Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

δηλαδή κάποιος που θα την έχει σπάσει τι θα μπορεί να κανει?

Την κονσόλα θα την αγοράσω το καλοκαίρι. Στην επιλογή όμως είμαι ανάμεσα wii και ps3...

τι εννοείς τι θα μπορεί να κάνει?

το καλοκαίρι? damn, δεν θέλω να σε πετύχω όταν θα αγοράσεις αμάξι, θα ρωτάς 2-3 πριν :P

τι σχεση εχει το ps3 με το 3ds???

το 3 και το S :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τι εννοείς τι θα μπορεί να κάνει?

το καλοκαίρι? damn, δεν θέλω να σε πετύχω όταν θα αγοράσεις αμάξι, θα ρωτάς 2-3 πριν :P

το 3 και το S :P

εννοω θα χρειαστεί να τρέξει τίποτε νέο στο 3DS για να μπορεσει να παιζει τα παιχνιδια?

Βρε αυτό το κάνω για να μάθω πράματα για τις κονσόλες και έτσι να επιλέξω... :P

• Super Moderators

Αυτό το hack δεν έχει δημσοιευθεί ακόμα?

με μπερδεύεις...

σου είπα ότι διάβασα πως έχει βγει hack, μου λες πως άκουσες ότι η Nintendo με ένα firmware update θα μπορεί να το ανατρέψει και σου λέω ότι θα το ξανασπάσουν αν κάνει κάτι τέτοιο...με ρωτάς τώρα αν έχει δημοσιευθεί hack για το firmware update που δεν έχει βγει ακόμα? :P

με μπερδεύεις...

σου είπα ότι διάβασα πως έχει βγει hack, μου λες πως άκουσες ότι η Nintendo με ένα firmware update θα μπορεί να το ανατρέψει και σου λέω ότι θα το ξανασπάσουν αν κάνει κάτι τέτοιο...με ρωτάς τώρα αν έχει δημοσιευθεί hack για το firmware update που δεν έχει βγει ακόμα? :P

Οχι σε ρωτάω αν έχει γενικά δημοσιευθεί hack για την τωρινή κονσόλα 3DS!

• Super Moderators

με ενα αναλογικο μονο επανω αξιολογο fps ξεχνα το.

ερωτηση

αφου παιζει τα ds παιχνιδια και εχει μπει στο μυαλο μου να το παρω υπαρχει περιπτωση να παρουμε τα save μας απο το ds και να τα ριξουμε μεσα στο 3ds με καποιο τροπο;;

κριμα ειναι τοσες ωρες να πανε χαμενες.

ρωταω επειδη απαξ και παρω το 3ds το ds θα το στειλω.

ερωτηση

αφου παιζει τα ds παιχνιδια και εχει μπει στο μυαλο μου να το παρω υπαρχει περιπτωση να παρουμε τα save μας απο το ds και να τα ριξουμε μεσα στο 3ds με καποιο τροπο;;

ε ο αναλογικός θα είναι για να μετακινήσαι και θα χρησιμοποιήσουν το motion sensing για στόχο... δεν γίνεται αυτό?

ερωτηση

δεν ξερω αλλα τα saves γινονται στην καρτα του παιχνιδιου και οχι στη συσκευη...

ερωτηση

λογικά θα πρέπει να μεταφέρεις τα δεδομένα από την μία SD στην άλλη

Tα fps μιά χαρά παίζουν στο DS και επομένως και στο 3DS. Δείτε το Metroid Prime Hunters στο DS και θα καταλάβετε.

Πολύ καλύτερο από το διπλό analog.

Με το αριστερό χέρι κουνάς το χαρακτήρα και πυροβολάς (με το trigger button) ενώ το δεξί με το stylus χρησιμοποιείται όπως το ποντίκι στα FPS στον υπολογιστή.

Πήγα και γω μετά από τόσο καιρό σε ένα κατάστημα Γερμανός που το έχουν για επίδειξη, και το είδα.

Εντάξει, δε το χρησιμοποίησα ώρα. Λιγότερο από 2 λεπτά, διότι έγινε αυτό που λέτε όλοι. Όλοι με κοιτούσαν λες και τι έκανα... Τέλος πάντων, δε μου δημιούργησε την αίσθηση να πω "Ουάου". Μου άρεσε πολύ βέβαια που τα μάτια μου "συγχρόνισαν" αμέσως με την οθόνη. Με το που το πήρα μπροστά μου, δε χρειάστηκε τη παραμικρή προσπάθεια για να δω. Έπαιξα όμως και δεν είπα "ουάου". Τέλος πάντων. Ωραίο μεν, αλλά δε μου έκανε εντύπωση. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...