Deargr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Πουστια παντως ρε γαμωτο η σπεσιαλ εκδοση του Majora να ειναι μονο για XL. Αν και θελω το μικρο η συγκεκριμενη εκδοση με ψηνει πολυ ασχημα και στο τελος μπορει να υποκυψω και να παρω αυτην αν την βρω σε φυσιολογικη τιμη και οχι 260 οπως στην Nortec. Φυσιολογικη τιμη θερωρω τα 220-230 για το special XL μοντελο. Θα μου πεις ενταξει και δεν ειναι και καμια σοβαρη διαφορα τα 30-40 ευρω απο αυτο που θεωρω εγω νορμαλ αλλα εγω τα 30-40 ευρω τα σκεφτομαι σαν μερες δουλειας και οχι σαν ενα αυθαιρετο ποσο. 30-40 ευρω παραπανω σημαινει οτι θα σκισω το κορμι μου για αλλες 1-2 μερες δουλεια οποτε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 και μενα με εψηνε ikaruga αλλα δεν εχει retail copy το majoras οποτε αυτοματως ακυρωθηκε για μενα.Προπαραγγειλα σημερα απο nortec την συλλεκτικη εκδοση του Majoras mask στα 60 ευρω.Βασικα ελπιζω να προλαβα καθως δεν γνωριζω ποσα κομματια θα φερουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Aντε να το βαλουν και αλλοι διαθεσιμο για προπαραγγελια να δουμε τι θα γινει .. Και εγω πιστευω οτι τα 260€ για digital περιεχομενο δεν τα αξιζει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Παντως με ολο το σεβασμο αλλα 230 και 260ευρω για 3ds ειναι κατα την γνωμη μου τελειως too much οταν με τα ιδια χρηματα μπορεις να αγορασεις Wii U...Κατω απο 200 θα ηταν πιο λογικη η τιμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Παντως με ολο το σεβασμο αλλα 230 και 260ευρω για 3ds ειναι κατα την γνωμη μου τελειως too much οταν με τα ιδια χρηματα μπορεις να αγορασεις Wii U...Κατω απο 200 θα ηταν πιο λογικη η τιμη. Ανάποδα τα λες. Το 3ds έχει τουλάχιστον πενταπλάσια ΑΑΑ γκέιμς από το Wii U. Άρα λογικό να είναι ακριβότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ανάποδα τα λες. Το 3ds έχει τουλάχιστον πενταπλάσια ΑΑΑ γκέιμς από το Wii U. Άρα λογικό να είναι ακριβότερο. Το ενα ειναι handheld και το αλλο ειναι σταθερη κονσολα. Αρα πολυ τσιμπημενες οι τιμες για τα new 3ds - new 3ds xl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ανάποδα τα λες. Το 3ds έχει τουλάχιστον πενταπλάσια ΑΑΑ γκέιμς από το Wii U. Άρα λογικό να είναι ακριβότερο. Ναι βεβαια ελπιζω να υπολογιζεις σαν συνολο και τα παιχνιδια που μπορει να παρει το Wii U σαν βιβλιοθηκη ειτε απο το eshop ειτε του Wii. Και το Psp οταν πρωτοβγηκε κοστιζε 269ευρω στα γνωστα καταστηματα και εβγαλε και παρα πολλα παιχνιδια τι παει να πει αυτο οτι αξιζε περισσοτερο απο την αγορα τοτε ενος Ps3??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Το ενα ειναι handheld και το αλλο ειναι σταθερη κονσολα. Αρα πολυ τσιμπημενες οι τιμες για τα new 3ds - new 3ds xl. Δεν λέει και πολλά αυτό. Αν κάποιος έχει 230 ευρώ να διαθέσει, τι θα του πρότεινες να αγοράσει, Wii U ή 3DS; Ναι βεβαια ελπιζω να υπολογιζεις σαν συνολο και τα παιχνιδια που μπορει να παρει το Wii U σαν βιβλιοθηκη ειτε απο το eshop ειτε του Wii. Και το Psp οταν πρωτοβγηκε κοστιζε 269ευρω στα γνωστα καταστηματα και εβγαλε και παρα πολλα παιχνιδια