ikaruga24 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Καλη τυχη σε οσους φτασουν στο πρωτο κανονικο boss του παιχνιδιου. Εγγυηση οτι θα χασετε αρκετες φορες.
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Nintendo Started Work On Majora's Mask 3DS Remake In 2011, Will Include Changes Πολύ σημαντικό να βγαίνει τέτοια δήλωση από το στόμα του Aonuma. Δεν φημίζεται να λέει βλακείες. Ίσως να δούμε Master Quest mode στο παιχνίδι, θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Όπως πολύ ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι όταν θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι θα έχει κλείσει 5 χρόνια development. 1
ikaruga24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Πραγματι, ο ανθρωπος δεν βγαινει συχνα να πει κατι και οταν λεει κατι δεν ειναι ποτε μπαρουφα ή PR αηδειες ετσι για να εχει να λεει. Προσωπικα γουσταρω Majoras Mask με τα χιλια και ειναι το δευτερο αγαπημενο μου 3D Zelda μετα το Wind Waker.
lak10 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 πηρα την pokemon ruby δεν αντεξα ειχα την saphire στο advanced αλλα ελεω σπαστικου αδερφου την επαιξα πολυ λιγο. πηρα την steelbook edition
ikaruga24 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Να τολμήσω να πω παντως σε οτι αφορα το SMT 4 και μπορει να θεωρηθω blashpemer αλλα...εχει καλυτερο soundtrack απο το SMT 3. Ναι ναι οσο απιστευτο και αν ειναι εχει γενικα καλυτερο soundtrack και πιστεψτε με οταν το λεω οτι το SMT 3 εχει ενα απο τα καλυτερα soundtrack γενικοτερα και οχι μονο σε RPG και δεν πιστευα οτι θα μπορουσαμε να το ξεπερασουμε γιατι τοσο αψογο ηταν. Ε λοιπον οι τυποι ξεπερασαν τον εαυτο τους και καταφεραν το ακατορθωτο.
viper2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Να τολμήσω να πω παντως σε οτι αφορα το SMT 4 και μπορει να θεωρηθω blashpemer αλλα...εχει καλυτερο soundtrack απο το SMT 3. Ναι ναι οσο απιστευτο και αν ειναι εχει γενικα καλυτερο soundtrack και πιστεψτε με οταν το λεω οτι το SMT 3 εχει ενα απο τα καλυτερα soundtrack γενικοτερα και οχι μονο σε RPG και δεν πιστευα οτι θα μπορουσαμε να το ξεπερασουμε γιατι τοσο αψογο ηταν. Ε λοιπον οι τυποι ξεπερασαν τον εαυτο τους και καταφεραν το ακατορθωτο. το βρισκω καπως απιστευτο αλλα θα το κοιταξω και θα πω...
ikaruga24 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Υπαρχει ολοκληρο το soundtrack του 3 και του 4 στο Youtube αν ενδιαφερεσαι αλλα θα χασεις την αιγλη του να το ακουσεις κατα τη διαρκεια του gameplay. Ακομα εχω δρομο στο SMT 4 αλλα αμφιβαλλω αν για καποιο λογο το soundtrack χειροτερεψει οσο παει. Μαλλον το αντιθετο θα συμβει οσο προχωραμε, οπως και στο 3. Αυτο το boss battle theme του 4 ειναι πραγματικα εκπληκτικο απο καθε αποψη. Ειναι το καλυτερο battle theme για boss που εχω ακουσει ever. Ειναι τοσο μυστηριο και περιεργο που πραγματικα γαμει και δερνει.
theoritikos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Συμφωνώ απόλυτα με τον ikaruga! Το ost του smt4 είναι φοβερό. Ξέρετε αν μπορώ να το βρω κάπου σε καλή ποιότητα? Στο youtube δεν είναι στην καλύτερη δυνατή...
pho Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά ξέρουμε πότε έρχεται Ελλάδα το new 3ds XML? XL εννοώ!
ikaruga24 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Καποια στιγμη μεσα στο 2015. Προσωπικα πονταρω κοντα στην Πασχαλινη περιοδο.
pho Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Αξίζει να πάρω το 3ds XL ή να περιμένω το new? Το θέλω δώρο για τον γιό μου αλλά ψίνομαι τρελλά να παίζω κι εγώ. Έχω ps3, wii, psp Ή μήπως πάρω το 2ds?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα