garrett156 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 καλα οποιος παρει 3ds περιμενοντας "σοβαρα" fps's θα απογοητευθει.ειδικα οταν σε 4-5 μηνες σκασει το ngp με το killzone και τα 2 αναλογικα στικς.και εγω nintendo γουσταρω αλλα εκαστος στο ειδος του ultra μπηκα στα memory blocks του ds και δεν υπαρχει κανενα παιχνιδι και sd δεν εχω μεσα οποτε πρεπει να ισχυει αυτο που ειπε ο vasilisga και ομολογω δεν το ηξερα αλλα πρεπει να το επιβεβαιωσω οτι τα save γινοντε στο παιχνιδι ελπιζω να μην ισχυει μονο για τα flashkarts βεβαια γιατι εγω μιλαω για original games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 ελπιζω να μην ισχυει μονο για τα flashkarts βεβαια γιατι εγω μιλαω για original games και εγω για τα original μιλαω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Καλύτερα να περιμένουμε να δούμε περισσότερες πληροφορίες για το NGP στην φετινή E3! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 καλα οποιος παρει 3ds περιμενοντας "σοβαρα" fps's θα απογοητευθει.ειδικα οταν σε 4-5 μηνες σκασει το ngp με το killzone και τα 2 αναλογικα στικς.και εγω nintendo γουσταρω αλλα εκαστος στο ειδος του ultra μπηκα στα memory blocks του ds και δεν υπαρχει κανενα παιχνιδι και sd δεν εχω μεσα οποτε πρεπει να ισχυει αυτο που ειπε ο vasilisga και ομολογω δεν το ηξερα αλλα πρεπει να το επιβεβαιωσω οτι τα save γινοντε στο παιχνιδι ελπιζω να μην ισχυει μονο για τα flashkarts βεβαια γιατι εγω μιλαω για original games Ναι στις κασέτες γίνεται το save. Μάλιστα επί color εποχές(δε ξέρω τώρα τι ισχύει) οι κασέτες είχαν μέσα μια μπαταρία για να διατηρεί τα save και αν τελείωνε σβήνονταν.Είχα πάρει ένα παιχνίδι και δε μου έκανε save(έκανε αλλά όταν το άναβα δεν το κρατούσε) και την άνοιξε ο μπαμπάς μου και έβαλε νέα μπαταρία και ήταν οκ μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ναι στις κασέτες γίνεται το save. Μάλιστα επί color εποχές(δε ξέρω τώρα τι ισχύει) οι κασέτες είχαν μέσα μια μπαταρία για να διατηρεί τα save και αν τελείωνε σβήνονταν.Είχα πάρει ένα παιχνίδι και δε μου έκανε save(έκανε αλλά όταν το άναβα δεν το κρατούσε) και την άνοιξε ο μπαμπάς μου και έβαλε νέα μπαταρία και ήταν οκ μετά πωωω τωρα τι μου θυμησες... και εγω στο color η και στο κλασικο game boy αμα ειχα καιρο να παιξω ενα παιχνιδι ετρωγε φλασια η κασετα που και που και διεγραφε το save... ξενερωνα απιστευτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δεν χρειάζεται να πάτε τόσο πίσω. Και το Metroid Fusion στο Gameboy Advance με μπαταρία είναι. Την έχω αλλάξει 2 φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 ρε παιδια να ρωτησω κατι για οποιον γνωριζει αν παραγγειλω το 3ds απο Αμερικα τα παιχνιδια αγορασμενα απο εδω θα τα παιζει ετσι? εγγυηση σιγουρα δεν θα υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 To 3DS είναι region locked. Αυτό σημαίνει ότι αν το αγοράσεις από Αμερική, δεν θα μπορεί να παίξει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 To 3DS είναι region locked. Αυτό σημαίνει ότι αν το αγοράσεις από Αμερική, δεν θα μπορεί να παίξει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. σκ@τ@ ολε... το ιδιο συνεβαινε και με το ds? γιατι κατα καιρους θελω να αγορασω παιχνιδια απο το ebay, δεν το εχω κανει ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 σκ@τ@ ολε... το ιδιο συνεβαινε και με το ds? γιατι κατα καιρους θελω να αγορασω παιχνιδια απο το ebay, δεν το εχω κανει ακομα Το DS είναι region free... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ναι ακριβώς το ίδιο. Οι κονσόλες της nintendo είναι συνήθως region locked! παλιοτερα τουλαχιστον επι εποχη game boy color δεν ηταν region locked μαλλον τωρα τελευταια αλλαξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 παλιοτερα τουλαχιστον επι εποχη game boy color δεν ηταν region locked μαλλον τωρα τελευταια αλλαξε γιατί το κάναν αυτό? Δεν μπορώ να καταλάβω... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 γιατί το κάναν αυτό? Δεν μπορώ να καταλάβω... :/ για να σε αναγκαζουν να το παρεις απο τις κατα τοπους αντιπροσωπειες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 για να σε αναγκαζουν να το παρεις απο τις κατα τοπους αντιπροσωπειες... και άμα θέλω να παίξω εγώ τα ιαπωνικά παιχνίδια? Στο ps2 έχω 2-3 ιαπωνικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 και άμα θέλω να παίξω εγώ τα ιαπωνικά παιχνίδια? Στο ps2 έχω 2-3 ιαπωνικά... φιλε γενικα δεν εχω ιδεα τι παιζει με τα κλειδωματα περιοχων... σχετικα με το 3ds και την αιτιολογια κλειδωματος βρηκα ενα καλο αρθρο http://ds.about.com/od/nintendods101/f/Is-The-Nintendo-3ds-Region-Free-Or-Region-Locked.htm το κλειδωμα κατα περιοχες εφαρμοζεται πρωτη φορα τωρα στο 3ds απο οτι διαβασα, οι μ@λ@κες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα