ikaruga24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ε η μνημη συνηθως διπλασιαζεται οπουδηποτε. Με τοσες νεες προσθηκες στο νεο 3ds νομιζω ειναι απολυτα λογικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Το οτι αυξάνονται τα specs και το οτι βάζουν τα έξτρα κουμπιά του περιφερειακού είναι πολύ θετικό. Απο εκεί και πέρα, θα βγάλουν 2-3 παιχνίδια κράχτες και τέλος. Ίσως το πάνε και για περιφερειακό του Wii U. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 εγω που εχω το XL θα αξιζει να παω ατο επομενο θα ειναι το καινουριο φορητο η σε ενα χρονο θα βγαλει κατι νεο? πολλα ερωτηματα που πρεπει να ξεκαθαρρισει η ninty Συνήθως μετά το redesign βγάζουν καινούργιο μετά από 3 χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.siliconera.com/2014/09/02/shin-megami-tensei-iv-delayed-october-europe/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.siliconera.com/2014/09/02/shin-megami-tensei-iv-delayed-october-europe/ Παιδιά μου λέτε γιατί η Ευρώπη είναι πάντα η τελευταία των τελευταίων, όταν έχει τόσο μεγάλο μερίδιο της αγοράς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μου την εσπασε και εμενα τωρα που το διαβασα. Ελεος γαμω την Atlus μου μεσα. Ελεος δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά το dead or alive: dimensions το έχει παίξει κανείς; Αξίζει η αγορά του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 πάρα πολύ καλό...στο προτείνω ανεπιφύλακτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά το dead or alive: dimensions το έχει παίξει κανείς; Αξίζει η αγορά του; Το καλυτερο 3d fighter στο 3ds. Το tekken 3d ειναι ισαξιο (και ισως καλυτερο μηχανικα) αλλα ειναι γυμνο σε σχεση με το Dead or alive που ειναι πιτα στο περιεχομενο. Δεν ξερω κατα ποσο ενδιαφερει καποιον αυτο ομως. Αν εισαι purist τοτε το Tekken αποτελει καλυτερη προταση. Αν παλι θες ενα ξυλο να περνας την ωρα σου ξεκλειδωνοντας διαφορα καλουδια και εχοντας μπολικα gameplay modes να παιξεις τοτε δαγκωτο για DoA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Το καλυτερο 3d fighter στο 3ds. Το tekken 3d ειναι ισαξιο (και ισως καλυτερο μηχανικα) αλλα ειναι γυμνο σε σχεση με το Dead or alive που ειναι πιτα στο περιεχομενο. Δεν ξερω κατα ποσο ενδιαφερει καποιον αυτο ομως. Αν εισαι purist τοτε το Tekken αποτελει καλυτερη προταση. Αν παλι θες ενα ξυλο να περνας την ωρα σου ξεκλειδωνοντας διαφορα καλουδια και εχοντας μπολικα gameplay modes να παιξεις τοτε δαγκωτο για DoA. πάρα πολύ καλό...στο προτείνω ανεπιφύλακτα Thnx παιδιά για την βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά η θέση αυτού του 2ου analog φαίνεται να είναι μελετημένη. Έκανα εξομοίωση στο 3DS XL μου και η θέση που το έβαλαν επιτρέπει τη χρήση του χωρίς να φύγει ο αντίχειρας από τα 4 κουμπιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά σας έχει τύχει να έχουν παιχνίδια του 3ds χαρτάκια από το club Nintendo? δεν αγοράζω από εδώ και γι'αυτό τα δικά μου έχουν πάντα. Βρήκα ένα παιχνίδι σε καλή προσφορά αλλά δεν θα το πάρω αν δεν έχει χαρτάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Απο Κωτσόβολο που έχω πάρει έχουν αλλά νομίζω όλα πρέπει να έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι, δεν έχουν όλα. Αντιθέτως ελάχιστα έχουν στην Ελλάδα. Εγώ από τα 5 που πήρα μόνο το 1 είχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδια ξερει κανεις γιατι δεν φορτιζει?Εδω και κανα μηνα του βαζω το φορτιστη και δεν..Το αφησα να πω την αληθεια αλλα το θυμηθηκα σημερα και ειπα να ρωτησω μπας και ξερει κανεις τιποτα.Του βαζω το φορτιστη και δεν κανει τιποτα ενω το αφηνω για πολυ ωρα.Λετε να φταει ο φορτιστης η το 3ds θελει ανοιγμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα