Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό με το trade in που λες @ikaruga είναι μια καλή λύση.Τουλάχιστον δείχνει με αυτόν τον τρόπο η nintendo οτι όντως δεν θέλει να χωρίσει το fan base στη μέση και οτι το upgrade γίνεται για να  έρθουν ακόμα καλύτερα games.Θα βοηθήσει και τους developers να φτιάξουν games στο New 3DS.Δεν γίνεται να αγνοήσουν 44 εκατ. κονσόλες !!!

Από την άλλη όμως δεν μπορώ να αποχωριστώ τη Limited edition του fire emblem.Δεν μου κάθεται καλά ούτε η πώληση ούτε η ανταλλαγή.Η κονσόλα είναι διαμαντάκι ^_^

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κοιτα ισως και γι αυτο θα υπαρχουν faceplates για αλλαγη. Ενταξει δεν θα εχουν το ιδιο prestige οσο μια limited edition της κονσολας αλλα τουλαχιστον θα μπορεσει να δωσει και κατι σε αυτους που θελουν να αλλαξουν λιγο το look της κονσολας. Παντως η κινηση της nintendo ειναι εξυπνη να κανει το Xenoblade chronicles το παιχνιδι που θα χρειαζεται το νεο 3DS για να παιξει τοσο γιατι θα ειναι καλη επιδειξη των δυνατοτητων του νεου 3ds οσο και για το οτι προκειται ουσιαστικα για niche τιτλο οπου και οι "αρρωστοι" απο εμας θα πεταξουν αμεσως για την αγορα του νεου συστηματος. 

Εκει που θα παθω πλακα ειναι να μπορεσουν να βαλουν ολοκληρο το παιχνιδι αυτουσιο μεσα σε τοσο μικρο χωρο. Οποιος το εχει παιξει ξερει οτι το παιχνιδι προκειται για τιτανοτεραστιο (με ολη τη σημασια της λεξης) project και οτι θα πρεπει να κοψουν απο παντου για να το χωρεσουν σε ενα μικρο cart. Απο εκει που θα κοψουν ειναι σιγουρα και μονο απο τα γραφικα. Δεν φανταζομαι οτι θα κοψουν ηχο και ποιοτητα ηχου. Στο Wii το Xenoblade ειναι 8 γιγα γεματα. Δεν παιζει να δωσουν το παιχνιδι σε κατι περισσοτερο απο μαξιμουμ 4 γιγα γιατι το παιχνιδι σιγουρα θα υπαρχει και μεσα στο e-shop. Χωρις πλακα δεν ξερω πως τα 8 θα γινουν 4 γιγα για να χωρεσει ολο αυτο το πραγμα σε ενα cart. 

Σε δολαρια οι κονσολες θα κοστιζουν 150 για το μικρο και 200 για το μεγαλο. Υπολογισε ακριβως τα ιδια και για εδω σε ευρω. Κατι που πρεπει να σημειωθει επισης ειναι οτι ΚΑΜΙΑ απο τις δυο συσκευες δεν θα εχει μεσα δικο της φορτιστη, πρεπει να τον αγορασεις ξεχωριστα και οι φορτιστες πλεον θα ερχονται σε διαφορα χρωματα. 

Εννοειται οτι αν εχεις ηδη 3ds/XL δουλευουν στα νεα συστηματα αλλα και παλι το θεωρω φαουλ επειδη θα εχεις επιλογες χρωματων να μην εχεις τουλαχιστον το βασικο charger μεσα στο πακετο. 

Για μένα ακόμα και ο σχεδιασμός του είναι λάθος. Ο δεύτερος αναλογικός είναι σε άκυρο σημείο και μικρός.

Πάντως αν αυτό το έκανε κάποια άλλη εταιρεία θα έτρωγε τρελό κράξιμο. Τουλάχιστον να μην κάνει καμιά πατάτα με τους "παλιούς".

Δεν πιστευω οτι ολοκληρη εταιρια με τοσους τεχνικους απο πισω να κανει λαθος απλα το μερος του δευτερου nob. Αν το καλοσκεφτεις δεν μπηκε εκει ως main αναλογικος αλλα σαν βοηθεια για ευκολοτερο χειρισμο για ορισμενα πραγματα οπως και οι σκανδαλες, μπηκαν εκει οχι σαν main πληκτρα αλλα σαν βοηθεια για αλλες λειτουργιες in-game. Το ιδιο λεγαμε και για το gamepad του WiiU αλλα βγηκαμε ψευτες ολοι οσοι ειχαμε αμφιβολιες. 

Σκεψου οτι και ακομα και στο Vita ο δευτερος αναλογικος σαν βοηθεια υπαρχει και οχι σαν main χειρισμος που υποτιθεται οτι ειναι ποιο ορθοδοξη συσκευη gaming. 

• Like 1

To να παίζουν παιχνίδια στα νέα 3DS τα οποία δεν θα παίζουν στα παλιά, για μένα είναι πολύ μεγάλο φάουλ.

Αγαπάμε Νιντέντο, αλλά κάπου το έχει παρακάνει. Tα νέα 3DS είναι νέες κονσόλες.

PS: Η θέση του 2ου αναλογικού άκυρη. Αδύνατον να τον ακουμπήσεις με την μέση του αντίχειρα όπως έχουμε συνηθίσει. Μοιάζει με το analog των laptops της IBM/Lenovo.

images?q=tbn:ANd9GcSeOFu2x0iPIRJyaBNowKf

• Like 3

Μπα σιγα, ιδια φαση με το DSi θα ειναι, 3-4 τιτλοι που θα κανουν χρηση της extra δυναμης και αυτο ειναι. Κανενας niche και περιεργος τιτλος θα κανει χρηση της δυναμης αυτης. Δεν παιζει να δεις -σημαντικο- παιχνιδι φτιαγμενο για τις δυναμεις και δυνατοτητες της νεας κονσολας. Ποιο πολυ πρεπει να σε ανυσηχει η υπαρξη nipple nob και 2 ακομα πληκτρων παρα η εξτρα δυναμη της cpu. 

P.S. που εισαι εσυ ρε και δεν παιρνεις μηνυματα? 

Ασήμαντο δεν είναι σίγουρα. Απλά οποίος ήθελε πραγματικά να το παίξει το έχει κάνει ήδη.

Ακριβώς. Όμως δεν μπορούμε να βγάλουμε έξω από τη συνάρτηση και αυτούς που το έχουν παίξει στο wii, αλλά το θέλουν και στο handheld (όπως εγώ π.χ).

Άσχετο. Ποιο σας άρεσε περισσότερο; Εμένα το new 3ds μου άρεσε περισσότερο από το xl, καθώς θα έχει τα faceplates και επειδή του μεγάλωσαν την οθόνη χωρίς όμως να χάσει το sharpness που έχει το προηγούμενο σε σχέση με το xl.

Άσχετο. Ποιο σας άρεσε περισσότερο; Εμένα το new 3ds μου άρεσε περισσότερο από το xl, καθώς θα έχει τα faceplates και επειδή του μεγάλωσαν την οθόνη χωρίς όμως να χάσει το sharpness που έχει το προηγούμενο σε σχέση με το xl.

Yup

Και εμένα το μικρό μου άρεσε περισσότερο.Αν πάρω  new 3DS,σίγουρα θα προτιμήσω το μικρό αφού ήδη έχω το xl :P

Yup

Και εμένα το μικρό μου άρεσε περισσότερο.Αν πάρω  new 3DS,σίγουρα θα προτιμήσω το μικρό αφού ήδη έχω το xl :P

Και εγώ ακριβώς το ίδιο. Αν πάρω το new θα είναι για τα exlcusives και το redesign του 3ds ήταν πολύ καλύτερο από το xl αφού αλλάξανε περισσότερα πράγματα.

παντως το xenoblade δεν το λες και ασημαντο παιχνιδι ikaruga!

Ακριβως οπως ειπαν, οποιος πραγματικα ενδιαφεροταν εχει ηδη γνωρισει τα καλα του εκτος και αν πρεπει να πιστεψω οτι καποιος αδυνατουσε να το παιξει με καποιον απο τους πολλους τροπους διαθεσιμους που υπαρχουν γυρω γυρω. Εκτος αυτου ειναι και παιχνιδι τριετιας οποτε δεν το λες και κατι σημαντικο εκτος και αν πρεπει να θεωρησουμε κατι σημαντικο το Tales of the abyss 3d. Ασημαντο παιχνιδι δεν το λες αλλα δεν το λες και κατι το απιστευτο που πρεπει ντε και καλα να κανεις το upgrade αν δεν θες. 

Αλλο που εγω θα το παρω σιγουρα γιατι ετσι λειτουργω. Οπως πηρα το FFX HD, Disgaea 3, Persona 4 golden στο vita ασχετα αν τα ειχα ηδη ξεπετσιασει στο PS3/2. Θα ειναι θεμα αν θα μας δωσει κατι απο καποια main σειρα της η nintendo. Εκει ναι, θα φανε το κραξιμο που τους αξιζει.  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...