DJTaurus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Η φθηνοτερη τιμη ηταν στα 249,90 ,οποτε μικρο το κακο ...καλο λιωσιμο λοιπον !! Η φθηνότερη ήταν τα 240 στο public που κράτησε μόλις 1 ημέρα.
ikaruga24 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 ikaruga, δεν θα το έχουν στα public? Εγώ εκεί λέω να τσεκάρω το Σάββατο. Δεν σκέφτηκα να κοιτάξω εκεί. Πάντως αν είναι να πας τότε ας κανονίσουμε να βρεθούμε και να πάμε μαζί και ότι βρούμε. Πάντως με τις τιμές των κανονικών XL εκεί που είναι οι special εκδόσεις σαφέστατα και συμφέρουν περισσότερο. Προτιμώ την MH4 έκδοση αλλά δεν θα με χαλάσει να πάρω και την Majora έκδοση αν δεν υπάρχει η MH4. Σκέφτομαι πάντως να τους πάρω ένα τηλέφωνο αύριο και να δω τι υπάρχει σε διαθεσιμότητα και αν είναι να το κρατήσω ονομαστικά. Η φθηνοτερη τιμη ηταν στα 249,90 ,οποτε μικρο το κακο ...καλο λιωσιμο λοιπον !! Ποιο λιώσιμο; Μου την ακύρωσαν την παραγγελία.
vag.patrick Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Απ οτι καταλαβα δε δωσανε πολλα κομματια απο majora ειδικα...εγω πηρα το τελευταιο majora και ειχε ενα mh4...
ultralisk Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια αξιζει να αγοράσει κάποιος τώρα το 3ds το κανονικό; Υπάρχει περίπτωση να βγαίνουν παιχνίδια αποκλειστικά για το new 3ds και όχι για το παλιό 3ds. έχουν πει ότι θα βγουν κάποια παιχνίδια αποκλειστικά στο new 3ds
gascp Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδιά όποιος το έβαλε στο ρεύμα ήδη το New... Τι Firmware έχει ? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2015 από gascp
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά, όποιος το πήρε μπορεί να επιβεβαιώσει αν το C-stick παίρνει τη θέση του Circle Pad στα παλιά παιχνίδια που το υποστήριζαν; Στα Kid Icarus, Snake Eater, RE: Revelations, MH3 μπορεί το C-stick να κουνήσει την κάμερα;
Socratis_g Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 ^ναι κανονικά, έτσι έχουν πει. επιβεβαίωσε το και στο ΥΤ. πήγα σήμερα 9 πρωί στα public χωρίς να μου έχει ερθει σμσ και πήρα το majoras, στα 239. unboxing το βράδυ που θα γυρίσω σπιτι. fw upgrade να του κάνω?
Prospector8 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Περιμένοντας το μνμα απο Public για την limited του Majora's mask.. Οποιος δεν θελει τα bonus δωράκια της Nortec, να στείλει pm xD Να αναφερω απλα κατι για την συζήτηση που ειχατε για το Xl vs mormal, για μενα ηταν Αδύνατο να πιάσω και να με βολεψει το μικρο 3ds με τα μεγάλα χέρια που εχω, οποτε ειναι καθαρά στις ανάγκες και απαιτήσεις του καθενός, οπως αναφέρθηκε..
Patapon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μολις παρελαβα,φορτιστη ξεχασα να παρω ο μ.... 2
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Όσοι έχετε πάει σε καταστήματα να πάρετε το New 3DS, έχετε δει αν και σε ποιά μαγαζιά υπάρχουν ανοιχτά μηχανάκια (και new 3DS και new 3DSXL) για δοκιμή;
Patapon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 για να φτιαξω ρωσικο λογαριασμο να βαλω ρωσσια region? να φτιαξω και κανονικο ελληνικο? 9.0.0 εχει firmware
Socratis_g Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Περιμένοντας το μνμα απο Public για την limited του Majora's mask.. Οποιος δεν θελει τα bonus δωράκια της Nortec, να στείλει pm xD Να αναφερω απλα κατι για την συζήτηση που ειχατε για το Xl vs mormal, για μενα ηταν Αδύνατο να πιάσω και να με βολεψει το μικρο 3ds με τα μεγάλα χέρια που εχω, οποτε ειναι καθαρά στις ανάγκες και απαιτήσεις του καθενός, οπως αναφέρθηκε.. σηγνώμη το αγαλματάκι που είναι? γιατί δεν ανοιξα το κουτί ακόμα. το έχει μέσα?
gust Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δηλαδή παιδιά είναι συμβατό με τις πειρατικές κάρτες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα