Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γαμώ το κέρατο τους για PUBLIC!!! ξέχασαν να μου το δώσουν. και εγώ μεσα στο τρέξιμο να προλάβω για τη δουλειά δεν το ζήτησα.

το κέρατο μου πρεπει να ξαναπάω απο εκεί.

μόνο να μου πρίζουν τα @@ρια ξέρανε για την επέκταση εγγύησης.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γαμώ το κέρατο τους για PUBLIC!!! ξέχασαν να μου το δώσουν. και εγώ μεσα στο τρέξιμο να προλάβω για τη δουλειά δεν το ζήτησα.

το κέρατο μου πρεπει να ξαναπάω απο εκεί.

μόνο να μου πρίζουν τα @@ρια ξέρανε για την επέκταση εγγύησης.

Είσαι σίγουρος οτι θα στην δωσουν;;; Γιατί μου φενεται οτι ήταν για περιορισμένο αριθμό τμχ ..

οχι, αλλά δεν έχω να χάσω κάτι.

απο την άλλη βλέπω ότι δεν αναφέρει κάπου για φιγούρα. ίσως γι αυτό να το είχαν βάλει 239...

http://www.public.gr/product/gaming/consoles/nintendo-3ds/new-nintendo-3ds-xl-the-legend-of-zelda-majoras-mask-edition/prod7252343pp/

οχι, αλλά δεν έχω να χάσω κάτι.

απο την άλλη βλέπω ότι δεν αναφέρει κάπου για φιγούρα. ίσως γι αυτό να το είχαν βάλει 239...

http://www.public.gr/product/gaming/consoles/nintendo-3ds/new-nintendo-3ds-xl-the-legend-of-zelda-majoras-mask-edition/prod7252343pp/

εγώ παρέλαβα απο nortec σημερα...αλλά χωρις φιγούρα βέβαια! εχω κάνει παραγγελία και απο public γιατί είχε και την φιγούρα μαζι(τουλάχιστον έτσι έγραφε)ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΤΗΝ ΦΙΓΟΥΡΑ....

τώρα δεν είμαι σίγουρος αν δίνανε και φιγούρα μαζί. και εγώ θυμάμαι ότι δίνανε, αλλά δεν το βλέπω πουθενά γραμμένο στο public και στην προπαραγγελία.

αν βρω χρόνο θα πάω απο εκεί και βλέπουμε...

τώρα δεν είμαι σίγουρος αν δίνανε και φιγούρα μαζί. και εγώ θυμάμαι ότι δίνανε, αλλά δεν το βλέπω πουθενά γραμμένο στο public και στην προπαραγγελία.

αν βρω χρόνο θα πάω απο εκεί και βλέπουμε...

Η παραγγελία μου. Εχω ελπίδες;;;;

post-245299-0-20096500-1423824434_thumb.jpg

λογικά ναι. αλλά θα το ξαναπάρεις? δεν το πήρες απο nortec?

αναιρώ οτι είπα. η δική μου δεν είχε απο κάτω τη φιγούρα με 0.01 λεπτό. για αυτό προφανώς το είχαν βάλει 239.

για να φτιαξω ρωσικο λογαριασμο να βαλω ρωσσια  region? να φτιαξω και κανονικο ελληνικο?

9.0.0 εχει firmware

Αυτό γιατί να το κάνεις; Κατά τα άλλα να ξέρεις ότι κάθε 3ds μπορεί να έχει μόνο έναν λογαριασμό. Δεν είναι όπως το WiiU που μπορεί να έχει δεκάδες. 

εμένα πάλι μου ήρθε μήνυμα να πάω να παραλάβω και όταν είχα κάνει την παραγγελία, έγραφε στην περιγραφή του προϊόντος για αγαλματάκι...αλλά τώρα που κοιτάω δεν αναγράφεται ξεχωριστά όπως στον girologo

εμένα πάλι μου ήρθε μήνυμα να πάω να παραλάβω και όταν είχα κάνει την παραγγελία, έγραφε στην περιγραφή του προϊόντος για αγαλματάκι...αλλά τώρα που κοιτάω δεν αναγράφεται ξεχωριστά όπως στον girologo

Εγώ το έκλεισα σήμερα το πρωί για να πάω να το πάρω αύριο από public Κύπρου και δεν έχω ιδέα αν θα έχει ή όχι αγαλματάκι. Σίγουρα θα ρωτήσω όμως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...