Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα και το 3DS XL majora's mask edition αλλά και το παιχνίδι majora's mask το special edition ...

γιατί το πήρες 2 φορές?

Στο 3DS XL majora's mask edition μπορουμε να μεταφερουμε το παιχνιδι σε μεγαλυτερη καρτα μνημης ?

λογικά ναι, το παιχνίδι είναι linkαρισμένο με τη συσκευή.

• Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
γιατί το πήρες 2 φορές?

Μου αρέσει πολύ και τα αγόρασα για συλλεκτική αξία.

Βασικά δεν το αγόρασα 2 φορές.

Απλά αγόρασα την κονσόλα που το έχει μέσα και το special edition παιχνίδι.

Το παιχνίδι δεν θα το ανοίξω και θα το κρατήσω. Σε κανά χρόνο θα το "σκοτώσω" στο eBay για 300€

• Moderators
Δημοσ.
γιατί το πήρες 2 φορές?

Μου αρέσει πολύ και τα αγόρασα για συλλεκτική αξία.

Βασικά δεν το αγόρασα 2 φορές.

Απλά αγόρασα την κονσόλα που το έχει μέσα και το special edition παιχνίδι.

Το παιχνίδι δεν θα το ανοίξω και θα το κρατήσω. Σε κανά χρόνο θα το "σκοτώσω" στο eBay για 300€

Σε κανά χρόνο θα αξίζει 3000 ευρώ ρε, ξέχασες ένα μηδενικό. Θα σκέφτεσαι αν θα πάρεις το Majora's Mask ή αν θα πάρεις αυτοκίνητο.

• Like 3
Δημοσ.

Για να μην το τρολάρουμε δεν έχω σκοπό να τα πουλήσω. Γενικά δεν πουλάω πράματα. Επειδή έχω και γιο (5 χρ.) του ετοιμάζω την προίκα του ...

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην το τρολάρουμε δεν έχω σκοπό να τα πουλήσω. Γενικά δεν πουλάω πράματα. Επειδή έχω και γιο (5 χρ.) του ετοιμάζω την προίκα του ...

Sent from my iPhone using Insomnia

Parenting, you are doing it right B)

Κάποιος που έκανε την προ-παραγγελία του από το game.co.uk? Το δικό μου zelda εκεί το παρήγγειλα πολύ πριν το ανακοινώσει η nortec :cry:

Δημοσ.

Στο 3DS XL majora's mask edition μπορουμε να μεταφερουμε το παιχνιδι σε μεγαλυτερη καρτα μνημης ?

Ναί, έτσι έκανα με το δικό μου 3DS που είχε προεγκατεστημένο το Fire Emblem Awakening, όταν άλλαξα την υπάρχουσα SD με μία 32GB.

Απλά κάνεις copy όλα τα αρχεία από την μία κάρτα στην άλλη.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα, τώρα που θα έρθει Ελλάδα το new 3ds θα το τσιμπήσω μαζί με pokemon y,και omega ruby κανένα άλλο game για το μέλλον?

Sent from my iPad using Insomnia

• Moderators
Δημοσ.

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να συνεχιστεί αυτό στο New 3DS, όπως λέει και ένας στα σχόλια: να αφιερωθούν στο να φτιάξουν exclusive Wii remakes για αυτό και ότι άλλο βγαίνει να βγαίνει και στο παλιό 3DS. Μου σηκώνεται η τρίχα και μόνο που σκέφτομαι Mario Galaxy 1+2, Metroid Prime Trilogy, No more heroes, Madworld, Twilight Princess όλα αυτά on-the-go.

Ξέρω, δεν πρόκεται να γίνει, αλλά δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι!

• Like 3
Δημοσ.

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να συνεχιστεί αυτό στο New 3DS, όπως λέει και ένας στα σχόλια: να αφιερωθούν στο να φτιάξουν exclusive Wii remakes για αυτό και ότι άλλο βγαίνει να βγαίνει και στο παλιό 3DS. Μου σηκώνεται η τρίχα και μόνο που σκέφτομαι Mario Galaxy 1+2, Metroid Prime Trilogy, No more heroes, Madworld, Twilight Princess όλα αυτά on-the-go.

Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψω πως ένα τόσο τεράστιο παιχνίδι θα χωρέσει μέσα σε μια κάρτα των 2 ή 4 GB χωρίς σοβαρές παραβλέψεις. Δεδομένου ότι στο Wii το παιχνίδι είναι φουλ γεμάτο στα 8GB και ρεαλιστικά μιλώντας (όποιος το έχει παίξει ξέρει για τι μιλάω) πως θα μπορέσει να συμπεριφερθεί ένα τόσο τιτάνιο Project σε μια τόσο μικρή κονσόλα; 

Πάρε παράδειγμα το SMT4 το οποίο είναι επίσης τιτάνιο project και έχει αρκετές παραχωρήσεις για να χωρέσει μέσα σε 2GB κάρτα. Αυτό τώρα; Που παίζει να είναι αρκετά μεγαλύτερο; Ειλικρινά δεν ξέρω. 

Δημοσ.

Μακάρι να βγούνε τα παιχνίδια wii σε 3ds ...

Δημοσ.

Έχοντας παίξει το παιχνίδι στον Dolphin Emulator, με rendering του παιχνιδιού σε 1080p, μου κακοφαίνονται τα γραφικά που βλέπω στο Xenoblade Chronicles (3DS/Wii).

Αν λάβουμε υπόψην ότι υπάρχουν και HD texture packs, η καλύτερη εμπειρία του παιχνιδιού αυτού δεν είναι σε σύστημα της Νιντέντο.

Θα το αγοράσω για το 3DS επειδή είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι. Το κατα πόσο θα το παίξω όμως στην φορητή είναι άλλη ιστορία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...