Patapon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 το αγαλματακι θα στο δωσουν σε ξεχωριστο ασπρο κουτι! σχεδον 2 φορες υψος των amiibo εχει,πολυ ωραιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Γαμώ το κέρατο τους για PUBLIC!!! ξέχασαν να μου το δώσουν. και εγώ μεσα στο τρέξιμο να προλάβω για τη δουλειά δεν το ζήτησα. το κέρατο μου πρεπει να ξαναπάω απο εκεί. μόνο να μου πρίζουν τα @@ρια ξέρανε για την επέκταση εγγύησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
girologos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Γαμώ το κέρατο τους για PUBLIC!!! ξέχασαν να μου το δώσουν. και εγώ μεσα στο τρέξιμο να προλάβω για τη δουλειά δεν το ζήτησα. το κέρατο μου πρεπει να ξαναπάω απο εκεί. μόνο να μου πρίζουν τα @@ρια ξέρανε για την επέκταση εγγύησης. Είσαι σίγουρος οτι θα στην δωσουν;;; Γιατί μου φενεται οτι ήταν για περιορισμένο αριθμό τμχ .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 οχι, αλλά δεν έχω να χάσω κάτι. απο την άλλη βλέπω ότι δεν αναφέρει κάπου για φιγούρα. ίσως γι αυτό να το είχαν βάλει 239... http://www.public.gr/product/gaming/consoles/nintendo-3ds/new-nintendo-3ds-xl-the-legend-of-zelda-majoras-mask-edition/prod7252343pp/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
girologos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 οχι, αλλά δεν έχω να χάσω κάτι. απο την άλλη βλέπω ότι δεν αναφέρει κάπου για φιγούρα. ίσως γι αυτό να το είχαν βάλει 239... http://www.public.gr/product/gaming/consoles/nintendo-3ds/new-nintendo-3ds-xl-the-legend-of-zelda-majoras-mask-edition/prod7252343pp/ εγώ παρέλαβα απο nortec σημερα...αλλά χωρις φιγούρα βέβαια! εχω κάνει παραγγελία και απο public γιατί είχε και την φιγούρα μαζι(τουλάχιστον έτσι έγραφε)ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΤΗΝ ΦΙΓΟΥΡΑ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 τώρα δεν είμαι σίγουρος αν δίνανε και φιγούρα μαζί. και εγώ θυμάμαι ότι δίνανε, αλλά δεν το βλέπω πουθενά γραμμένο στο public και στην προπαραγγελία. αν βρω χρόνο θα πάω απο εκεί και βλέπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
girologos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 τώρα δεν είμαι σίγουρος αν δίνανε και φιγούρα μαζί. και εγώ θυμάμαι ότι δίνανε, αλλά δεν το βλέπω πουθενά γραμμένο στο public και στην προπαραγγελία. αν βρω χρόνο θα πάω απο εκεί και βλέπουμε... Η παραγγελία μου. Εχω ελπίδες;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 λογικά ναι. αλλά θα το ξαναπάρεις? δεν το πήρες απο nortec? αναιρώ οτι είπα. η δική μου δεν είχε απο κάτω τη φιγούρα με 0.01 λεπτό. για αυτό προφανώς το είχαν βάλει 239. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
girologos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 ναι αν βρω την φιγούρα θα το δωσω το ενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 για να φτιαξω ρωσικο λογαριασμο να βαλω ρωσσια region? να φτιαξω και κανονικο ελληνικο? 9.0.0 εχει firmware Αυτό γιατί να το κάνεις; Κατά τα άλλα να ξέρεις ότι κάθε 3ds μπορεί να έχει μόνο έναν λογαριασμό. Δεν είναι όπως το WiiU που μπορεί να έχει δεκάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 εμένα πάλι μου ήρθε μήνυμα να πάω να παραλάβω και όταν είχα κάνει την παραγγελία, έγραφε στην περιγραφή του προϊόντος για αγαλματάκι...αλλά τώρα που κοιτάω δεν αναγράφεται ξεχωριστά όπως στον girologo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doa5 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Η διαφορα μεταξυ NEW 3DS & NEW 3DS XL ειναι μονο το μεγεθος της οθονης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 και το ότι το μικρό παίρνει διάφορα cover plates Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doa5 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 εμένα πάλι μου ήρθε μήνυμα να πάω να παραλάβω και όταν είχα κάνει την παραγγελία, έγραφε στην περιγραφή του προϊόντος για αγαλματάκι...αλλά τώρα που κοιτάω δεν αναγράφεται ξεχωριστά όπως στον girologo Εγώ το έκλεισα σήμερα το πρωί για να πάω να το πάρω αύριο από public Κύπρου και δεν έχω ιδέα αν θα έχει ή όχι αγαλματάκι. Σίγουρα θα ρωτήσω όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα