Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το θέμα ειναι και τι παράδοση θα έχουν;εγώ έχω και μια έκπτωση στο Κωτσόβολο αλλά αυτούς δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το θέμα ειναι και τι παράδοση θα έχουν;εγώ έχω και μια έκπτωση στο Κωτσόβολο αλλά αυτούς δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου..

εγώ όσες φορές είχα προπαραγγείλει απο public την ημέρα που λένε τότε το δίνανε. βεβαια δεν πήρα ps4 kai xone απο την πρώτη μέρα. αλλά εντάξει μωρές. 3ds xl είναι. πόσο τρελή ζήτηση να έχει που να μη βρούνε στοκ να παραδώσουν.

παρτο και κοτσόβολο αν σου βγαίνει καλη τιμή. δε νομίζω να σου παίξουν πστιά

Για όσους θέλουν το γερμανικό Amazon έχει στα 170 το απλό 3DS και 200 το XL. Το σκέφτομαι καθώς εδώ στο Cyprus το μηχανάκι κοστίζει 190-200 ευρώ το μικρό και 230 το μεγάλο. 

• Like 1

• Moderators

Για όσους θέλουν το γερμανικό Amazon έχει στα 170 το απλό 3DS και 200 το XL. Το σκέφτομαι καθώς εδώ στο Cyprus το μηχανάκι κοστίζει 190-200 ευρώ το μικρό και 230 το μεγάλο.

Στην Ελλάδα κοστίζει 179 ευρώ το μικρό . Οπότε καλύτερα από εδώ για να έχει και εγγύηση Ελλάδας. Στα ίδια θα βγει από Γερμανία με μεταφορικά.

να κανω μια ερωτηση παιδια γιατι εχω μπερδευτει...θελω να παρω το 3dsxl ενος φιλου...αλλα το εχει φερει απο αμερικη..εχει καμια διαφορα με τις κασσετες?θα μπορω να παιξω παιχνιδια αγορασμενα απο ελλαδα?

μηπως ξερει κανεις αμα το new 3ds εχει τν ιδια μπαταρια με το παλιο 3ds; ρωταω διοτι εχω μια third party μπαταρια που εχω για το 3ds και αναρωτιεμαι αμα πηγαινει και στο new 3ds... 

• Moderators

μηπως ξερει κανεις αμα το new 3ds εχει τν ιδια μπαταρια με το παλιο 3ds; ρωταω διοτι εχω μια third party μπαταρια που εχω για το 3ds και αναρωτιεμαι αμα πηγαινει και στο new 3ds... 

Δεν μπορώ να το απαντήσω με σιγουριά, αλλά ποντάρω ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν γίνεται.

Μόνο και μόνο που η microSD κάρτα μπαίνει από πίσω, μου δίνει βάσιμες υποψίες στο ότι η μπαταρία είναι διαφορετική.

• Like 1

παιδια,να κανω αλλη μια ερωτηση...μπορει να μου πει καποιος περιεκτικα τις εμφανησιακες διαφορες του αμερικανικου απο το ευρωπαικο 3ds xl?

• Moderators

παιδια,να κανω αλλη μια ερωτηση...μπορει να μου πει καποιος περιεκτικα τις εμφανησιακες διαφορες του αμερικανικου απο το ευρωπαικο 3ds xl?

Ίδια ακριβώς είναι εμφανισιακά . Τα ίδια παιχνίδια δεν παίζουν μόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...