τι παει να πει αυτο οτι αξιζε περισσοτερο απο την αγορα τοτε ενος Ps3??? Ερμ, δεν θες να το πάμε εκεί γιατί θα χάσεις. Γιατί θα υπολογίσω και τα περίπου 5 δισεκατομύρια παιχνίδια του DS, που παίζει το 3DS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δεν λέει και πολλά αυτό. Αν κάποιος έχει 230 ευρώ να διαθέσει, τι θα του πρότεινες να αγοράσει, Wii U ή 3DS; Ερμ, δεν θες να το πάμε εκεί γιατί θα χάσεις. Γιατί θα υπολογίσω και τα περίπου 5 δισεκατομύρια παιχνίδια του DS, που παίζει το 3DS. Υπαρχει περιπτωση να μην προτεινα Wii U?? Δεν ειπα οτι το New 3ds δεν αξιζει,ειπα οτι πλεον κακως κοστολογουν τοσο πολυ την φορητοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Παντως με ολο το σεβασμο αλλα 230 και 260ευρω για 3ds ειναι κατα την γνωμη μου τελειως too much οταν με τα ιδια χρηματα μπορεις να αγορασεις Wii U...Κατω απο 200 θα ηταν πιο λογικη η τιμη. Συμφωνοι αλλα ειναι διαφορετικα μηχανακια. Το κοστολογιο ειναι το ιδιο με τα παλια αλλα αυτη τη φορα παιρνουμε μαζι και περισσοτερο "tech" στα χερια μας. Παρα αυτα ομως οι τιμες στας Ευρωπας ειναι γενικοτερα τσιμπημενες (οπως παντα αλλωστε) αλλα τωρα με την ισσοτιμια δολλαριου/ευρω να εχει αυξηθει υπερ του δολλαριου θα βλεπουμε αντικειμενα γενικοτερα ακριβοτερα. 230 παντως για σπεσιαλ XL με το Zelda δεν τα θεωρω και τιποτα τραγικη τιμη δεδομενου οτι ειναι συστημα limited edition. Εχουμε δει και χειροτερα . Ουτε τα 260 ειναι πολλα για limited...απλα για εμενα ειναι πολλα. 230 ειναι το ταβανι μου. Γι αυτο και εγω κατα 90% θα παρω το λευκο μικρο 3ds και το majora ξεχωριστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ναι βεβαια ελπιζω να υπολογιζεις σαν συνολο και τα παιχνιδια που μπορει να παρει το Wii U σαν βιβλιοθηκη ειτε απο το eshop ειτε του Wii. Και το Psp οταν πρωτοβγηκε κοστιζε 269ευρω στα γνωστα καταστηματα και εβγαλε και παρα πολλα παιχνιδια τι παει να πει αυτο οτι αξιζε περισσοτερο απο την αγορα τοτε ενος Ps3??? Όταν είχε βγει το PSP δεν υπήρχε PS3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Όταν είχε βγει το PSP δεν υπήρχε PS3. http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_Portable 1/9/2005 release στην Ευρωπη το Psp http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3ps3 release end of 2006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Το ίδιο λέμε λοιπόν. Όταν βγήκε το PSP και είχε 270Ε δεν υπήρχε PS3. Όταν βγήκε το PS3 δεν είχε 270Ε. Αλλά ακόμα και πάλι το PS3 είχε 660Ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Υπαρχει περιπτωση να μην προτεινα Wii U?? Δεν ειπα οτι το New 3ds δεν αξιζει,ειπα οτι πλεον κακως κοστολογουν τοσο πολυ την φορητοτητα. Πλάκα κάνεις; Αν σου έλεγε κάποιος ότι μπορεί να αγοράσει ή Wii U ή 3DS εσύ θα του πρότεινες Wii U; Το 3DS είναι εκτός συναγωνισμού σε σχέση με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή (χωρίς να λάβω τα πισί υπόψιν). Έχει περισσότερα ΑΑΑ παιχνίδια από τα X1/PS4/WiiU/PSV μαζί. Χαλαρά είναι η καλύτερη επιλογή gaming-wise. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα