Socratis_g Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Πάλι δεν έχει φορτιστή; Δεν έχει μέσα στο πακέτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pho Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μόλις παρέλαβα το special edition Zelda mm από Nortec. Στην ώρα τους, μπράβο! Εν αναμονή και του 3ds από public ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μολις γυρίσα απο Public Αιγάλεου, έχοντας παραγγείλει την limited zelda μονο το παιχνίδι, το οποίο θυμαμαι πως εκανε 70€. Πληρωσα 60€ και ακομα ψάχνω να βρω απο προέκυψε η μείωση αυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 κομπλέ από Public με την φιγούρα μαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
girologos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 κομπλέ από Public με την φιγούρα μαζί Ποτέ είχες κανει τη παραγγελία ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μολις γυρίσα απο Public Αιγάλεου, έχοντας παραγγείλει την limited zelda μονο το παιχνίδι, το οποίο θυμαμαι πως εκανε 70€. Πληρωσα 60€ και ακομα ψάχνω να βρω απο προέκυψε η μείωση αυτη Νομιζω οτι 60€ εκανε παντα . http://www.nortec.gr/category-258/category-103/nintendo-3ds-el/3ds-the-legend-of-zelda-majoras-mask-3d-special-edition.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 μολις το ανοιξα και κανω system transfer ... ειναι κουκλι και τα κουμπια πιο πρακτικα....το 3d αισθητα καλυτερο...ηχος απο το xl το παλιο καλυτερος...οπως επισης και γενικα η οθονη ειναι καλυτερη αυτου του xl με του παλαιοτερου... majora's edition ενα κουκλι...!!!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 μολις το ανοιξα και κανω system transfer ... ειναι κουκλι και τα κουμπια πιο πρακτικα....το 3d αισθητα καλυτερο...ηχος απο το xl το παλιο καλυτερος...οπως επισης και γενικα η οθονη ειναι καλυτερη αυτου του xl με του παλαιοτερου... majora's edition ενα κουκλι...!!!!!! Θα το έχω αύριο και εγώ στα χέρια μου, ο Panther το πήρε ήδη σήμερα και περιμένω να μας πει εντυπώσεις και αυτός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pho Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Νομιζω οτι 60€ εκανε παντα . http://www.nortec.gr/category-258/category-103/nintendo-3ds-el/3ds-the-legend-of-zelda-majoras-mask-3d-special-edition.html Έχει δίκιο ο φίλος. Στο public κόστιζε 69€. Το είχα δει όταν παρήγγειλα το 3ds. Προφανώς θα το αλλάξανε μετά ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Στο New 3DS ο ελεύθερος χώρος είναι 28.000 μπλοκ. Ενας φίλος μου έκανε format το 3DS και πλέον του δείχνει περί τα 18.000 ελεύθερα μπλοκ χωρίς να έχει κατεβάσει majoras mask και tomadachi που ήταν προεγκατεστειμένα.....? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ήρθα πρίν λίγο σπίτι με το 3DS XL. Το πρώτο που έκανα ήταν να του βάλω screen protectors τώρα που είναι πεντακάθαρο. Κάνω τώρα system transfer. H οθόνη αισθητά καλύτερη και το head tracking γρήγορο, προσφέροντας αναβαθμισμένη αίσθηση 3D. Προσέξτε όταν θα ξεβιδώσετε την πίσω όψη για να αλλάξετε την microSD. Χρησιμοποιήστε τα νύχια σας στις συγκεκριμένες υποδοχές και μήν δοκιμάσετε τον official τρόπο που λέει η Nintendo στο εγχειρίδιο. Με τα νύχια το κάλυμμα δεν έβγαινε εύκολα, οπότε δοκίμασα τον official τρόπο, να βάλω την ανάποδη του stylus ως μοχλό. Το stylus όμως είναι πολύ πιό σκληρό από το κάλυμμα του 3DS, με αποτέλεσμα να ξύσει το σημείο εκείνο του καλύμματος σαν να είχα κατσαβίδι. Έτσι, ακόμα παιχνίδι δεν παίξαμε, το 3DS τον τσαμπουκά του τον απέκτησε. Απορώ γιατί επέλεξε να κρύψει την microSD η Νιντέντο. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2015 από panther_512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ποτέ είχες κανει τη παραγγελία ; 27/1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Έτσι, ακόμα παιχνίδι δεν παίξαμε, το 3DS τον τσαμπουκά του τον απέκτησε. Απορώ γιατί επέλεξε να κρύψει την microSD η Νιντέντο. Να 'ναι καλά τα αμερικανάκια και τα παράπονα τους από κάρτες που τις βγάζανε κατά λάθος από το μηχάνημα. Πως το καταφέρνανε αυτό ιδέα δεν έχω καθώς η κάρτα μια χαρά κρυμμένη πίσω από κάλυμμα ήταν αλλά τώρα θα μου πεις "americans". Τέλος πάντων η όλη αλλαγή είχε σαν στόχο κυρίως την αμερικάνικη αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Tην παροιμία "Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά" την ξέρουμε όλοι έτσι? Άλλη φορά, όταν οι οδηγίες λένε να χρησιμοποιήσεις την ανάποδη του stylus για μοχλό, να χρησιμοποιείς το stylus του NEW 3DS XL και όχι του παλιού που έτυχε να έχεις πεταμένο επάνω στο τραπέζι. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Μία η ώρα το βράδυ όμως όλα έμοιαζαν ίδια Πάρα ταύτα θέλει προσοχή να μήν κάνετε ζημιά στο πλαστικό. Είναι πολύ μαλακό. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2015 από panther_512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Να 'ναι καλά τα αμερικανάκια και τα παράπονα τους από κάρτες που τις βγάζανε κατά λάθος από το μηχάνημα. Πως το καταφέρνανε αυτό ιδέα δεν έχω καθώς η κάρτα μια χαρά κρυμμένη πίσω από κάλυμμα ήταν αλλά τώρα θα μου πεις "americans". Τέλος πάντων η όλη αλλαγή είχε σαν στόχο κυρίως την αμερικάνικη αγορά. Είναι από τα πιο ηλίθια πράγματα που θα μπορούσε να κάνει εταιρεία σε προϊόν της, πάντως. Βασικά, μόνο η Nintendo θα μπορούσε να διαννοηθεί κάτι τόσο βλακώδες, Να κρύψει το αποθηκευτικό μέσο σε μη-άμεσα προσβάσιμο σημείο. Όταν αγοράσω New 3DS, θα χώσω μια 64άρα κάρτα μέσα και δεν θα την ξαναλλάξω ποτέ. In other news, εγώ θα περιμένω λίγο -μετά τον αρχικό πανικό- πριν αποκτήσω 3DS. Αφενός, γιατί έχω προβληματιστεί αν πρέπει να πάρω το μικρό ή το XL (αφού ήδη έχω ένα μικρό και αφού με προβληματίσατε με αυτά που λέτε υπέρ του XL) και αφετέρου γιατί μου... μυρίζεται συλλεκτική Xenoblade Chronicles 3D έκδοση στον αέρα. Σε ενάμιση μήνα κυκλοφορεί το παιχνίδι, θα αντέξω να περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα