Silverage Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Καλή προσφορά Site: από club nintendo Σκατά, αγόρασα μετά απο 10 χρόνια το πρώτο DS μου και ξεσκιστήκανε στη Nintendo. Καινούριο 3ds, αποκλειστικά παιχνίδια, προσφορές σε όσους κάνουν register. Αμάν πια! Γίνεται? Γιατί είχα αγοράσει ένα κωδικό από Αυστραλία μέσω ebay και δεν μπορούσα να τον εξαργυρώσω ούτε στο ελληνικό ούτε στο αγγλικό , ενώ στο αυστραλιανό μετά εξαργυρώθηκε κανονικά Είναι region locked το σύστημα.
guardianx71 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Σκατά, αγόρασα μετά απο 10 χρόνια το πρώτο DS μου και ξεσκιστήκανε στη Nintendo. Καινούριο 3ds, αποκλειστικά παιχνίδια, προσφορές σε όσους κάνουν register. Αμάν πια! Είναι region locked το σύστημα. Το πρώτο DS ?!? Ε , λογικό πλέον να μην ... Η Αυστραλία Αγγλία Ελλάδα κτλ είναι στο ίδιο region
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Το πρώτο DS ?!? Ε , λογικό πλέον να μην ... Η Αυστραλία Αγγλία Ελλάδα κτλ είναι στο ίδιο region Τα πράγματα με την Αυστραλία είναι λίγο περίεργα αν και ανοίκει τυπικά στο ίδιο region. Πάντως στο wii u με greek id ο uk code ου δούλεψε μια χαρά.
Silverage Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Το πρώτο DS ?!? Ε , λογικό πλέον να μην ... Η προηγούμενη κονσόλα της nintendo που είχα ήταν το gameboy advance sp κάπου στο 2004. Ακόμα το έχω στο ντουλάπι με την κασέτα pokemon firered και εκείνον τον ασύρματο αντάπτορα που έδινε. Μόλις πήρα το 3ds αποφάσισαν να τα κάνουν όλα.
guardianx71 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Η προηγούμενη κονσόλα της nintendo που είχα ήταν το gameboy advance sp κάπου στο 2004. Ακόμα το έχω στο ντουλάπι με την κασέτα pokemon firered και εκείνον τον ασύρματο αντάπτορα που έδινε. Μόλις πήρα το 3ds αποφάσισαν να τα κάνουν όλα. Α , γιατί έτσι που το έγραψες κατάλαβα το Nds ,όχι 3ds Η nintendo κάθε μισό χρόνο περίπου βγάζει και ένα promotion για το 3ds
nikoladim Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδες καλησπερα, μπορειτε να με βοηθησετε λιγακι αν δεν βαριεστε? Εχω παρει ενα 3DSxl και θα ηθελα ενα τοπ5 απο προτασεις τοσο για το 3ds οσο ασφαλως και για το DS. Τρελενομαι με strategy, platform, rpgs. Για το 3DS εχω παρει το Smarioland 3D, Zelda LBW, Donkey Kong country returns και απο το DS το new smbos.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Τοπ 5 3ds (τυχαία) Fire Emblem Awakening Etrian Odyssey iv, untold millenium girl Bravely Default Pokemon X/Y Ocarina of time Τοπ 5 ds (τυχαία) Chrono trigger Phantom Hourglass Okamiden Etrian odyssey 1,2,3 The world ends with you
ikaruga24 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδες καλησπερα, μπορειτε να με βοηθησετε λιγακι αν δεν βαριεστε? Εχω παρει ενα 3DSxl και θα ηθελα ενα τοπ5 απο προτασεις τοσο για το 3ds οσο ασφαλως και για το DS. Τρελενομαι με strategy, platform, rpgs. Για το 3DS εχω παρει το Smarioland 3D, Zelda LBW, Donkey Kong country returns και απο το DS το new smbos. Για το 3DS οτι ειπε η Basketball fan + Shin Megami Tensei soul hackers, Tales of the abyss. Για το DS δεν χρειαζεται να κοιταξεις τα Etrian Odyssey καθως οι εκδοσεις του 3DS ειναι μακραν ανωτερες. Κοιτας τα υπολοιπα της Basketball fan + Final Fantasy 4, Dragon Quest 5 hand of the heavenly bride, Suikoden Tierkreis, Final Fantasy Tactics A2, Infinite Space, Shin Megami tensei Strange Journey, Shin Megami Tensei devil summoner, Lunar Knights, Super robot Taisen OG saga, Dark Spire, Advance Wars, Radiant Historia, ολα τα Castlevania και ειδικα το portrait of ruin, Knights in nightmare, Golden Sun, Might and magic clash of heroes, N+. Σε καλυψα? Ειμαι σιγουρος οτι ξεχναω και καποια. 1
nikoladim Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια εννοειται πως με υπερκαλυψατε. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Ημουν τρελος φαν του Vita, αλλα μολις επεσε στα χερια μου το smland 3d ... τι να πω. Τετοιο παιχνιδι στο vita δεν εχει βγει ουτε στο 50% της ποιοτητας! Θα ηθελα να μαθω ποιο rpg πιστευετε πως εχει την καλυτερη ιστορια? Να φανταστω το chrono trigger? Επειδη ειμαι συλλεκτης, μηπως εχει πεσει στην αντιληψη σας καποιο database με τις συλλεκτικες εκδοσεις Ds-3Ds? Τελος εχετε να προτεινετε καποιο online καταστημα για αγορες?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια εννοειται πως με υπερκαλυψατε. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Ημουν τρελος φαν του Vita, αλλα μολις επεσε στα χερια μου το smland 3d ... τι να πω. Τετοιο παιχνιδι στο vita δεν εχει βγει ουτε στο 50% της ποιοτητας! Θα ηθελα να μαθω ποιο rpg πιστευετε πως εχει την καλυτερη ιστορια? Να φανταστω το chrono trigger? Επειδη ειμαι συλλεκτης, μηπως εχει πεσει στην αντιληψη σας καποιο database με τις συλλεκτικες εκδοσεις Ds-3Ds? Τελος εχετε να προτεινετε καποιο online καταστημα για αγορες? Πολύ καλά στόρυ έχουν τα chrono trigger, bravely default, etrian odyssey (ιδιαίτερα το untold millenium girl), και τα παιχνίδια της σειράς shin megami tensei. Επειδή κι εγώ είμαι rpg fan μην διστάσεις να ρωτήσεις οτιδήποτε . Τώρα database με συλλεκτικές δεν γνωρίζω, αλλά για κάποια παιχνίδια μπορώ να σου πω αν υπάρχουν ( όπως του bravely default π.χ). Τώρα για site αγορών εγώ αγοράζω είτε από amazon.it/fr/uk είτε αν βρω κάτι καλό μέσα από το skroutz. Κάποιες φορές έχω επίσης αγοράσει και παιχνίδια του ds μέσω του amazon.com μόνο που υπάρχει περίπτωση να περάσουν τελωνείο Υ.Σ Αν δεν έχει παίξει το disgaea: hour of darkness, του ds έχει κάποια enhanced features
ikaruga24 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια εννοειται πως με υπερκαλυψατε. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Ημουν τρελος φαν του Vita, αλλα μολις επεσε στα χερια μου το smland 3d ... τι να πω. Τετοιο παιχνιδι στο vita δεν εχει βγει ουτε στο 50% της ποιοτητας! Θα ηθελα να μαθω ποιο rpg πιστευετε πως εχει την καλυτερη ιστορια? Να φανταστω το chrono trigger? Επειδη ειμαι συλλεκτης, μηπως εχει πεσει στην αντιληψη σας καποιο database με τις συλλεκτικες εκδοσεις Ds-3Ds? Τελος εχετε να προτεινετε καποιο online καταστημα για αγορες? Το tales of the abyss, ολοκληρη η σειρα Shin Megami Tensei, Radiant Historia και το Chrono Trigger εχουν φοβερες ιστοριες. Γενικα ολα τα παραπανω RPG που προτειναμε εχουν καλες εως πολυ δυνατες ιστοριες. Απο καταστηματα προσωπικα αγοραζω απο Base.com 2
dekulinkgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.ign.com/articles/2014/09/18/tgs-2014-i-cant-stop-touching-the-new-nintendo-3ds ενα hands on review για το νεο 3ds.Απ'οτι λενε ειναι πολυ καλο το νεο update.
kajwbtfe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ποια ειναι αυτη τη στιγμη η πιο φθηνη flashcard για 3ds μονο για να παιζεις ds παιχνιδια και emulators?Και αν ειναι ευκολο να υπαρχει εδω Ελλαδα γιατι την χρειαζομαι.
ikaruga24 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Φημες λενε οτι οταν κυκλοφορησει το new 3ds και στα δικα μας μερη (και αμερικα φυσικα) οτι θα εχει αλλο ονομα. Δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο ή οχι. Για το δυτικο κοινο ειναι μαλλον κακο καθως δεν θα μπορει να αντικατασταθει το υπαρχον μοντελο και φυσικα οσοι αγορασαν τωρα το μηχανημα θα λαβουν ακομα μεγαλυτερη μειωση της αξιας της κονσολας τους. Το new 3ds ειναι μαλλον η καλυτερη ονομασια που μπορουν να του δωσουν δεδομενου οτι ειναι απλα μια εξελιγμενη εκδοση απο κατι που ηδη εχουμε. Το 3DS 2 ή αλλη ονομασια αυτοματα ριχνει στην αγορα και ΤΡΙΤΗ κονσολα απο την εταιρια και θα υπαρξει τρελο κονφουζιο. DS/DSi -> 3DS/new 3DS Νομιζω οτι ειναι καλυτερα να κρατησουν την ονομασια καθως απο το κουτι και με μια απλη ματια καταλαβαινεις οτι προκειται απλα για την νεα εκδοση της κονσολας. Γραμματακια στις ακρες και ασχετες ονομασιες δεν νομιζω να βοηθησουν κανενας. Το NEW ομως σηματοδοτει οτι ειναι κατι νεο στην ιδια κατηγορια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα