Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

.... τις οποίες δυσκολέυεσαι να διακρίνεις λόγο διαστάσεων....

εντάξει περι ορέξεως ο καθένας.

Έχεις μικρό 3DS ή τζάμπα μιλάμε; Επίσης, παίζεις με ανοιχτό το 3D ή όχι;

Επειδή εγώ έχω μικρό 3DS και παίζω με full ανοιχτό το 3D σου εξηγώ ότι μια χαρά διακρίνω τις λεπτομέρειες. Επίσης, επειδή έχω κάνει μεγάλα gaming sessions σε 3DSXL με full ανοιχτό 3D, σου εξηγώ ότι μου έβγαιναν τα μάτια από το πιξέλιασμα.

Εν τέλει, ναι, περί ορέξεως, το είπα και νωρίτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To ποσοστό της κάλυψης του οπτικού σου πεδίου από τις οθόνες του 3DS και η ευκρίνεια μεταβάλεται ραγδαία ανα εκατοστό απόστασης της συσκευής από τα μάτια σου.

Επειδή συνήθισες να κρατάς κοντά σου το μικρό 3DS, αν πιάσεις στα χέρια σου το μεγάλο, θα το κρατήσεις ενστικτωδώς εκεί που κρατούσες το μικρό. Ελάχιστα εκατοστά πιό πίσω να το πάς, κατευθείαν το φέρνεις οπτικά εκεί που είναι το μικρό 3DS.

Απλά θέλω να τονίσω ότι αντικειμενικά χαρακτηριστικά (ανάλυση/μεγεθος οθόνης) σε υποκειμενικές καταστάσεις (προσωπική χρήση) δεν αποτελούν στο σύνολό τους αντικειμενικά κριτήρια. Είναι υποκειμενικά και αλλάζουν από άτομο σε άτομο.

• Like 1

Έχεις μικρό 3DS ή τζάμπα μιλάμε; Επίσης, παίζεις με ανοιχτό το 3D ή όχι;

Επειδή εγώ έχω μικρό 3DS και παίζω με full ανοιχτό το 3D σου εξηγώ ότι μια χαρά διακρίνω τις λεπτομέρειες. Επίσης, επειδή έχω κάνει μεγάλα gaming sessions σε 3DSXL με full ανοιχτό 3D, σου εξηγώ ότι μου έβγαιναν τα μάτια από το πιξέλιασμα.

Εν τέλει, ναι, περί ορέξεως, το είπα και νωρίτερα.

ναι ρε μάγκα. δε μιλάω στην τύχη.

είχα το μιρκό απο day one. επαιζα πάντα με 3d ανοιχτό και  το  πούλησα με το που βγήκε το XL. και η πρώτη μου αντίδραση ήταν "WOW! επιτέλους βλέπω!"

Το xl το πούλησα πέρσυ χωρίς τα παιχνίδια, όταν ανακοινώθηκε το new 3ds ΧL.

ασε που δεν είμαι και 14άρων και το μικρό χανότανε στα χέρια μου.

Ειναι σαν τα κινητά. αλλοι θέλουν οθονες μέχρι 4,8" και άλλοι απο 5,5" και πάνω

αλλά εφόσον σαρέσει το απλό, με γεια σου και χαρά σου. δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν. οποιος θελει να αγοράσει τώρα για πρώτη φορά πάει σε ένα μαγαζί να δει τι τον βολευει.

έτσι γράφουν απο χθες σε αντίθεση με όλα τα αλλα μαγαζιά.

ή ειναι μάγκες και το φέρανε νωρίτερα ή μακάκες και ψαρεύουν πελατάκια.

πάρτους τηλέφωνο για σίγουρα.

Υπαρχει ηδη διαθεσιμο στα καταστηματα MMarkt ???

Μπηκα στο site και λεει διαθεσιμο.

Αν σε ενδιαφέρει εχω κάνει 2 παραγγελίες το mazoras edition μια στην norrtec και μια στα public

Πηρα σημερα το new 3ds xl απο το media markt της πυλαιας στη θεσσαλονικη και για καποιο λογο η τιμη που το ειχαν ηταν 209 ενω στο site το λενε 229 και ρωτησα τιμες για τα limited majoras mask και monster hunter και μου ειπαν 239...

Fuck everything, παράγγειλα από τοπικό κατάστημα την special 3ds XL monster hunter 4 version στα 260 ευρώ. Μάλλον θα την έχω και αύριο κανονικά με την κυκλοφορία! Ξέρω ότι πληρώνω νταβατζιλίκι αλλά όπως είπα...fuck everything. 

• Like 2

Είπαμε εσείς που είστε Ελλάδα είστε τυχεροί καθώς οι τιμές που έχετε είναι κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικές. Για την ακρίβεια δεν έχω δει φθηνότερες τιμές για οποιαδήποτε έκδοση της κονσόλας οπουδήποτε στην Ευρώπη. 

Edit: fuck EVERYTHING!!! 

-We regret to inform you that there was an allocation to the NEW 3DS Monster Hunter 4 Special Editions from Nintendo. This means that unfortunately, we will not have this console available in our store.

We apologize for the inconvenience we may unintentionally have caused.- 

Και λέω θα το έχουμε αύριο στα χέρια μου ρε γαμώτο...

Παιδια αξιζει να αγοράσει κάποιος τώρα το 3ds το κανονικό; Υπάρχει περίπτωση να βγαίνουν παιχνίδια αποκλειστικά για το new 3ds και όχι για το παλιό 3ds.

Fuck everything, παράγγειλα από τοπικό κατάστημα την special 3ds XL monster hunter 4 version στα 260 ευρώ. Μάλλον θα την έχω και αύριο κανονικά με την κυκλοφορία! Ξέρω ότι πληρώνω νταβατζιλίκι αλλά όπως είπα...fuck everything. 

Η φθηνοτερη τιμη ηταν στα 249,90 ,οποτε μικρο το κακο ...καλο λιωσιμο λοιπον !!

Έχω κολλήσει,ποιο να διαλέξω, το μικρό ή το XL.

Ψήνομαι για special 3ds XL monster hunter 4 αλλά το λευκό το μικρό είναι super και

στο Public βάλανε το 3DS στα 219,00€ μαζί με Super Smash Bros και Amiibo Mario ή Sonic.

Τι να διαλέξω;

http://www.public.gr/product/gaming/consoles/nintendo-3ds/new-nintendo-3ds-leyko-and-super-smash-bros-and-mario-amiibo/prod7281512pp/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...