Deargr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Και εγω στις 17/1 εκανα την παραγγελεια στις 15:44 . Αν δεν προλαβα τα δωρακια θα την παραγγειλω τελικα απο αλλου φθηνοτερα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pho Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Εμενα δεν με εχουν παρει ακομη Ποτε ειχες κανει την παραγγελια ? Θυμασαι απο τι αριθμο σε πηραν? Την παραγγελία την έκανα 16/1 στις 17:50. Όσο για τον αριθμό που με καλέσανε, δεν τον κράτησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Θα ακυρώσω σήμερα την παραγγελία μου για το 3ds XL mm απο nortec. Οποίος ενδιαφέρεται pm για να κανονίσουμε λεπτομέρειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Γιατί την ακυρώνεις ρε συ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apple64 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Έκανα την παραγγελία 16/1 και ακόμη περιμένω την επιβεβαίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 εγώ την ακύρωσα γιατί το δίνανε 259 και το public kai media markt το βγάλανε 239. τα μενταγιόν, τις μπλούζες και τις πριονοκορδέλες που δίνανε δώρο δεν είχα σκοπό να τα φορέσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Γιατί την ακυρώνεις ρε συ? Δεν την βιάζομαι..... την βρήκα από public φθηνότερα. Ας περιμένω και λίγες μέρες παραπάνω δεν τρέχει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Πως μπορω να ακυρωσω την παραγγελια μου απο Nortec, μονο τηλεφωνικα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 εγώ έστειλα μαιλ στο [email protected] δε μου απαντήσανε βεβαια. αλλά αν το στείλουνε δεν θα το παραλάβω, ας πρόσεχαν να διαβαζαν τα μαιλ τους. το παιχνίδι είναι pre-installed λεει. έχει πάρει κανείς τετοια κονσόλα? στο συνδέει με το λογαρασμό σου ή με την κονσόλα σε περίπτωση που το διαγράψεις ή πουλήσεις το μηχάνημα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Στη συσκευη συνδεεται το παιχνιδι και οχι στο λογαριασμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Preinstalled που ; Στην καρτα μνημης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Preinstalled που ; Στην καρτα μνημης; Ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Και εγω στις 17/1 εκανα την παραγγελεια στις 15:44 . Αν δεν προλαβα τα δωρακια θα την παραγγειλω τελικα απο αλλου φθηνοτερα . Απο που αν επιτρέπεται?? Γενικά αν κάποιος δεν θελει την limited του Majora's mask, ας ρίξει ενα pm. Προς το παρων απο Public εχω αφησει παραγγελία, μιας και από εξωτερικό έβγαινε στα μαγαζια που κοίταγα γυρω στα 67-68€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Eγω μιλαω για το 3DS XL majoras mask , οχι σκετο το παιχνιδι . Επισης δεν ηξερα οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω οσους ποντους εχω μαζεψει απο προηγουμενες αγορες .. συγκεκριμενα ηθελα να παρω το MH4 που εχει 5000 και τους ειπα να μου αφαιρεσουν τους 3300 ποντους που εχω μαζεψει και μου ειπαν πως δεν γινεται !!! Τι εγινε παλι ??? Ενω το skroutz.gr δινει τιμη 239 για το 3DS XL legend of zelda majora's mask edition , μολις πατησεις το Link δινει τιμη 259€ !!! Εχουν αλλαξει προς τα πανω οι τιμες και στο Public και στο Media Markt !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Τα αλλάξανε! και το σκέτο xl απο 209 το πηγανε 229! Στην παραγγελία που εκανα το πρωί μου το έχουν ακόμα 239. Παιζει να ήταν και λάθος τους. γιατί σήμερα τα ανεβάσανε για προπαραγγελία, δεν θα αφήνανε την προσφορά μονο για λίγες ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα