ikaruga24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μας αργησε υπερβολικα πολυ. Ιδια περιοδο αναμονης με το Persona Arena ειχαμε αυτη τη φορα (και παραπανω μαλλον). Ελεος δηλαδη. Κατα τα αλλα ειναι ευχαριστο που το κοστολογιο δεν θα ειναι 50άρι (το οποιο περιμενα) και θα το λανσαρουν digital only στα 20 ευρω. Προσωπικα θα το τιμησω. Ειμαι τελειως ψαρομενος με οτιδηποτε "καθαρο" SMT.
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ερώτηση για όποιον ξέρει στα σίγουρα γιατί δεν έχω βγάλει άκρη με γκουγκλάρισμα. Το c-stick του New 3DS θα παίζει το ρόλο του circle pad pro στα παιχνίδια που το υποστήριζαν ή όχι; Resident Evil, Kid Icarus, Snake Eater θα μπορούν να παιχτούν με το c-stick να ελέγχει την κάμερα ή τσου;
ikaruga24 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Eίναι στο στύλ του Devil Survivor? Οχι, καμια σχεση. Ειναι κλασσικο RPG. Εχει third person εξερευνηση και 3D περιβαλλοντα και οι μαχες ειναι στο ιδιο στυλ με το Etrian Odyssey αλλα με sprites και 3D effects μιξαρισμενα. Το ποιο κοντινο παιχνιδι που μπορω να συγκρινω το SMT απο αποψη gameplay ειναι...το Pokemon...στην πολυ σκοτεινη, μυστικιστικη και μαυρη εκδοχη του με αρκετα βαρια themes οπως Θεολογια. Υποψην οτι ολα τα κεντρικα SMT παιχνιδια ειναι και καπως pure, δηλαδη η ιστορια τους εξελισεται με τετοιο τροπο ετσι ωστε να μην σου δωσει ποτε την αισθηση του σωστου ή λαθος (γιατι εχει πολλαπλα endings βασισμενα στις επιλογες σου) και η ιστορια τους θεωρειται γενικα "φτωχη" χωρις ομως να ειναι πραγματικα φτωχη. Τωρα πανθηρα μπορει να σου αρεσει, μπορει και οχι. Επισης τα παιχνιδια αυτα ειναι εκ των πραγματων δυσκολα αν και το τεταρτο ειναι ποιο ευκολο απο τα προηγουμενα. Δεν ειναι ομως ευκολο. Για εμενα ειναι καλη ιδεα να το τιμησεις. Σου ειχα πει και παλιοτερα να βαλεις στο PC τον PS2 emulator και να παιξεις οπως και δηποτε το SMT 3 αλλα επειδη δεν το βλεπω να το κανεις γρηγορα ισως το τεταρτο να ειναι ποιο βολικο στη φορητη σου για μπεις στην ιδεολογια του SMT. Που ξερεις, μπορει να βρεις κατι που θα γουσταρεις απιστευτα.
panther_512 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Έχω και το Devil Survivor, αλλά δεν το έχω ξεκινήσει ακόμη. Δέν μου φτάνει ο χρόνος.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Χα, ναι το ξερω οτι δε σου φτανει ο χρονος. Το devil survivor ειναι πολυ διαφορετικο. Ειναι spin off και ειναι κατι μεταξυ tactics/rpg σε isometric grid based περιβαλλον. Δεν ειναι το παιχνιδι που θα σε κανει να καταλαβεις τι εστι SMT. Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις γνωση των SMT για να το χαρεις απλα δεν εχει καμια σχεση με το τι ειναι τα SMT κανονικα. Το SMT 4 ειναι το κανονικο μερος της ιστοριας και του τροπου gameplay.
Silverage Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Βρήκα ένα καμμένο πίξελ στην πάνω οθόνη σήμερα. Σκατά! Δεν πολυφα΄νεται βέβαια αλλά το μάτι εστιάζει εκεί συνέχεια. Το καλύπτει η εγγύηση; Το έχω πάρει απο ισπανικό amazon.
skar1983 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Βρήκα ένα καμμένο πίξελ στην πάνω οθόνη σήμερα. Σκατά! Δεν πολυφα΄νεται βέβαια αλλά το μάτι εστιάζει εκεί συνέχεια. Το καλύπτει η εγγύηση; Το έχω πάρει απο ισπανικό amazon. Ναι, αν εισαι με εγγυηση. Τωρα που ειναι απο Ισπανια δεν ξερω αν η nortec σου κανει καμια τσινια.
ikaruga24 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Για τους ενδιαφερομενους που ισως δεν το πηραν χαμπαρι το SMT IV κυκλοφορησε κανονικα και σε εμας στο e-shop με τιμη 20 ευρω. Προσωπικα...ηδη downloading!
viper2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Για τους ενδιαφερομενους που ισως δεν το πηραν χαμπαρι το SMT IV κυκλοφορησε κανονικα και σε εμας στο e-shop με τιμη 20 ευρω. Προσωπικα...ηδη downloading! Λένε οτι ειναι τρελό dungeon crawler αλλα ειναι κάπως forgiving στα fusion...
ikaruga24 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξερω τι λενε αυτοι αλλα εγω εκαψα ηδη 3 ωρες στο παιχνιδι και δεν το πηρα πρεφα. Δεν ξερω ποσο forgiving ειναι στο fusion αλλα σε οτι αφορα τη μαχη επειδη εχουν γινει αλλαγες στο συστημα ειναι γενικα ποιο δυσκολη (τουλαχιστον τωρα στην αρχη) απο οτι ηταν τα προηγουμενα δυο (nocturne και strange journey). Ειναι ΤΡΕΛΗ απολαυση οι διαλογοι που ανοιγεις με τους δαιμονες. Εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ποικιλια και δεν εχω συναντησει ουτε ενα ιδιο πραγμα μεσα σε 3 ωρες και 15 διαφορετικους δαιμονες ως τωρα και νομιζω οτι εχει πανω απο 400 δαιμονες για collection. Α ναι...ΓΑΜΩ τις μουσικες επισης. Ειχα ψιλοφοβηθει που λειπει ο Shoji Meguro απο το soundtrack αλλα οι αλλοι τρεις ειναι παλι οι ιδιοι οποτε το OST και παλι ειναι απιστευτο. 1
vag.patrick Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 εμενα με το προ τελευταιο Update , αυτο που ηρθαν τα θεματα, κολλουσε παρα πολυ, αλλα με το τελευταιο που εκανα πριν απο λιγο, παει νερο...α ρε φουτανα νιντεντο...Η εισαι βασιλιας η δεν εισαι...
theoritikos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Οι δαίμονες έχουν συγκεκριμένη στρατηγική για να τους προσθέσεις στην ομάδα σου? Έχω πετύχει2-3 φορές τον ίδιο δαίμονα, αλλά κάθε φορά ζητάει κάτι διαφορετικό (αυτός ο δαίμονας που μοιάζει με κάστορα είναι ο πιο απρόβλεπτος )
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Βγηκε cfw χωρις flashcards για το v4.5 Αυτά είναι big news. Τώρα μιλάμε για σοβαρή πρόοδο, με το CFW ανοίγουν νέοι ορίζοντες για homebrew κλπ, όχι όπως με τις flashcards και σχετικές βλακείες. Με τρώει τώρα να τσιμπήσω ένα XL με 4.5, αλλά από την άλλη με New 3DS προ των πυλών I'll pass. Ίσως, αν βρεθεί τρόπος να κάνω downgrade το 3DS μου, να το δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα