Prospector8 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Έχει δίκιο ο φίλος. Στο public κόστιζε 69€. Το είχα δει όταν παρήγγειλα το 3ds. Προφανώς θα το αλλάξανε μετά ...Ε μα να καλα θυμόμουν, μαλλον την αλλαξανε εξαντλήθηκαν και δεν μπορουσαμε να ξαναδούμε την τελευταία τιμη, οποτε το παραλάβαμε με την ελάχιστη τιμη που ειχε μπει i suppose.. Ρε παιδιά να συζητήσουμε κατι, που νομιζω δεν έχουμε συζητήσει εδω περα? Γαμαει το new 3ds κτλπα αλλα τι θα παιχτεί με τα μελλοντικά παιχνίδια?? Υπάρχουν αναφορές οτι κάποια παιχνίδια θα παίζουν ΜΟΝΟ στο νεο 3Ds,δλδ θα ειναι απολυτη ξενερα αυτο για τους κατόχους του παλιού?? 45 εκατομμύρια κατοχοι θα αναγκαστούν να αλλάξουν την κονσόλα τους επειδή η εταιρεία αποφάσισε να μην υποστηρίξει τελειως και την παλιά της κονσολα? Θέλω να πω καταλαβαινετε τι εχει να γινει στην ανακοίνωση πχ Νεου Zelda το οποιο θα παιζει μονο στο new 3Ds?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ε μα να καλα θυμόμουν, μαλλον την αλλαξανε εξαντλήθηκαν και δεν μπορουσαμε να ξαναδούμε την τελευταία τιμη, οποτε το παραλάβαμε με την ελάχιστη τιμη που ειχε μπει i suppose.. Ρε παιδιά να συζητήσουμε κατι, που νομιζω δεν έχουμε συζητήσει εδω περα? Γαμαει το new 3ds κτλπα αλλα τι θα παιχτεί με τα μελλοντικά παιχνίδια?? Υπάρχουν αναφορές οτι κάποια παιχνίδια θα παίζουν ΜΟΝΟ στο νεο 3Ds,δλδ θα ειναι απολυτη ξενερα αυτο για τους κατόχους του παλιού?? 45 εκατομμύρια κατοχοι θα αναγκαστούν να αλλάξουν την κονσόλα τους επειδή η εταιρεία αποφάσισε να μην υποστηρίξει τελειως και την παλιά της κονσολα? Θέλω να πω καταλαβαινετε τι εχει να γινει στην ανακοίνωση πχ Νεου Zelda το οποιο θα παιζει μονο στο new 3Ds?? Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει core τίτλος μόνο στο New 3DS. Ούτε μία στο εκατομμύριο. Βέβαια, μην πιστεύεις και πολύ ότι θα βγει κι άλλο Zelda για το 3DS, θα απογοητευτείς. Αυτό που θα γίνεται στο New 3DS θα είναι να βγαίνουν κάποια όχι-και-τόσο-σημαντικοί τίτλοι, τύπου Wii remakes (μακάρι θεέ μου!) όπως το Xenoblade Chronicles και σίγουρα κάποια indie/mobile παιχνίδια που ίσως χρειάζονται το extra boost της cpu. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Καλα το zelda ήταν ενα παράδειγμα.. Μα με το Καλημέρα το Xenoblade δεν παιζει στα παλιά 3Ds,μιλαμε για το καλύτερο RPG του Wii, το οποίο θα το απολαύσουν μονο οι νέοι κατοχοι του new 3Ds.. Μακαρι να ειναι μονο remakes, αλλα πολυ αμφιβάλλω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 το 3d του παντως ειναι οντως καλυτερο απο το προηγουμενο μοντελο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Καλα το zelda ήταν ενα παράδειγμα.. Μα με το Καλημέρα το Xenoblade δεν παιζει στα παλιά 3Ds,μιλαμε για το καλύτερο RPG του Wii, το οποίο θα το απολαύσουν μονο οι νέοι κατοχοι του new 3Ds.. Μακαρι να ειναι μονο remakes, αλλα πολυ αμφιβάλλω.. Το Xenoblade καλώς ή κακώς είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι φτιαγμένο για φορητά. Είναι open-world και μάλιστα με τεράστιο κόσμο. Το πιστεύω όταν λένε ότι χρειαζόταν το extra boost της cpu. Από εκεί και πέρα δεν θα στεναχωρηθούμε για το remake ενός παιχνιδιού που είχε πρωτοκυκλοφορήσει σε μία κονσόλα που είχε πουλήσει 