ikaruga24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Θα φανει κουλο αυτο αλλα δοκιμασε αλλη πριζα. Ειχα το ιδιο προβλημα με το pad του WiiU (να αρνειται να φορτισει απο μια συγκεκριμενη πριζα στον τοιχο μου) και ολα φτιαχτηκαν αλλαζοντας απλα μερος. Αν παλι δεν φορτιζει καθολου τοτε το πιθανοτερο ειναι ο ιδιος ο φορτιστης να εχει φαει τα ψωμακια του. Δυσκολο να εχει θεμα το ιδιο το μηχανημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Το δοκιμασα και δεν αλλαξε κατι..Αυριο θα δανειστω της ανιψιας μου και θα δοκιμασω.Ας ελπισουμε να ειναι εκει το προβλημα.Ευχαριστω παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά τι ήταν; Ο φορτιστής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχω προλάβει ακομα να παρω το φορτιστη.Ελπιζω ομως να ειναι αυτο...Το μεσημέρι λογικά θα ξερω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά ηταν ο φορτιστής...Πηρα απο την ανιψιά και μόλις το εβαλα αρχισε να φορτίζει κατευθείαν(έδειξε πορτοκαλι το φωτακι κατω δεξια).Θα χει κοπεί κάποιο καλώδιο μαλλον ε?Πάντως να πω την αλήθεια ειχα αρχίσει να πιστεύω οτι απο κανα πέσιμο την είχε ακούσει και θα χρειαζόταν χειρουργείο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πάλι καλά. Αν ήταν ο κομμένο κάποιο καλώδιο θα φαινόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μηπως ειναι κομμενο καπου μεσα ελεγα,αλλιως τι αλλο να παθε?Tο firm που το βλεπουμε για να δουμε μπας και μας παιρνει για καρτουλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Στα settings το λέει στην πάνω οθόνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keeper Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια δεν κανω διαφήμιση αλλα μολις μου ηρθε αυτο http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/NINTENDO-3DS-Ice-White---Super-Mario-3D-Land,99452,486157,527163.html?langId=-18με f/w 2.1. Με το mario 3d to f/w πηγε σε 4,3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Καλή προσφορά Site: από club nintendo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτά είναι! Ευχαριστούμε για την πληροφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Καλή προσφορά Site: από club nintendo Λες και είχα ένα feeling που δεν έκανα register το καινούργιο 3ds xl μου στο uk club nintendo μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πράγματι, Λυπάμαι μόνο αυτούς που έκαναν nintendo id στο ελληνικό eshop και δεν θα μπορούν να το αλλάξουν σε uk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πράγματι, Λυπάμαι μόνο αυτούς που έκαναν nintendo id στο ελληνικό eshop και δεν θα μπορούν να το αλλάξουν σε uk Δεν έχει καμία σχέση εκτός και αν αγοράσεις το παιχνίδι από το eshop. Αυτό που χρειάζεται είναι να έχεις ένα club nintendo και να κάνεις register τα χαρτάκια. Μετά αυτοί σου στέλνουν τον κωδικό και εσύ τον κάνεις redeem από το ελληνικό eshop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Γίνεται? Γιατί είχα αγοράσει ένα κωδικό από Αυστραλία μέσω ebay και δεν μπορούσα να τον εξαργυρώσω ούτε στο ελληνικό ούτε στο αγγλικό , ενώ στο αυστραλιανό μετά εξαργυρώθηκε κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα