naruto14 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Σύμφωνα με το άρθρο του vasilis τα DS είναι region free sorry!
vasilisga Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Σύμφωνα με το άρθρο του vasilis τα DS είναι region free sorry! ναι για τα παιχνιδια του ds δεν υπαρχει προβλημα το προβλημα θα υπαρχει στα παιχνιδια του 3ds
naruto14 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 ναι για τα παιχνιδια του ds δεν υπαρχει προβλημα το προβλημα θα υπαρχει στα παιχνιδια του 3ds Καλά όταν χακαριστεί η κονσόλα δεν θα μας νοιάζουν αυτά
lak10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 παιδια μια ερωτηση επειδη με ψηνει το 3ds απ οτι καταλαβα δεν εχει χακαριστει ακομα αμα χακαριστει θα μπορουμε να παιζουμε online?
skanjos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 παιδια μια ερωτηση επειδη με ψηνει το 3ds απ οτι καταλαβα δεν εχει χακαριστει ακομα αμα χακαριστει θα μπορουμε να παιζουμε online? σε καμία κονσόλα που έχει χακαριστεί δεν μπορείς να παίξεις Online,κάποια στιγμή θα φας μπαν (360) ή θα φας καινούριο update (ps3),πλεον έτσι όπως είναι οι κονσόλες με συνεχόμενα Updates μην περιμένετε και free gaming και ονλινε ταυτόχρονα,μην τα θέλουμε και όλα δικά μας...
naruto14 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 σε καμία κονσόλα που έχει χακαριστεί δεν μπορείς να παίξεις Online,κάποια στιγμή θα φας μπαν (360) ή θα φας καινούριο update (ps3),πλεον έτσι όπως είναι οι κονσόλες με συνεχόμενα Updates μην περιμένετε και free gaming και ονλινε ταυτόχρονα,μην τα θέλουμε και όλα δικά μας... Με το wii δεν ισχύει αυτό? Δηλαδή να παίζεις online + hacking
garrett156 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 εννοειτε.παιζω κανα χρονο τουλαχιστον mario kart απο usb loader χαλαρα και απροβληματιστα.και ειναι και lag free
skanjos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 ναι είχα ξεχάσει το wii εκεί μπορείς να το κάνεις αυτό γιαυτό έχει γεμίσει το Mario kart χάκερς,όταν έπαιζα εγώ είχα χρυσό τιμόνι με 3 αστέρια(εγώ και άλλοι 1εκ users απο day1),μέχρι που πούλησα το wii πριν κανα χρόνο μπορούσες πλέον δεν ξέρω αν γίνετε,αλλα η νιντέντο έχει ήδη βγάλει ανακοίνωση οτι δεν θα τα αφήσει έτσι τα πράγματα στο 3ds,και οτι "ίσως" μπρικάρει και κονσόλες(απαγορέυετε αυτό) λογικά πιστέυω οτι θα σπάσει σε χρόνο ρεκόρ το 3Ds,με το που βρουν την κωδικοποίηση των παιχνιδιών και μπορέσουν να τα κάνουν rip θα υπάρξουν και αποτελέσματα,το οτι δέχετε ήδη τις κάρτες του ds δείχνει οτι πιάστηκε η νιντέντο στα πράσα και ίσως δούμε σπάσιμο 3ds παιχνιδιών με τις ίδιες κάρτες με ένα απλό update.δεν βιάζομαι περιμένω το ocarina για την αγορά της κονσόλας,και να δω και στην ε3 τι έχει απο software για τουλάχιστον μέχρι τον δεκέμβριο.
telegamesvg Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 εννοειτε.παιζω κανα χρονο τουλαχιστον mario kart απο usb loader χαλαρα και απροβληματιστα.και ειναι και lag free Και εγω το ιδιο .. Τελικα αυτο το Mario Kart ειναι πολυ εθιστικο παιχνιδι !!
naruto14 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Και εγω το ιδιο .. Τελικα αυτο το Mario Kart ειναι πολυ εθιστικο παιχνιδι !! Γιατί ρε παιδιά κολάτε τόσο πολύ με το Mario? Μπορείτε να μου το εξηγήσετε?
telegamesvg Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Pure διασκεδαση Ακριβως Το μονο που με εχει χαλασει πραγματικα στο Wii ειναι οτι δεν μπορω να βλεπω αλλο τοσο υπεροχα παιχνιδια οπως το mariο galaxy σε τοσο χαλια αναλυση . Η αναλυση απο μονη της,σε συνδιασμο με τις μεγαλες LCD τηλεορασεις ,αδικει αυτα τα υπεροχα παιχνιδια Επρεπε η κονσολα να ηταν HD εξ'αρχης .
sheik Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Το mario galaxy ομως ειναι λαμπερη εξαιρεση. Χωρις υπερβολη ειναι σαν να παιζεις HD παιχνιδι, τοσο υπεροχα ειναι τα γραφικα που ξεχνας οτι εχεις Wii.
naruto14 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Το mario galaxy ομως ειναι λαμπερη εξαιρεση. Χωρις υπερβολη ειναι σαν να παιζεις HD παιχνιδι, τοσο υπεροχα ειναι τα γραφικα που ξεχνας οτι εχεις Wii. Εγώ που τα έπαιξα αυτά τα παιχνίδια δεν μπορώ να καταλάβω τι εντυπωσιακό βρίσκετε... ίσως να έχετε αναμνήσεις από παλιά και για αυτό να σας αρέσουν...
panther_512 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Έπαιξες τα Super mario Galaxy??? Δεν το νομίζω φίλε μου. Μπας και έπαιξες κανα New Super Mario και τα μπέρδεψες? Τα Super mario Galaxy είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις φρέσκου gameplay σε μία πλημμύρα παιχνιδιών που είναι τα ίδια και τα ίδια εδώ και πολύ καιρό. Επίσης είναι απο τα παιχνίδια με την πιό πλήρη και εφευρητική χρήση του Wiimote. Τέλος, ανεξαρτήτως γούστου, τα Super Mario Galaxy 1 και 2 θεωρούνται από τα πιό καλοφτιαγμένα παιχνίδια ever, ανεξαρτήτως συστήματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα