SteelLord Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 πω.. ξενερα εχω μια 3600 mhz στο 3ds και βλεπω τωρα το new και γουσταρω τρελα αλλα ξενερωνω τωρα π δεν μπορω να βαλω τν third party μπαταρια σαυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 http://www.metacritic.com/game/3ds/the-legend-of-zelda-majoras-mask-3d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pho Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Πήρα αυτό http://www.zavvi.com/games-3ds/professor-layton-and-the-miracle-mask-3ds/10300598.html Σε πολύ καλή τιμή. 25/1 το παρήγγειλα 26/1 έγινε η αποστολή 4/2 το είχα στο σπίτι. Άλλαξε κάτι στο zavvi και τα στέλνουν αμέσως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Τόσο γρήγορα?! Ρίλυ? P.S Έχω δει για το xbox το Metro στα δέκα ευρώ και αυτό που μου λες με ψήνει πολύ άγρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Πήρα αυτό http://www.zavvi.com/games-3ds/professor-layton-and-the-miracle-mask-3ds/10300598.html Σε πολύ καλή τιμή. 25/1 το παρήγγειλα 26/1 έγινε η αποστολή 4/2 το είχα στο σπίτι. Άλλαξε κάτι στο zavvi και τα στέλνουν αμέσως; έχουν κανα 6μηνο τώρα που δείχνει οτι έχουν αλλάξει τακτική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Να πάρω τη συλλεκτική έκδοση του νέου 3DS XL με το Majora's Mask, ή να περιμένω του Monster Hunter 4? Τη συλλεκτική έκδοση του 3DS XL Fire Emblem τί να την κάνω τώρα? Να μεταφέρω το λογαριασμό από το ένα 3DS στο άλλο ή να τα έχω και τα δύο με διαφορετικούς λογαριασμούς? Διλλήματα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
girologos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδιά ερώτηση :έχω ενα φορτιστή απο wii u pad "φορτίζει το 3ds με αυτόν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Να πάρω τη συλλεκτική έκδοση του νέου 3DS XL με το Majora's Mask, ή να περιμένω του Monster Hunter 4? Τη συλλεκτική έκδοση του 3DS XL Fire Emblem τί να την κάνω τώρα? Να μεταφέρω το λογαριασμό από το ένα 3DS στο άλλο ή να τα έχω και τα δύο με διαφορετικούς λογαριασμούς? Διλλήματα..... Προσωπικά θα μεταφέρω τον λογαριασμό μου και το νορμάλ 3DS θα γίνει η κονσόλα που θα τρέχει gateway. Επίσης πήγα να κάνω παραγγελία από το γερμανικό Amazon την απλή και λευκή έκδοση του 3DS και μου βγάζει ότι έχει άλλα 10 ευρώ μεταφορικά. Και πάλι 20 ευρώ φθηνότερα από τα εδώ καταστήματα αλλά μήπως δεν αξίζει και είναι καλύτερα να τα σκάσω εδώ τα φράγκα; Η διαφορά είναι ότι αν το πάρω από εδώ κατά πάσα πιθανότητα θα το πάρω day one στις 13 που βγαίνει. Αν πάντως γίνεται να έχεις δύο λογαριασμούς σε μια κονσόλα όπως γίνεται στο WiiU με βλέπω να γίνομαι συχνός πελάτης στο Ρώσικο e-shop όπου τα πάντα κοστίζουν ακριβώς τα μισά από την Ευρώπη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδιά ερώτηση :έχω ενα φορτιστή απο wii u pad "φορτίζει το 3ds με αυτόν ;Όχι. Προσωπικά θα μεταφέρω τον λογαριασμό μου και το νορμάλ 3DS θα γίνει η κονσόλα που θα τρέχει gateway. Επίσης πήγα να κάνω παραγγελία από το γερμανικό Amazon την απλή και λευκή έκδοση του 3DS και μου βγάζει ότι έχει άλλα 10 ευρώ μεταφορικά. Και πάλι 20 ευρώ φθηνότερα από τα εδώ καταστήματα αλλά μήπως δεν αξίζει και είναι καλύτερα να τα σκάσω εδώ τα φράγκα; Η διαφορά είναι ότι αν το πάρω από εδώ κατά πάσα πιθανότητα θα το πάρω day one στις 13 που βγαίνει. Αν πάντως γίνεται να έχεις δύο λογαριασμούς σε μια κονσόλα όπως γίνεται στο WiiU με βλέπω να γίνομαι συχνός πελάτης στο Ρώσικο e-shop όπου τα πάντα κοστίζουν ακριβώς τα μισά από την Ευρώπη. Γιατί δεν παραγγέλνεις από Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί έχω την εντύπωση Malthador ότι τα μεταφορικά από Ελλάδα είναι περισσότερα. Εκτός αυτού από ποιο κατάστημα να πάρω έτσι ώστε να το έχω και στην πόρτα μου την Παρασκευή που βγαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Κάνεις λες και δεν έχεις 3DS να παίζεις μέχρι να έρθει το νέο :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Εχω αλλά θέλω και το καινούργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Να πάρω τη συλλεκτική έκδοση του νέου 3DS XL με το Majora's Mask, ή να περιμένω του Monster Hunter 4? Τη συλλεκτική έκδοση του 3DS XL Fire Emblem τί να την κάνω τώρα? Να μεταφέρω το λογαριασμό από το ένα 3DS στο άλλο ή να τα έχω και τα δύο με διαφορετικούς λογαριασμούς? Διλλήματα..... να πάρεις το συλεκτικό 3DS XL με το Majora's Mask. Με κλειστά μάτια, παιχνίδι τόσων ετών που εγραψε ιστορία, και σπάει πάλι όλα τα κοντέρ. http://www.metacritic.com/game/3ds/the-legend-of-zelda-majoras-mask-3d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pho Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ παρήγγειλα και το 3DS XL majora's mask edition αλλά και το παιχνίδι majora's mask το special edition ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Στο 3DS XL majora's mask edition μπορουμε να μεταφερουμε το παιχνιδι σε μεγαλυτερη καρτα μνημης ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα