ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ σχετικό το θέμα μεγέθους, εγώ που τη συσκευή την παίρνω μαζί μου συχνά πυκνά και θέλω και να παίζω με άνεση στο κρεβάτι μόνο η μικρή μου παρέχει τέτοια ευκολία. Δαγκωτό μικρή σε λευκό χτυπάω, σαν να έχω SNES controller στα χέρια μου. Faceplates και λοιπά δεν με ενδιαφέρουν και τόσο πολύ. Μόνο οι special edition Majoras mask και monster hunter μου αρέσουν απίστευτα εμφανισιακά και μπορεί να με πείσουν να πάω στο μεγάλο μοντέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pho Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ σχετικό το θέμα μεγέθους, εγώ που τη συσκευή την παίρνω μαζί μου συχνά πυκνά και θέλω και να παίζω με άνεση στο κρεβάτι μόνο η μικρή μου παρέχει τέτοια ευκολία.Στο κρεβάτι σου δεν μπορείς να παίξεις το XL? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Οχι γιατί η κονσόλα είναι πολύ κοντά στο κεφάλι μου και παίζω μπρούμιτα. Το gaming στο κρεβάτι έτσι και αλλιώς είναι μόνο ένα κομμάτι της ευκολίας που μου παρέχει η μικρή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 H έκδοση του Monster Hunter μου άρεσε πάρα πολύ. Του Majora's Mask έτσι και έτσι. Διθυραμβικές οι κριτικές για το MH4U από ότι βλέπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 αν εχεις σκοπό να το βάλεις στη βιτρίνα και να το κοιτάς παίρνεις το μικρό, είναι πολύ πιο ωραίο. αλλάζει και προσόψεις. αν θές να ανοίξει το ματι σου στο παιχνίδι. παίρνεις το μεγάλο. Έχω ήδη το μικρό και παίζω σε αυτό. Γενικά επειδή τα handhelds μου τα χρησιμοποιώ και εκτός σπιτιού για εμένα είναι απαραίτητη η φορητότητα. Για κάποιον άλλο μπορεί να έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Όσο μεγαλύτερη η οθόνη τόσο καλύτερα ... Φυσικά και δεν ισχύει αυτό. Ποτέ δεν ίσχυε. Όσο μεγαλώνει το pixel density είναι καλύτερα. Η μεγαλύτερη οθόνη είναι προτιμότερη όταν ακολουθείται από μεγαλύτερη ανάλυση, αλλιώς βγάζεις τα μάτια σου. Από τη στιγμή που έχουμε μεγαλύτερο κόκκο στο New 3DS XL, τότε όχι, δεν αξίζει σε σχέση με το μικρό new 3DS, γιατί θα παρουσιάζει jaggies. Καλά, τι συζητάμε τώρα, το μικρό new 3DS έχει: - Ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη από το παλιό μικρό 3DS. - Faceplates - Είναι SNES-alike (αυτό και μόνο αρκεί σαν επιχείρημα, τέλος) - Έχει μεγαλύτερη φορητότητα από το XL και αναφέρεται ως θετικό η μία και η μισή ίντσα μεγαλύτερες οθόνες; Για μένα δεν υφίσταται καν δίλημμα, από εκεί και πέρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μήν προσπαθείτε να βρείτε αντικειμενικά κριτήρια για τις οθόνες κανονικής και XL έκδοσης και το ποιά είναι καλύτερη συσκευή. Υπάρχουν πάρα πολλοί προσωπικοί παράγοντες που ορίζουν την τελική εμπειρία χρήσης μεταξύ των 2 συσκευών. Προσωπικά για μένα η έκδοση XL είναι μονόδρομος, αλλά καταλαβαίνω απόλυτα όποιον θέλει το κανονικό 3DS. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μήν προσπαθείτε να βρείτε αντικειμενικά κριτήρια για τις οθόνες κανονικής και XL έκδοσης και το ποιά είναι καλύτερη συσκευή. Τι εννοείς; Ειδικά στις οθόνες, έχουμε εντελώς αντικειμενικά κριτήρια, ξερά νούμερα είναι: - Και τα δύο έχουν ίδια ανάλυση (800x240 πάνω, 420x240 κάτω) - Το XL έχει μεγαλύτερη οθόνη, άρα έχει μικρότερο pixel density. - Άρα το XL χάνει σε λεπτομέρεια (αφού έχει μεγαλύτερο κόκκο) και ενδεχομένως να παρουσιάζει jaggies. Να μου πεις σαν επιχείρημα ότι το XL έχει μεγαλύτερη μπαταρία ή βολεύει όσους έχουν μεγαλύτερα χέρια, να το δεχθώ, μπορεί κάποιος να ενδιαφέρεται για αυτά τα χαρακτηριστικά θυσιάζοντας άλλα. Αλλά να μου λες ότι δεν είναι αντικειμενικά τα κριτήρια στις οθόνες, όχι δεν μπορώ να το δεχθώ. Αντικειμενικά το μικρό έχει καλύτερη οθόνη. Συμφωνώ ότι κάποιος μπορεί να προτιμάει την μεγαλύτερη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παύει να είναι χειρότερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Σαν να λές ότι η 32-άρα 1080p TV είναι καλύτερη από την 50-άρα, επειδή η πρώτη έχει υψηλότερο pixel density....... Το pixel density είναι μόνο η μισή ιστορία. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Διθυραμβικές οι κριτικές για το MH4U από ότι βλέπω... Φαντάσου ότι μέχρι και εμένα με ψήνει το MH 4 Τα προηγούμενα δεν μου έκαναν κλικ γιατί και ήταν online αλλά και ο όλος σχεδιασμός ήταν πολύ flat για τα γούστα μου και δεν μου άρεσε αυτό χώρια φυσικά το μισητό grind. Από ότι διαβάζω το MH4 έχει ξεφύγει και έχει γλυτώσει αρκετά από αυτό οπότε αυτόματα μου κεντρίζει και το ενδιαφέρον να του ρίξω μια ματιά άμα λάχει. Αρκετά αργότερα όμως γιατί έχω alpha sapphire να με περιμένει, να τελειώσω το Etrian odyssey 4 και μέχρι να τα κάνω αυτά θα βγεί και το Xenoblade chronicles 3d...too many good games. P.S. το τηλέφωνο σου είναι νεκρό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Σαν να λές ότι η 32-άρα 1080p TV είναι καλύτερη από την 50-άρα, επειδή η πρώτη έχει υψηλότερο pixel density....... Το pixel density είναι μόνο η μισή ιστορία. Εφόσον μιλάμε για δύο όμοιες τηλεοράσεις, εάν στην 50-άρα κάθεσαι στο 1μιση μέτρο όπως στην 32-άρα, τότε ναι μόνο το pixel density σε νοιάζει (πρόσεξε για δύο όμοιες τηλεοράσεις, τα άλλα χαρακτηριστικά να είναι απολύτως ίδια, όπως στην περίπτωση των 3DS-3DSXL). Όμως δεν ισχύει αυτό, δεν κάθεσαι στην ίδια απόσταση στην 50-άρα και στην ίδια στην 32-αρα. Αντίθετα, στην ίδια απόσταση θα κρατάς το new 3DS και το new 3DSXL. Άρα μόνο το μέγεθος του κόκκου μας νοιάζει, εφόσον τα άλλα χαρακτηριστικά είναι ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 P.S. το τηλέφωνο σου είναι νεκρό; Το είχα αθόρυβο, ήμουν σε meeting, μετά άλλαξα συσκευή. Αν δεν το έλεγες, αύριο θα το έβλεπα Θα σου πώ σίγουρα αύριο. Για το MH4U και εμένα μου κεντρίζει πάρα πολύ το ενδιαφέρον, αν και τέτοια παιχνίδια συνήθως με κουράζουν. Όμως δεν ισχύει αυτό, δεν κάθεσαι στην ίδια απόσταση στην 50-άρα και στην ίδια στην 32-αρα. Αντίθετα, στην ίδια απόσταση θα κρατάς το new 3DS και το new 3DSXL. Άρα μόνο το μέγεθος του κόκκου μας νοιάζει, εφόσον τα άλλα χαρακτηριστικά είναι ίδια. Σε καμία περίπτωση δεν κρατάς στην ίδια απόσταση τις φορητές. Αντίθετα αυτό είναι το ατού τους. Η μεταβλητότητα στην απόσταση θέασης. Μπορείς να κάνεις το απλό 3DS να φαίνεται σαν XL και το αντίστροφο. Απλά το XL έχει το πλεονέκτημα να μπορείς να το έχεις ακόμα πιό μακριά από εσένα, σε πιό βολικές στάσεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 το μικρό έχει πολύ μίζερο οθονάκι. η νιντυ γιατί βγάζει τις προσόψεις και τα snes like πλήκτρα μόνο στο μικρό? γιατί σε αντίθετη περίπτωση δεν θα το αγόραζε κανένας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Καλά δεν είναι snes alike επειδή έχει τα 4 χρωματιστά κουμπιά. Καταρχάς το snes controller ήταν γκρι. http://www.vooks.net/img/2014/08/snes3DS1-590x314.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 το μικρό έχει πολύ μίζερο οθονάκι. η νιντυ γιατί βγάζει τις προσόψεις και τα snes like πλήκτρα μόνο στο μικρό? γιατί σε αντίθετη περίπτωση δεν θα το αγόραζε κανένας. Μίζερο το οθονάκι με τις περισσότερες λεπτομέρειες. οοοοοοοοκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 .... τις οποίες δυσκολέυεσαι να διακρίνεις λόγο διαστάσεων.... εντάξει περι ορέξεως ο καθένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα