skanjos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 ήξερα πάντως οτι συγκεκριμένα άτομα θα το υποστήριζαν το νεο 3ds, τροφή για σκέψη, εφόσον ανεβάζει την cpu και την ram του 3ds, γιατί δεν κάνει κάτι ανάλογο και με το wii u ? τώρα θα πεταχτούν οι συγκεκριμένοι και θα πουν οτι δεν χρειάζεται στο wii u, το ίδιο όμως θα έλεγαν και για το 3ds, τώρα όμως που γίνεται είναι καλό,αν γινόταν στο vita ή στο ps3-4 θάνατος... σίγουρα έχουμε δει παρόμοια κατάσταση και σε φορητή αλλα και σε home console, το 3ds πήγαινε καλά αλλα θέλουν να το μιλκάρουν με αγορές απο τους ίδιους τους χρήστες που έχουν ήδη 3ds. γιατί δεν κάνουν το ίδιο με το wii u? για μένα όπως το είπα η κίνηση είναι λάθος,αλλα επειδή δεν έχω τώρα 3ds δεν με ενδιαφέρει,αν είχα όμως θα ήμουν έξαλλος που δεν θα μπορούσα να παίξω παιχνίδι της κονσόλας επειδή μου πουλήσαν αδύναμη κονσόλα και το μετάνιωσαν αργότερα.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω αυτο λεω θα διχασει το κοινο. Το θεμα ειναι οτι η nintendo μετα το πρωτο gameboy ανεκαθεν το εκανε αυτο και καποιοι το ξεχνανε. Δηλαδη τωρα μετα απο 15 χρονια τωρα τους πηρε η καψα να παραπονεθουν? Ποτε βγηκε το Gameboy Color και ποτε το GBA και ποτε το DS και DSi? Η καθε "αναβαθμισμενη" συσκευη απο την nintendo εβγαινε ανα 2-3 χρονια και δεν ειναι κατι νεο αυτο για την εταιρια. Κατα τα αλλα skanjo η εξτρα επεξεργαστικη ισχυ στο 3DS μπηκε για να μπορει να ελεγχει την καμερα στο μπροστινο μερος του 3DS για καλυτερες γωνιες θεασης, σταθερο framerate με 3d ανοιχτο καθως και γρηγοροτερο browser γιατι σιγα σιγα ακομα και η nintendo θα μπει για τα καλα στο χωρο του online. Στο WiiU γιατι να κανει κατι τετοιο? Εχει καποιο θεμα λειτουργικα η κονσολα που να χρειαζεται καποια αναβαθμιση? Απλα οπως ειναι φυσικο η nintendo μπορει να χρησιμοποιησει την εξτρα επεξεργαστικη ισχυ beyond the call of duty, αλλοι developers δεν θα τα καταφερουν. Εδω θα εισαι και θα το δεις, η κονσολα θα εχει 3-5 τιτλους που θα τρεχουν μονο σε αυτην και κανενας απο αυτους τους τιτλους δεν θα ειναι νεος τιτλος καποιας main σειρας. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ακριβώς, όσο και να δυσαρέστησε κάποιους (συμπεριλαμβανομένων κι εμένα) αυτή η είδηση η Nintendo το έκανε πάντα με τα handhelds, όχι όμως με τις home κονσόλες. Θα ήταν ένα μεγάλο χτύπημα για τους wii u owners που έχουν υποστηρίξει την κονσόλα, αν ξαφνικά ανακοίνωνε ότι βγάζει ένα u με καλύτερα χαρακτηριστικά. Απλώς πάρετε παράδειγμα τι συνέβη με το dreamcast.
ultralisk Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 αν δεν κάνω λάθος όμως όλα τα παιχνίδια του DS έπαιζαν στο DSi...αυτό θα είναι το φάουλ τους, να βγουν games που θα παίζουν μόνο στην αναβαθμισμένη έκδοση
ikaruga24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι, και το DSi ειχε ορισμενους αποκλειστικους τιτλους (τεσσερις νομιζω) λογο αυξημενης επεξεργαστικης ισχυος.
ultralisk Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 αν είναι 4 μόνο καλά θα είναι...προσωπικά πούλησα το 3DS για το 3DSXL...το θεωρώ too much τώρα αυτό που κάνει
NickTG Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 3 μεγάλοι τιτλοι στο Ν64 πάντως έπαιζαν μόνο με την έξτρα μνήμη. Βέβαια εκεί ήταν περιφερειακο για την ίδια κονσόλα και οχι καινούριο μηχάνημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 αν είναι 4 μόνο καλά θα είναι...προσωπικά πούλησα το 3DS για το 3DSXL...το θεωρώ too much τώρα αυτό που κάνει Και κάποια dsiware. Άσχετο, το eshop του 3ds έχει εκπτώσεις στα παρακάτω (οι τιμές είναι σε ευρώ) μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου: The legend of zelda: ocarina of time 3d->29.99 The legend of zelda->3.49 Zelda II: The adventure of link->3.49 Football up 3d->1.74 Code of princess->20.99 Sayonara umiharakawase->12 Super little acrons 3d->2.49 Wakedas->1.99 Witch and hero ->1.99 World conqueror 3d->3.99
Bourdoulas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως λόγο του ότι μεγάλωσαν τις οθόνες στο "μικρό" New 3DS φαίνεται πιο εύστοχη αγορά από το XL. 1
Silverage Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Αν χρησιμοποιήσεις το XL λιγό καιρό μετά θα σου φαίνεται σαν να είναι 1 ίντσα.
Bourdoulas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά είχα το XL και πραγματικά οι οθόνες του μικρού 3DS μου φαίνονται μινιατούρες. Αλλά με τον καιρό με κούρασε λιγάκι κυρίως λόγω του βάρους (ναι κι όμως).
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω διαβάσει όλα όσα γράψατε ως τώρα, με άλλα συμφωνώ με άλλα (τα περισσότερα) διαφωνώ, αλλά δύο ζητήματα θέλω να θίξω για την ώρα. Καταρχάς αυτό που λέει ο skanjos και περιλαμβάνει και εμένα: ήξερα πάντως οτι συγκεκριμένα άτομα θα το υποστήριζαν το νεο 3ds, τροφή για σκέψη, εφόσον ανεβάζει την cpu και την ram του 3ds, γιατί δεν κάνει κάτι ανάλογο και με το wii u ? τώρα θα πεταχτούν οι συγκεκριμένοι και θα πουν οτι δεν χρειάζεται στο wii u, το ίδιο όμως θα έλεγαν και για το 3ds, τώρα όμως που γίνεται είναι καλό,αν γινόταν στο vita ή στο ps3-4 θάνατος... Εγώ προσωπικά δεν υποστήριξα ποτέ ότι το 3DS, ούτε το Wii U θέλουν έξτρα power. Από την αρχή υποστήριζα τα εξής για τις δύο αυτές παιχνιδομηχανές (μπορείς να ανατρέξεις σε παλαιότερα posts μου, αν έχεις αντίρρηση): 1 - Το 3DS χρειαζόταν δεύτερο analogue και μεγαλύτερη υποστήριξη του 3D feature (πράγμα που γίνεται στο νέο 3DS). 2 - Το Wii U χρειάζεται tabletless έκδοση, μεγαλύτερο σκληρό και περισσότερο support στα γκέιμς. Κάτι μου μυρίζει ότι σε λίγο καιρό θα δούμε tabletless Wii U, μιας και το νέο 3DS θα μπορεί να αντικαθιστά πλήρως το GamePad. Επίσης, το PSV μια χαρά μηχανάκι είναι, δεν χρειάζεται αναβάθμιση, support χρειαζόταν. Ένα άλλο πάρα πολύ σημαντικό ζήτημα είναι κάτι που διάβασα στο Nintendo Life, και που θα έπρεπε να ενδιαφέρει όσους δεν θέλουν exclusives στο νέο 3DS: C-Stick — The C-Stick is a second analogue controller that serves (in practice) as an additional Circle Pad. Confirmed titles used to highlight the C-Stick are Monster Hunter 4 G (Monster Hunter 4 Ultimate), Dragon Quest X, Final Fantasy Explorers and Super Smash Bros. for Nintendo 3DS. Το SSB θα παίζει και στο παλιό και στο νέο 3DS και μάλιστα στο νέο θα supportάρει το δεύτερο αναλογικό μοχλό. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό έτσι; Σημαίνει ότι το multiplayer του SSB είναι ήδη broken, πριν καν κυκλοφορήσει το παιχνίδι, γιατί οι χρήστες με το new 3DS θα έχουν προβάδισμα στο χειρισμό έναντι των παικτών που δεν έχουν το new 3DS, εκτός φυσικά κι αν κόψει το multiplayer στα δύο η Ν, που δεν το βλέπω. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για το MH4G.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν βλεπω να πω την αληθεια ποσο broken βορει να ειναι το SSB δεδομενου οτι ολο και ολο ειναι 3 πληκτρα και ενας αναλογικος/σταυρος. Για το monster hunter προφανος και δεν παιζει ρολο γιατι δεν ειναι ανταγωνιστικο παιχνιδι. Οπως μαθει ο καθενας παιζει. Τοσο καιρο δηλαδη με το Monster hunter 3 πως τα καταφερναν? Γενικα chill παιδια, ολα κυλουν βαση προγραμματος.
lak10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 εγω που εχω το XL θα αξιζει να παω ατο επομενο θα ειναι το καινουριο φορητο η σε ενα χρονο θα βγαλει κατι νεο? πολλα ερωτηματα που πρεπει να ξεκαθαρρισει η ninty
skanjos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ikaruga Θα συμφωνούσα σε αυτά που λες αν δεν άκουγα οτι διπλασιάζουν την ραμ... θέλουν λίγη περισσότερη δύναμη για τα games το κάνουν και γιαυτό και το ίδιο μπορούν να κάνουν και στο wii u.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα