Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η φθηνοτερη τιμη ηταν στα 249,90 ,οποτε μικρο το κακο ...καλο λιωσιμο λοιπον !!

Η φθηνότερη ήταν τα 240 στο public που κράτησε μόλις 1 ημέρα.

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ikaruga, δεν θα το έχουν στα public? Εγώ εκεί λέω να τσεκάρω το Σάββατο.

Δεν σκέφτηκα να κοιτάξω εκεί. Πάντως αν είναι να πας τότε ας κανονίσουμε να βρεθούμε και να πάμε μαζί και ότι βρούμε. Πάντως με τις τιμές των κανονικών XL εκεί που είναι οι special εκδόσεις σαφέστατα και συμφέρουν περισσότερο. Προτιμώ την MH4 έκδοση αλλά δεν θα με χαλάσει να πάρω και την Majora έκδοση αν δεν υπάρχει η MH4. 

Σκέφτομαι πάντως να τους πάρω ένα τηλέφωνο αύριο και να δω τι υπάρχει σε διαθεσιμότητα και αν είναι να το κρατήσω ονομαστικά. 

Η φθηνοτερη τιμη ηταν στα 249,90 ,οποτε μικρο το κακο ...καλο λιωσιμο λοιπον !!

Ποιο λιώσιμο; Μου την ακύρωσαν την παραγγελία. 

Δημοσ.

Παιδια αξιζει να αγοράσει κάποιος τώρα το 3ds το κανονικό; Υπάρχει περίπτωση να βγαίνουν παιχνίδια αποκλειστικά για το new 3ds και όχι για το παλιό 3ds.

έχουν πει ότι θα βγουν κάποια παιχνίδια αποκλειστικά στο new 3ds

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά όποιος το έβαλε στο ρεύμα ήδη το New...

Τι Firmware έχει ?  :ph34r: 

Επεξ/σία από gascp
  • Moderators
Δημοσ.

Παιδιά, όποιος το πήρε μπορεί να επιβεβαιώσει αν το C-stick παίρνει τη θέση του Circle Pad στα παλιά παιχνίδια που το υποστήριζαν;

Στα Kid Icarus, Snake Eater, RE: Revelations, MH3 μπορεί το C-stick να κουνήσει την κάμερα;

Δημοσ.

^ναι κανονικά, έτσι έχουν πει. επιβεβαίωσε το και στο ΥΤ.

πήγα σήμερα 9 πρωί στα public χωρίς να μου έχει ερθει σμσ και πήρα το majoras, στα 239.

unboxing το βράδυ που θα γυρίσω σπιτι.

fw upgrade να του κάνω?

Δημοσ.

Περιμένοντας το μνμα απο Public για την limited του Majora's mask.. Οποιος δεν θελει τα bonus δωράκια της Nortec, να στείλει pm xD

Να αναφερω απλα κατι για την συζήτηση που ειχατε για το Xl vs mormal, για μενα ηταν Αδύνατο να πιάσω και να με βολεψει το μικρο 3ds με τα μεγάλα χέρια που εχω, οποτε ειναι καθαρά στις ανάγκες και απαιτήσεις του καθενός, οπως αναφέρθηκε..

• Moderators
Δημοσ.

Όσοι έχετε πάει σε καταστήματα να πάρετε το New 3DS, έχετε δει αν και σε ποιά μαγαζιά υπάρχουν ανοιχτά μηχανάκια (και new 3DS και new 3DSXL) για δοκιμή;

Δημοσ.

Περιμένοντας το μνμα απο Public για την limited του Majora's mask.. Οποιος δεν θελει τα bonus δωράκια της Nortec, να στείλει pm xD

Να αναφερω απλα κατι για την συζήτηση που ειχατε για το Xl vs mormal, για μενα ηταν Αδύνατο να πιάσω και να με βολεψει το μικρο 3ds με τα μεγάλα χέρια που εχω, οποτε ειναι καθαρά στις ανάγκες και απαιτήσεις του καθενός, οπως αναφέρθηκε..

σηγνώμη το αγαλματάκι που είναι? γιατί δεν ανοιξα το κουτί ακόμα. το έχει μέσα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...