Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Επισης δεν ηξερα οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω οσους ποντους εχω μαζεψει απο προηγουμενες αγορες ..

συγκεκριμενα ηθελα να παρω το MH4 που εχει 5000 και τους ειπα να μου αφαιρεσουν τους 3300 ποντους που εχω μαζεψει και μου ειπαν πως δεν γινεται !!!

Γιατί σου είπαν ότι δεν γίνεται;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, μου ειπε η κοπελλα οτι δεν γινεται και οτι θα πρεπει να εχω συμπληρωσει ολους τους ποντους που κοστιζει το παιχνιδι που θελω να παρω..

Ποια ειναι η δικη σας εμπειρια ;

Ναι, μου ειπε η κοπελλα οτι δεν γινεται και οτι θα πρεπει να εχω συμπληρωσει ολους τους ποντους που κοστιζει το παιχνιδι που θελω να παρω..

Ποια ειναι η δικη σας εμπειρια ;

Αυτό ισχύει για όλους.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα αλλάξανε! και το σκέτο xl απο 209 το πηγανε 229!

Στην παραγγελία που εκανα το πρωί μου το έχουν ακόμα 239. 

Παιζει να ήταν και λάθος τους. γιατί σήμερα τα ανεβάσανε για προπαραγγελία, δεν θα αφήνανε την προσφορά μονο για λίγες ώρες.

Ήταν web offer του Public στο οποίο το ΜΜ έκανε price match.

Όσοι πρόλαβαν και έκαναν παραγγελία πρόλαβαν.

Δεν νομίζω να μην παραλάβουμε όσοι παραγγείλαμε.

Επεξ/σία από gascp
  • Like 1

Ήταν web offer του Public στο οποίο το ΜΜ έκανα price match.

Όσοι πρόλαβαν και έκαναν παραγγελία πρόλαβαν.

Δεν νομίζω να μην παραλάβουμε όσοι παραγγείλαμε.

20 ευρώ από 10 και παραγγελίες δεν είναι και καμιά τρελή ζημιά από το καθαρό κέρδος τους...

Θέλουμε report από εσάς που πρόκειται να το πάρετε και τυχαίνει να έχετε και μια third party μπαταρία στο κανονικό 3ds σας αν ταιριάζει στο νέο 3ds. Αν το πλαίσιο είναι το ίδιο και τα ρεύματα ίδια τότε φαντάζομαι ότι μια χαρά θα δουλέψει η μπαταρία. 

Προσωπικά αυτό το μηχάνημα περίμενα για να αγοράσω ένα τέρας μπαταρία. Τώρα θα την πάρω σίγουρα, την καλύτερη και μεγαλύτερη που μπορώ να βάλω χωρίς να αλλάξω πολύ το σχέδιο. 

Η καρδια λεει new 3ds (το μικρο ) ενω το μυαλο new 3ds XL (μεγαλυτερη - χορταστικη οθονη)....εσεις ?

υ.γ εχω ηδη προπαραγγειλει το xl , αλλα το μικρο με τα cover plates και τα snes πληκτρα ειναι ΦΟΒΕΡΟ !!

Η καρδια λεει new 3ds (το μικρο ) ενω το μυαλο new 3ds XL (μεγαλυτερη - χορταστικη οθονη)....εσεις ?

υ.γ εχω ηδη προπαραγγειλει το xl , αλλα το μικρο με τα cover plates και τα snes πληκτρα ειναι ΦΟΒΕΡΟ !!

Καρδιά και μυαλό μου λένε μικρό 3ds. Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι το XL είναι επειδή το ήδη 3DS μου δεν θα το πουλήσω (θα το κρατήσω για πειράματα και gateway εν καιρό μιας και το άφησα στο 9.2 patch) και θα έχω ήδη μια μικρή κονσόλα στην κατοχή μου. 

Κατά 90% όμως και πάλι στο μικρό θα πάω. 

• Moderators

Εγώ πάντως παρόλο που έχω το μικρό 3DS, εννοείται ότι θα πάω και πάλι στο μικρό New 3DS. Σε λευκό με τα κουμπάκια να θυμίζουν SNES. Αυτό μόνο, τέλος.

εμφανησιακά είναι πιο ωραίο το μικρό. σίγουρα. αλλά επειδή δεν το παίρνουμε για να το κοιτάμε αλλά για να παίζουμε, Οποσδήποτε το XL!! ούτε κατα διάνοια δεν υπάρχει περίπτωση το μικρό.

θυμάμαι όταν είχα το πρώτο που είχε βγει και μετά το πούλησα και είχα πάρει το μεγάλο.

Ανάσανε το μάτι μου! ενιωσα οτι ξεμπούκωσα.και τα πιασιάρικα σχέδια γιαυτό τα βγάζει στο μικρό η νιντυ, γιατί αλλιώς δεν θα το αγόραζε κανείς.

Προς ενημέρωση ..έκανα προπαραγγελία στις 28/1 για το 3ds

Mazoras mask και πείρα τηλ σήμερα να ρωτήσω αν πέρασε η παραγγελία η κοπέλα στο τηλ μου Είπε οτιπέρασε ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΔΩΡΑ!!παιδες αφού έγινε έτσι να την ακυρώσω και να το πάρω απο αλόυ ποιο φθηνά ;η παίζει να μην βρω τίποτα μετά;

εγώ την ακύρωσα και την πήρα 239 που την είχε το παμπλικ. εχε το νου σου μήπως το βάλει κανεις αλλος πάλι.

αλλά αυτά τα δώρα μεγάλη μαλακία τους. ένα ατομο που να τα προλαβε δεν έχω ακούσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...