100m κομμάτια (και που μάλιστα «έσπαγε» απλά κλείνοντάς της το μάτι, και χωρίς να βάζω μέσα και τις πωλήσεις του WiiU, το οποίο επίσης σπάει πανεύκολα). Όποιος ήθελε να το παίξει, θα το έχει παίξει ήδη. Οι πιο πολλοί θα το ξαναπαίξουμε στο N3DS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) To 3D είναι εμφανώς καλύτερο από του προηγούμενου. H φωτεινότητα και ανακλαστικότητα οθονών νομίζω είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα, διατηρώντας τη συσκευή πολύ φτωχή σε εξωτερικό περιβάλλον. Θα τσεκάρω τώρα το crosstalk. Update: Το νέο 3DS XL είναι πραγματική αναβάθμιση τελικά όσον αφορά το 3D. Το Shin Megami Tensei IV που παίζω έχει σοβαρότατα προβλήματα crosstalk με το παλιό XL και κουράζει τα μάτια με το 3D. Τώρα είναι απόλαυση. Όχι μόνο δεν υπάρχουν είδωλα σε σκοτεινό background, αλλά το face tracking της συσκευής δίνει πιό πειστική αίσθηση "παράθυρου". Στο 3D έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2015 από panther_512 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 fw εχει 9.0.0 update κάνουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Έπαιξε κανένας σας το majora's mask να μου πει αν θέλει το circle control pad? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Εχει επιλογη το παιχνιδι , δεν ειναι απαραιτητο αλλα σιγουρα βοηθαει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μόλις το παρέλαβα και εγώ σε τιμή έκπληξη. Σήμερα τα public έχουν 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα τεχνολογίας με αποτέλεσμα το special majoras mask 3ds XL να μου κοστίσει μόλις 233 ευρώ και μαζί κότσαρα και μια 16 GB micro SD στα 10 ευρώ καθώς και το monster hunter 4 στα 45 ευρώ. Τους έδωσα και υλικό αξίας 62 ευρώ (σκότωσα αρκετά παιχνίδια που δεν ήθελα αλλά μπορώ να τα ξαναβρώ εκείνα ενώ την special edition όχι) οπότε όλο το πακέτο μου βγήκε στα 226 ευρώ. Δεν το άνοιξα ακόμα, τώρα θα ξεκινήσω εγχείρηση και θα σας πω εντυπώσεις αφού ασχοληθώ με την πάρτι του. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Xaxaxaxa, ότι ναναι. Εχτές το πήρα 259 και σήμερα είχε 233..... Καλορίζικο βρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ panther, καλορίζικο και στους δυο μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 to 10% στο κάνουν τα public αν πας απο εκεί? στο site δεν το διαφημίζουν κάπου, και επίσης το majoras ειναι sold out http://www.public.gr/product/gaming/consoles/nintendo-3ds/new-nintendo-3ds-xl-the-legend-of-zelda-majoras-mask-edition/prod7252343pp/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ο ikaruga έκανε την αγορά στα Public Κύπρου, τα οποία έχουν διαφορετική τιμολόγηση και προσφορές από τα Public Ελλάδος (γι'αυτό και μπλοκάρουν την πρόσβαση στο public.gr από Kύπρο, για να μήν βλέπουμε και συγκρίνουμε με τις φτηνότερες τιμές των Public Ελλάδος). Υποθέτω τo 10% πρέπει να είναι αποκλειστικά στην Κύπρο και μόνο για σήμερα. Δεν ξέρω για Ελλάδα, αλλά εδώ οι αλυσίδες καταστημάτων τεχνολογίας και όχι μόνο, κάνουν συνεχώς random εκπτώσεις σε εβδομαδιαία βάση και μας ενημερώνουν με SMS. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 α, οκ φίλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα