Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το σκηνικό με τα ultra HD textures στον dolphin είναι πολύ καλό αλλά να πω και την αλήθεια πραγματικά δεν προσδίδουν σχεδόν τίποτα στην εμπειρία που έχεις με το παιχνίδι. Είτε το παίξεις vanila, είτε με ultra HD 1080p ανάλυση σχεδόν το ίδιο είναι. Ειδικά δε και στη μικρή οθόνη αμφιβάλλω αν σε ενδιαφέρει ή αν θα μπορείς να ξεχωρίσεις μεγαλύτερη ευκρίνεια textures. 

Προσωπικά ποιο πολύ με καίει η μουσική και ο ήχος του τίτλου να είναι όσο είναι το δυνατόν ποιο πιστοί στο original (χωρίς μεγάλη πτώση ποιότητας) παρά τα γραφικά που από ότι δείχνουν είναι πολύ κοντά στο original. Εν το μεταξύ το παιχνίδι στις 53 ώρες ακόμα δεν το τερμάτισα και από ότι είδα σε walkthrough (καθαρά για το που βρίσκομαι in game) είμαι ακόμα στα 3/5 του τίτλου που σημαίνει ότι θα χρειαστώ τουλάχιστον ένα 25άωρο πριν δω τους τίτλους τέλους. 

Δυστυχώς δεν παίζει να το τερματίσω στο Wii γιατί αφενός έχω ξεχάσει που βρίσκομαι, τι πρέπει να κάνω, ποιος είναι ο χάρτης και αφετέρου το έχω αποφασίσει ότι θα ασχοληθώ με την φορητή εκδοχή του τόσο από άποψη ευκολίας όσο και από άποψη απορίας για το πως "στέκεται" ένα κανονικό full blown παιχνίδι τέτοιου μεγέθους στη μικρή οθόνη. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα διαφωνήσω στο θέμα των γραφικών. Τα τοπία του Xenoblade Chronicles είναι πραγματικά απίστευτα, και σε Full HD ανάλυση είναι άλλο πράγμα, ειδικά σε πανοραμικές καταστάσεις.

Στην μικρή οθόνη του 3DS, σίγουρα η θολούρα της χαμηλής ανάλυσης περιορίζεται σε τεράστιο βαθμό, αλλά ανάλογα μειώνεται και το WOW factor των τοπίων.

Το παιχνίδι το ίδιο είναι, είτε το παίξεις σε Wii-3DS-emulator, αλλά σίγουρα η καλύτερη εμπειρία όλων είναι με emulator σε μεγάλη οθόνη.

PS: Εντωμεταξύ ούτε εγώ το τερμάτισα, είχα κολλήσει στον δράκο και το save του emulator χάθηκε. Οπότε ή θα το ξαναξεκινήσω στο PC ή στο 3DS, με το πρώτο να αποτελεί τη πιό πιθανή εκδοχή.

Καλησπέρα παιδιά, έχω κάποιες απορίες για το επικείμενο transfer system από την παλιά μου 2ds κονσόλα στην New 3ds XL Majora's Mask που θα έρθει την Παρασκευή και θέλω τη γνώμη όσων ξέρουν.

Αγόρασα σήμερα αυτήν τη 32 gb Micro SD με τον SD αντάπτορα της:

Μετέφερα μέσω υπολογιστή τα 4 gb δεδομένα της παλιάς SD κάρτας του 2ds στην νέα 32 gb Micro SD κι έβαλα αυτήν με τον αντάπτορα της προς το παρόν στο 2ds.

Διάβασα πως η νέα κονσόλα με το προεγκατεστημένο Zelda στη δικιά της 4 gb Micro SD κατά τη διάρκεια του System Transfer θα κάνει Format, άρα θα σβηστεί το προεγκατεστημένο παιχνίδι.

Δεν υπάρχει όμως πρόβλημα, εφόσον ΔΕΝ έχω κάνει κάποιο νέο NNID στην νέα κονσόλα και θα λάβω το παλιό μου από το 2ds.

Το New 3ds XL θα συσχετίσει το ληφθέν NNID με το "προεγκατεστημένο" Zelda Majora's Mask παιχνίδι και θα μπορώ να το κατεβάσω δωρεάν αργότερα από το Nintendo Eshop.

Οπότε ας πάρουμε από την αρχή την όλη διαδικασία του "System Transfer":

1) 2ds (έχει)-> 32 gb Micro SD

2) New 3ds XL Majora's Mask (έχει)-> 4 gb Micro SD

3) Συνδέομαι στο ίδιο WiFi δίκτυο και με τις 2 κονσόλες κι επιλέγω από system settings -> system transfer 

Απ'ότι κατάλαβα μεταφέρονται διάφορες ρυθμίσεις συστήματος και το NNID σε πρώτη φάση, και ύστερα έχουμε 3 επιλογές:

Α) ΑΝ θα μεταφέρουμε τα πάντα μέσω WiFi (χρονοβόρα διαδικασία μπορεί να πάρει και 2 ώρες.)

Β) Μεταφορά δεδομένων μέσω υπολογιστή (η συνηθισμένη επιλογή από τους περισσότερους, αλλά εγώ μετέφερα τα δεδομένα της παλιάς SD του 2ds στην 32 gb Micro SD).

Γ) ΑΝ έχουμε Micro SD στην παλιά κονσόλα (Την 32 gb Micro SD στο 2ds στην περίπτωση μου).

Εγώ θα διαλέξω το Γ) και θα μου πει στη συνέχεια να βγάλω την Micro SD από το 2ds και να τη βάλω στο New 3ds XL (προφανώς βγάζοντας την Formatαρισμένη 4 gb Micro SD από τη νέα κονσόλα).

Υποθέτω δε θα έχω κάποιο πρόβλημα έτσι;

Τώρα άλλα 2 σενάρια που νομίζω δεν θα δουλέψουν γιατί δεν τα είδα πουθενά:

1A) Μήπως θα μπορούσα κατευθείαν να βάλω την 32 gb Micro SD του 2ds στο New 3ds XL Majora's Mask χωρίς transfer system?

Και ύστερα λογκάροντας με το παλιό 2ds NNID κατευθείαν να κατεβάσω το Majora's Mask από το Eshop?

2A) Αν μεταφέρω το προεγκατεστημένο παιχνίδι της 4 gb Micro SD του New 3ds XL στην νέα 32 gb Micro SD που έχει και όλα τα παλιά μου αρχεία και βάλω αυτήν (την 32 gb) στο New 3ds XL θα είναι όλα εντάξει;

Νομίζω πως η απάντηση είναι όχι και στα 2 τελευταία σενάρια, διότι η Nintendo επιτρέπει μόνο 1 μοναδικό NNID σε κάθε φορητή κονσόλα, άρα θέλει αναγκαστικά Transfer System.

• Moderators

Στα public to New 3ds XL Majora's Mask edition ειναι εξαντλημένο.

θέλω να δω αν θα κάνουν καμιά παπαριά, αν θα στείλουν σε οσους το προπαρηγγείλαν

Εγώ επειδή εχω παραγγειλει απο norrtec ΑΛΛΑ και απο public μπας και πετύχω και την φιγούρα αν θέλει κάποιο παιδί να μου πει να του κρατήσω το ενα

Εγω γμτ εχω τρελο διλημμα

αν θα παρω το μικρο ή το xl αν θα ειναι το μαυρο ή το λευκο κ πως θα ταιριαζει το καθε χρωμα αμα αποφασισω με τα καλυματα ....

to xl χωρίς δευτερη σκέψη.

το μικρό ειναι ωραίο για να το βάζεις στην τσέπη σου και να το κοιτάς απέξω. για να παίζεις, μόνο  XL.

Δεν βρίσκω το λόγο να αγοράσει κάποιος το μικρό και όχι το XL ...

Στα public to New 3ds XL Majora's Mask edition ειναι εξαντλημένο.

θέλω να δω αν θα κάνουν καμιά παπαριά, αν θα στείλουν σε οσους το προπαρηγγείλαν

Για να είμαι σίγουρος μόλις το παρήγγειλα το πλήρωσα κιώλας με πιστωτική ...

• Moderators

Δεν βρίσκω το λόγο να αγοράσει κάποιος το μικρό και όχι το XL ...

Ανάποδα τα λες, μάστορα: Δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσει κάποιος το XL αντί για το μικρό.

Ανάποδα τα λες, μάστορα: Δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσει κάποιος το XL αντί για το μικρό.

αν εχεις σκοπό να το βάλεις στη βιτρίνα και να το κοιτάς παίρνεις το μικρό, είναι πολύ πιο ωραίο. αλλάζει και προσόψεις.

αν θές να ανοίξει το ματι σου στο παιχνίδι. παίρνεις το μεγάλο.

Όσο μεγαλύτερη η οθόνη τόσο καλύτερα ...

αρκεί να βελτιώνεις και την ανάλυση.

στο 3ds xl δε μπορείς να το μεγαλώσεις αλλο γιατί θα το πιξελιάσεις. τώρα είναι μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...