aiming με το αναλογικό και τέλειωσες. Βάζεις και weapons selection στη "ρόγα" και είσαι έτοιμος. Viola. Για όποιον όμως φαντάζεται ότι θα χρησιμοποιεί τη "ρόγα" για έλεγχο ακριβείας ας το ξεχάσει από τώρα. P.S. Το Majora είναι απλά σκέτη μαγεία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 P.S. Το Majora είναι απλά σκέτη μαγεία... Πω μην μου λες τετοια!!Αξιζει ομως να παρω το new 3ds για να το παιξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα