Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πλάκα κάνεις; Αν σου έλεγε κάποιος ότι μπορεί να αγοράσει ή Wii U ή 3DS εσύ θα του πρότεινες Wii U;

Το 3DS είναι εκτός συναγωνισμού σε σχέση με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή (χωρίς να λάβω τα πισί υπόψιν). Έχει περισσότερα ΑΑΑ παιχνίδια από τα X1/PS4/WiiU/PSV μαζί. Χαλαρά είναι η καλύτερη επιλογή gaming-wise.

Τι να σου πω.Αν για σενα ειναι εμπειρια να καθεσαι να στραβωνεσαι μπροστα απο την οθονη του 3ds(μιας και το βαζεις διπλα απο κονσολες)και αν θεωρεις οτι ολη η εμπειρια ειναι καλυτερη στο 3ds τοτε τι να σου πω γνωμες ειναι αυτες.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Ψιλό-ασήμαντο από τη στιγμή που η Gateway υποστηρίζει 9.2, αλλά αξιοσημείωτο nevertheless:

http://www.nintendolife.com/news/2015/01/new_exploit_makes_the_3ds_region_free_without_the_need_for_a_flashcard_or_game_cart

Οσο και το τωρινο XL, το δειχνει το βιντεο παραπανω που παρεθεσα. 

Μολις τελειωσα το Zelda link between worlds και εχω να πω οτι εχω μεινει αφωνος. Το παιχνιδι ειναι απλα αριστουργημα. Προκειται για τον καλυτερο classic Zelda τιτλο ever μεχρι στιγμης. Τον βαζω ακριβως στο ιδιο επιπεδο διασκεδασης και σχεδιασμου με το Wind Waker στο τι σημαινει Zelda παιχνιδι. Αν δηλαδη καποιος θελει να μπει στη διαδικασια να παιξει ΤΩΡΑ για πρωτη του φορα Zelda παιχνιδι θα τον κατευθυνω σε αυτο απο το classic στυλ και στο Wind Waker απο τα 3D Zelda. Πραγματικα, εκπληκτικο παιχνιδι και δειχνει ξεκαθαρα οτι η εταιρια δεν ξεχασε να παραγει κορυφαια ποιοτητα σε αυτους τους τιτλους. Αν το σκεφτει καποιος λιγο θα δει οτι το συστημα με το πορτραιτο θα μπορουσε κυριολεκτικα να καταστρεψει το παιχνιδι και να το κανει βαρετο οσο τιποτε αλλο. Ε στην περιπτωση αυτη ο σχεδιασμος ειναι τετοιος που ειναι πραγματικα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τι εκατσαν και δημιουργησαν προκειμενου να φιλοξενησουν τον μηχανισμο αυτο σε ολο το παιχνιδι. Μπορουσαν ολα πολυ ευκολα να διαλυθουν με ορισμενους κακους σχεδιασμους. Το εχουμε δει σε παμπολα αλλα παιχνιδια αυτο. 

Πραγματικα ευγε. Ειναι απο τους τιτλους που τα 40-50 σου ευρω πιανουν τοπο. Για οποιον θελει το παιχνιδι διαθετει και φοβερο replayability. Εγω ηδη το ξεκινησα σε hero mode αυτη τη φορα και μαζι με αυτο θα τσεκαρω και τα παντα απο τα μυστικα του. 

• Like 4

εχω κλεισει 2 χρονια με το 3DS XL αξιζει να παω στο καινουριο η παλι μετα απο 2 χρονια θα βγαλει νεο φορητο η ninty και θα κλαιω τα λεφτα μου? πρεπει να ξεκαθαρισει η nintendo αν το νεο 3ds ειναι revision η νεα της κονσολα για τα επομενα χρονια

Εσυ θα αποφασισεις αν το χρειαζεσαι. Το new 3DS δεν ειναι διαδοχος, ειναι απλα η Version 2.0 του ιδιου φορητου που εχει 3 χρονια στην αγορα. Το γεγονος οτι θα βγει κανονικος διαδοχος σε 2-3 χρονακια ειναι δεδομενο. Εσυ πιστευεις οτι το χρειαζεσαι; Το θελεις; Γιατι το θελεις; 

Εγω ξερω οτι το θελω. Το θελω γιατι ειναι καλυτερο συστημα, θα εχει το Xenoblade που προσωπικα δεν υπηρχε περιπτωση να μην το παρω, παιζω συνεχεια με 3D ανοιχτο (αλλοι δεν το μπορουν) οποτε το να το εχω και να μην σπαει η εικονα με την παραμικρη κινηση μου ακουγεται παρα πολυ καλο. Αντε και που θα εχει και εξτρα κουμπακια πανω καλο ειναι αλλα δεν μπορω να πω οτι τα χρειαστηκα ποτε.

