Socratis_g Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ παρήγγειλα και το 3DS XL majora's mask edition αλλά και το παιχνίδι majora's mask το special edition ... γιατί το πήρες 2 φορές? Στο 3DS XL majora's mask edition μπορουμε να μεταφερουμε το παιχνιδι σε μεγαλυτερη καρτα μνημης ? λογικά ναι, το παιχνίδι είναι linkαρισμένο με τη συσκευή. 1
pho Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 γιατί το πήρες 2 φορές? Μου αρέσει πολύ και τα αγόρασα για συλλεκτική αξία. Βασικά δεν το αγόρασα 2 φορές. Απλά αγόρασα την κονσόλα που το έχει μέσα και το special edition παιχνίδι. Το παιχνίδι δεν θα το ανοίξω και θα το κρατήσω. Σε κανά χρόνο θα το "σκοτώσω" στο eBay για 300€
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 γιατί το πήρες 2 φορές? Μου αρέσει πολύ και τα αγόρασα για συλλεκτική αξία. Βασικά δεν το αγόρασα 2 φορές. Απλά αγόρασα την κονσόλα που το έχει μέσα και το special edition παιχνίδι. Το παιχνίδι δεν θα το ανοίξω και θα το κρατήσω. Σε κανά χρόνο θα το "σκοτώσω" στο eBay για 300€ Σε κανά χρόνο θα αξίζει 3000 ευρώ ρε, ξέχασες ένα μηδενικό. Θα σκέφτεσαι αν θα πάρεις το Majora's Mask ή αν θα πάρεις αυτοκίνητο. 3
Socratis_g Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 θα δώσεις 50 για να βγάλεις 250 σε ένα χρόνο... παίξτα στο στοιχημα καλύτερα... πιο σίγουρο είναι.
pho Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Για να μην το τρολάρουμε δεν έχω σκοπό να τα πουλήσω. Γενικά δεν πουλάω πράματα. Επειδή έχω και γιο (5 χρ.) του ετοιμάζω την προίκα του ... Sent from my iPhone using Insomnia 1
theoritikos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Για να μην το τρολάρουμε δεν έχω σκοπό να τα πουλήσω. Γενικά δεν πουλάω πράματα. Επειδή έχω και γιο (5 χρ.) του ετοιμάζω την προίκα του ... Sent from my iPhone using Insomnia Parenting, you are doing it right Κάποιος που έκανε την προ-παραγγελία του από το game.co.uk? Το δικό μου zelda εκεί το παρήγγειλα πολύ πριν το ανακοινώσει η nortec
panther_512 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Στο 3DS XL majora's mask edition μπορουμε να μεταφερουμε το παιχνιδι σε μεγαλυτερη καρτα μνημης ? Ναί, έτσι έκανα με το δικό μου 3DS που είχε προεγκατεστημένο το Fire Emblem Awakening, όταν άλλαξα την υπάρχουσα SD με μία 32GB. Απλά κάνεις copy όλα τα αρχεία από την μία κάρτα στην άλλη. 1
8-bitMUSIC Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα, τώρα που θα έρθει Ελλάδα το new 3ds θα το τσιμπήσω μαζί με pokemon y,και omega ruby κανένα άλλο game για το μέλλον? Sent from my iPad using Insomnia
ikaruga24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί να πάρεις και τα δυο; Τσίμπα ένα από τα δυο και πάρε κάτι άλλο με τα λεφτά αυτά.
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να συνεχιστεί αυτό στο New 3DS, όπως λέει και ένας στα σχόλια: να αφιερωθούν στο να φτιάξουν exclusive Wii remakes για αυτό και ότι άλλο βγαίνει να βγαίνει και στο παλιό 3DS. Μου σηκώνεται η τρίχα και μόνο που σκέφτομαι Mario Galaxy 1+2, Metroid Prime Trilogy, No more heroes, Madworld, Twilight Princess όλα αυτά on-the-go. Ξέρω, δεν πρόκεται να γίνει, αλλά δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι! 3
Socratis_g Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Old vs. New 3DS textures comparison!!!! http://imgur.com/a/rzLJb 3
ikaruga24 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να συνεχιστεί αυτό στο New 3DS, όπως λέει και ένας στα σχόλια: να αφιερωθούν στο να φτιάξουν exclusive Wii remakes για αυτό και ότι άλλο βγαίνει να βγαίνει και στο παλιό 3DS. Μου σηκώνεται η τρίχα και μόνο που σκέφτομαι Mario Galaxy 1+2, Metroid Prime Trilogy, No more heroes, Madworld, Twilight Princess όλα αυτά on-the-go. Ξέρω, δεν πρόκεται να γίνει, αλλά δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι! Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψω πως ένα τόσο τεράστιο παιχνίδι θα χωρέσει μέσα σε μια κάρτα των 2 ή 4 GB χωρίς σοβαρές παραβλέψεις. Δεδομένου ότι στο Wii το παιχνίδι είναι φουλ γεμάτο στα 8GB και ρεαλιστικά μιλώντας (όποιος το έχει παίξει ξέρει για τι μιλάω) πως θα μπορέσει να συμπεριφερθεί ένα τόσο τιτάνιο Project σε μια τόσο μικρή κονσόλα; Πάρε παράδειγμα το SMT4 το οποίο είναι επίσης τιτάνιο project και έχει αρκετές παραχωρήσεις για να χωρέσει μέσα σε 2GB κάρτα. Αυτό τώρα; Που παίζει να είναι αρκετά μεγαλύτερο; Ειλικρινά δεν ξέρω.
pho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να συνεχιστεί αυτό στο New 3DS, όπως λέει και ένας στα σχόλια: να αφιερωθούν στο να φτιάξουν exclusive Wii remakes για αυτό και ότι άλλο βγαίνει να βγαίνει και στο παλιό 3DS. Μου σηκώνεται η τρίχα και μόνο που σκέφτομαι Mario Galaxy 1+2, Metroid Prime Trilogy, No more heroes, Madworld, Twilight Princess όλα αυτά on-the-go. Ξέρω, δεν πρόκεται να γίνει, αλλά δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι! Μακάρι να βγούνε τα παιχνίδια wii σε 3ds ...
panther_512 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Έχοντας παίξει το παιχνίδι στον Dolphin Emulator, με rendering του παιχνιδιού σε 1080p, μου κακοφαίνονται τα γραφικά που βλέπω στο Xenoblade Chronicles (3DS/Wii). Αν λάβουμε υπόψην ότι υπάρχουν και HD texture packs, η καλύτερη εμπειρία του παιχνιδιού αυτού δεν είναι σε σύστημα της Νιντέντο. Θα το αγοράσω για το 3DS επειδή είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι. Το κατα πόσο θα το παίξω όμως στην φορητή είναι άλλη ιστορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα