Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλα οποιος παρει 3ds περιμενοντας "σοβαρα" fps's θα απογοητευθει.ειδικα οταν σε 4-5 μηνες σκασει το ngp με το killzone και τα 2 αναλογικα στικς.και εγω nintendo γουσταρω αλλα εκαστος στο ειδος του

ultra μπηκα στα memory blocks του ds και δεν υπαρχει κανενα παιχνιδι και sd δεν εχω μεσα οποτε πρεπει να ισχυει αυτο που ειπε ο vasilisga και ομολογω δεν το ηξερα αλλα πρεπει να το επιβεβαιωσω οτι τα save γινοντε στο παιχνιδι

ελπιζω να μην ισχυει μονο για τα flashkarts βεβαια γιατι εγω μιλαω για original games

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλα οποιος παρει 3ds περιμενοντας "σοβαρα" fps's θα απογοητευθει.ειδικα οταν σε 4-5 μηνες σκασει το ngp με το killzone και τα 2 αναλογικα στικς.και εγω nintendo γουσταρω αλλα εκαστος στο ειδος του

ultra μπηκα στα memory blocks του ds και δεν υπαρχει κανενα παιχνιδι και sd δεν εχω μεσα οποτε πρεπει να ισχυει αυτο που ειπε ο vasilisga και ομολογω δεν το ηξερα αλλα πρεπει να το επιβεβαιωσω οτι τα save γινοντε στο παιχνιδι

ελπιζω να μην ισχυει μονο για τα flashkarts βεβαια γιατι εγω μιλαω για original games

Ναι στις κασέτες γίνεται το save.

Μάλιστα επί color εποχές(δε ξέρω τώρα τι ισχύει) οι κασέτες είχαν μέσα μια μπαταρία για να διατηρεί τα save και αν τελείωνε σβήνονταν.Είχα πάρει ένα παιχνίδι και δε μου έκανε save(έκανε αλλά όταν το άναβα δεν το κρατούσε) και την άνοιξε ο μπαμπάς μου και έβαλε νέα μπαταρία και ήταν οκ μετά :-D

Ναι στις κασέτες γίνεται το save.

Μάλιστα επί color εποχές(δε ξέρω τώρα τι ισχύει) οι κασέτες είχαν μέσα μια μπαταρία για να διατηρεί τα save και αν τελείωνε σβήνονταν.Είχα πάρει ένα παιχνίδι και δε μου έκανε save(έκανε αλλά όταν το άναβα δεν το κρατούσε) και την άνοιξε ο μπαμπάς μου και έβαλε νέα μπαταρία και ήταν οκ μετά :-D

πωωω τωρα τι μου θυμησες...

και εγω στο color η και στο κλασικο game boy αμα ειχα καιρο να παιξω ενα παιχνιδι ετρωγε φλασια η κασετα που και που και διεγραφε το save...

ξενερωνα απιστευτα :lol:

ρε παιδια να ρωτησω κατι για οποιον γνωριζει

αν παραγγειλω το 3ds απο Αμερικα τα παιχνιδια αγορασμενα απο εδω θα τα παιζει ετσι?

εγγυηση σιγουρα δεν θα υπαρχει

To 3DS είναι region locked.

Αυτό σημαίνει ότι αν το αγοράσεις από Αμερική, δεν θα μπορεί να παίξει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

σκ@τ@ ολε... :-(

το ιδιο συνεβαινε και με το ds? γιατι κατα καιρους θελω να αγορασω παιχνιδια απο το ebay, δεν το εχω κανει ακομα

Ναι ακριβώς το ίδιο. Οι κονσόλες της nintendo είναι συνήθως region locked!

παλιοτερα τουλαχιστον επι εποχη game boy color δεν ηταν region locked

μαλλον τωρα τελευταια αλλαξε

για να σε αναγκαζουν να το παρεις απο τις κατα τοπους αντιπροσωπειες... ;)

και άμα θέλω να παίξω εγώ τα ιαπωνικά παιχνίδια? Στο ps2 έχω 2-3 ιαπωνικά...

και άμα θέλω να παίξω εγώ τα ιαπωνικά παιχνίδια? Στο ps2 έχω 2-3 ιαπωνικά...

φιλε γενικα δεν εχω ιδεα τι παιζει με τα κλειδωματα περιοχων...

σχετικα με το 3ds και την αιτιολογια κλειδωματος βρηκα ενα καλο αρθρο

http://ds.about.com/od/nintendods101/f/Is-The-Nintendo-3ds-Region-Free-Or-Region-Locked.htm

το κλειδωμα κατα περιοχες εφαρμοζεται πρωτη φορα τωρα στο 3ds απο οτι διαβασα, οι μ@λ@κες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...