Στο θεμα που ρωτησα την προηγουμενη φορα, τελικα τσιμπησα το Alpha Sapphire σε αρκετα καλη τιμη (39 ευρω) απο καταστημα της γειτονιας. Καθολου ασχημα!  

• Like 2

Ρε παιδες, μετα απο ποσο καιρο απαντάει η Νortec στα email, ελεος 5 μερες περασαν και δεν έχουν απαντήσει... Χασαμε και την προσφοραρα που ειχε για το Zelda Majora's mask με τα extra καλούδια που εδινε και είναι ξενερα, 2μερες ηταν up μονο και εξαντλήθηκαν... Παιζει πουθενά σε καλη τιμη το η Limited edition του Majora's Mask?

Εσυ θα αποφασισεις αν το χρειαζεσαι. Το new 3DS δεν ειναι διαδοχος, ειναι απλα η Version 2.0 του ιδιου φορητου που εχει 3 χρονια στην αγορα. Το γεγονος οτι θα βγει κανονικος διαδοχος σε 2-3 χρονακια ειναι δεδομενο. Εσυ πιστευεις οτι το χρειαζεσαι; Το θελεις; Γιατι το θελεις; 

Εγω ξερω οτι το θελω. Το θελω γιατι ειναι καλυτερο συστημα, θα εχει το Xenoblade που προσωπικα δεν υπηρχε περιπτωση να μην το παρω, παιζω συνεχεια με 3D ανοιχτο (αλλοι δεν το μπορουν) οποτε το να το εχω και να μην σπαει η εικονα με την παραμικρη κινηση μου ακουγεται παρα πολυ καλο. Αντε και που θα εχει και εξτρα κουμπακια πανω καλο ειναι αλλα δεν μπορω να πω οτι τα χρειαστηκα ποτε.

Στο θεμα που ρωτησα την προηγουμενη φορα, τελικα τσιμπησα το Alpha Sapphire σε αρκετα καλη τιμη (39 ευρω) απο καταστημα της γειτονιας. Καθολου ασχημα!  

το xenoblade δεν με ενδιαφερει το 3d δεν μπορω να το αντιληφθω λογω στραβισμου. αν βγαλει κατι καλο σε games το συζηταμε

Ρε παιδες, μετα απο ποσο καιρο απαντάει η Νortec στα email, ελεος 5 μερες περασαν και δεν έχουν απαντήσει... Χασαμε και την προσφοραρα που ειχε για το Zelda Majora's mask με τα extra καλούδια που εδινε και είναι ξενερα, 2μερες ηταν up μονο και εξαντλήθηκαν... Παιζει πουθενά σε καλη τιμη το η Limited edition του Majora's Mask?

Στο public το έχει, στο site. 69€
  • Like 1

Έκανα παραγγελία το new 3DS Zelda edition απλό public. Η τιμή είναι 259€ αλλά με την χρήση πιστωτικής κάρτας το αγοράζεις μέχρι και 24 άτοκες δόσεις. Παράδοση βέβαια μετά τις 13/2.

Αυτό για όποιον ενδιαφέρεται και δεν έχει ή δεν θέλει να δώσει τόσα πολλά μετρητά

Μόλις άκουσα τις μουσικές που υπάρχουν στο Bravely Second (του demo) και νομίζω ότι είναι κατώτερες από το πρώτο. Εχει αλλάξει το συγκρότημα που έφτιαξε τις πρώτες και κάνει μπαμ. Δεν είναι ότι είναι κακές, απλά πολύ λιγότερο εντυπωσιακές και πολύ ποιο συμβατικές. Πάρτε ένα παράδειγμα ας πούμε. 

και εδώ το battle theme του πρώτου. Αυτό το στύλ ακολουθεί μέχρι στιγμής όλο το soundtrack. 

Με πήραν τηλ. σήμερα το πρωί από nortec για επιβεβαίωση παραγγελίας του majoras mask special edition. Μάλιστα είμαι μέσα στους πρώτους που θα πάρουν και δύο επιπλέον δώρα (δεν ξέρω τι). Θα δούμε μετά τις 13/2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...