Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ βιάζεστε... Αυτό είναι cfw μόνο στο όνομα. Καμιά σχέση με αυτό του ps3. Θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Αυτό ουσιαστικά χρησιμοποιείται μόνο για την εγκατάσταση του DevMenu και .CIA , και ίσως παιχνίδια μέχρι firm 4.5 . Δεν είναι καθόλου σταθερό, είναι ουσιαστικά κλεμμένη παλιά δουλειά άλλων devs

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι δαίμονες έχουν συγκεκριμένη στρατηγική για να τους προσθέσεις στην ομάδα σου? Έχω πετύχει2-3 φορές τον ίδιο δαίμονα, αλλά κάθε φορά ζητάει κάτι διαφορετικό (αυτός ο δαίμονας που μοιάζει με κάστορα είναι ο πιο απρόβλεπτος :-) )

Δεν ειναι ιδιοι δαιμονες, αν μιλησεις σε καποιον δαιμονα που τον εχεις ηδη στο party σου θα δεις οτι θα σου απαντησει οτι "εχεις ηδη το φιλο του μαζι σου". Ο καθε ενας εχει καπριτσια και αναλογα τη σεληνη (την ingame σεληνη βρε) εχουν και αναλογα γουστα. Ο αγαπημενος μου ως τωρα με βαση τις ερωταπαντησεις που εχω/εχουν κανει ειναι ο Melcom και ο δαιμονακος που ειναι σαν κουκλα απο βουντου που κραταει ενα μπουμεραγκ στο χερι του. ΕΠΙΚΕΣ ατακες οπως: 

- (ερωτηση απο αυτον) what do you feel you are running out of?

- (απαντηση) oxygen...

- Ha! Then you should try this....how about DIYING?

Και αλλα τετοια ωραια. Γενικα απιστευτη ποικιλια και δεν εχω και πολυ ωρα μεσα στο παιχνιδι. 

Δημοσ.

Βγηκε cfw χωρις flashcards για το v4.5

I really really really need a keyword 2 start the information hunt

Δεν ειναι ιδιοι δαιμονες, αν μιλησεις σε καποιον δαιμονα που τον εχεις ηδη στο party σου θα δεις οτι θα σου απαντησει οτι "εχεις ηδη το φιλο του μαζι σου". Ο καθε ενας εχει καπριτσια και αναλογα τη σεληνη (την ingame σεληνη βρε) εχουν και αναλογα γουστα. Ο αγαπημενος μου ως τωρα με βαση τις ερωταπαντησεις που εχω/εχουν κανει ειναι ο Melcom και ο δαιμονακος που ειναι σαν κουκλα απο βουντου που κραταει ενα μπουμεραγκ στο χερι του. ΕΠΙΚΕΣ ατακες οπως: 

- (ερωτηση απο αυτον) what do you feel you are running out of?

- (απαντηση) oxygen...

- Ha! Then you should try this....how about DIYING?

Και αλλα τετοια ωραια. Γενικα απιστευτη ποικιλια και δεν εχω και πολυ ωρα μεσα στο παιχνιδι.

Την in game σελήνη λέει

XD

Δημοσ.

Ειναι παντως μεχρι τωρα πολυ καλο παιχνιδι. Το streamlining που εχουν κανει δινει δυναμη στο παιχνιδι που ειναι κατι που σε αλλα παιχνιδια μοιαζει με βημα πισω. Λογο της ετσι και αλλιως περιπλοκης φυσης της σειρας νομιζω οτι οι αλλαγες ειναι θετικοτατες. Μεγαλη θετικη προσθηκη επισης οτι δεν βλεπεις αυτοματα game over αν ο κεντρικος ηρωας τα φτυσει. Επισης εχουν παντρεψει μηχανισμους απο ολα τα προηγουμενα SMT παιχνιδια και το αποτελεσμα ειναι μαλλον το καλυτερο και ποιο ισσοροπημενο μεχρι τωρα. Αν μπορεσει να κρατησει αυτην την ισσοροπια μεχρι και το τελος τοτε πραγματικα μπραβο τους.  

• Moderators
Δημοσ.

Κι εγώ το κατέβασα σήμερα και θα το ξεκινήσω κάποια στιγμή αργότερα. Είναι το πρώτο SMT που παίζω, ελπίζω να μην τα βρω μπαστούνια. Σεναριακά συνδέεται με τα προήγουμενα; Θα έχω κενά;

Δημοσ.

Κανενα, το καθε SMT ειναι αυτοτελες, cameos και προηγουμενες αναφορες υπαρχουν αλλα ειναι περισσοτερο fan service παρα οτιδηποτε αλλο. Καλη σκοταδιλα ;)

Δημοσ.

Και εγώ το αγόρασα. Τώρα μένει να βρώ χρόνο να το παίξω.

Ήθελα να τερματίσω το Divinity Original Sin, έχω 80 ώρες επάνω του, αλλά η ιστορία του είναι τόσο αδιάφορη που δεν με συγκινεί να το τελειώσω.

Αν δεν καταφέρω να βρώ ταυτόχρονα χρόνο για το 3DS, ίσως να αφήσω λίγο το PC σε standby για τις επόμενες 100 ώρες παιχνιδιού.

Εντωμεταξύ, δεν ξέρω αν έχετε διαβάσει reviews για το νέο 3DS, αλλά η γενική εικόνα είναι ότι οι νέες συσκευές αξίζουν αγοράς ακόμα και για αυτούς που έχουν ήδη 3DS.

Τα νέα 3DS κάνουν μέσω της κάμερας συνεχώς tracking το κεφάλι σας και το 3D δεν χάνεται εύκολα, μιάς και αλλάζει η ευθυγράμιση των 2 εικόνων σε σχέση με τη θέση του κεφαλιού.

Δημοσ.

Μόλις ανακοινώθηκε το remake του majora's mask!!!

Δημοσ.

Ναι για άνοιξη 15 μόλις το είδα στο direct! Για την ευρώπη θα υπάρχει special edition με majora's mask pin, steelbook και poster!

• Moderators
Δημοσ.

http://kotaku.com/zelda-majoras-mask-coming-to-3ds-this-spring-1655170202

Μάλιστα.

Είναι πραγματικά απορίας άξιο το πώς η εταιρεία που διαχειρίζεται με τον τελειότερο δυνατό τρόπο το 3DS, τα έχει σκατώσει ανεπιστρεπτί στο Wii U.Γιατί δεν κάνουν το ίδιο πράγμα στο Wii U; Γιατί δεν το πνίγουν στα παιχνίδια; Oh well...

Μυρίζομαι Majora's Mask παρέα με New 3DS με αποκλειστικό faceplate κλπ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Έχω παίξει κανά δυο ωρίτσες SMT4. Μπορώ να πω ότι είναι περίπου όπως το περίμενα: διεστραμμένη γιαπωνεζιά pokemon-like με tech και δαίμονες. Γκοθονταρκίλα στο full. Απίστευτη ατμόσφαιρα, το τοποθετώ -ως ώρας τουλάχιστον- μέσα στα 10 καλύτερα παιχνίδια του 3DS. Θα το έβαζα μέσα στα 5 καλύτερα, αλλά του κόβω πόντους γιατί δεν έχει την γαμωεπιλογή για jap dubs/eng subs. Πότε θα το καταλάβουν επιτέλους ότι πρέπει σε ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα j-rpg's πρέπει να υπάρχει τέτοια επιλογή; Αμάν πια...

• Like 2
Δημοσ.

Θα το έβαζα μέσα στα 5 καλύτερα, αλλά του κόβω πόντους γιατί δεν έχει την γαμωεπιλογή για jap dubs/eng subs. Πότε θα το καταλάβουν επιτέλους ότι πρέπει σε ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα j-rpg's πρέπει να υπάρχει τέτοια επιλογή; Αμάν πια...

Α μπράβο!! Την πρώτη φορά που έβαλα το παιχνίδι έψαχνα μέσα στα μενού μήπως υπάρχει αυτή η επιλογή αλλά τίποτα..

Είναι η ιδέα μου ή οσο μεγαλώνεις level, οι δαίμονες μπαίνουν ευκολότερα στην ομάδα σου?

Δημοσ.

Αν τον εχεις ξαναπαρει στην ομαδα σου ναι γινεται ευκολοτερο. Αν ειναι εντελως νεος δαιμονας ομως...οχι. Επισης ισχυει το ιδιο που ισχυε και στο SMT3...οτι οι δαιμονες αναγνωριζουν τη δυναμη σου και αναλογα τον χαρακτηρα τους αν "καταλαβουν" οτι "δεν τους παιρνει" δεν θα σου αντισταθουν και πολυ. 

Γνωριζατε οτι μπορειτε να παρετε quests απλα με το scout; Η ακομα και να αρχισει μια μαχη με τον δαιμονα να ξεκιναει τη συζητηση λεγοντας..."Ah...my brother already found you...then you know what we want right?" και στο καπακι να παιρνεις quest. 

Οσοι το ξεκινησατε ποια οδο επιθεσης θα ξεκινησετε τον χαρακτηρα σας; Εγω αποφασισα οτι θα ειμαι σουπερ γρηγορος και η επιθετικη μου βασικη δυναμη θα ειναι magic με ενα καλο ποσοστο luck και λιγο STR. Το dexterity το αφησα στη μοιρα του. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...