Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και η πλάκα θα είναι τέλος του χρόνου να ανακoινωθεί το νέο Nintendo 4DS.

Μπα..

Ένα 6μηνο αφού κυκλοφορήσει και στον υπόλοιπο κόσμο , άρα καλοκαίρι - φθινόπωρο 2015

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι ρε nintendo.Μην μας κάνεις τέτοια !!!

Επιτέλους μας άκουσες και έβαλες δεύτερο pad,αλλά μην μας λες για καινούρια CPU και κουραφέξαλα.Είναι σαν να βγάζεις καινούριο handheld.Θέλουμε και εμείς xenoblade!Στο πηγάδι κατουρήσαμε δηλαδή; :(

Επίσης το New 3DS εξηγεί γιατί είχε εξαφανίσει το CPP η nintedo.Έ ρε τι μυαλά είστε εσείς;

Με 45 εκατομμύρια πωλήσεις εως τώρα δε νομίζω ότι θα δούμε πολλούς τίτλους αποκλειστικά για το καινούργιο 3ds που ξεκινά απο το μηδέν,ειδικά για τα μεγάλα της franchise θα ήταν πολύ άσχημο...Ακομη και στη περίπτωση που το δοκιμάσει η Nintendo δύσκολα θα την ακολουθήσουν oi άλλες εταιρίες.Βρίσκω πιο λογικό (και ελπίζω) απλά να προσθέσουν μικρό βελτιώσεις στα παιχνίδια οταν τα παίζεις στο new 3ds π.χ καλύτερο framerate,textures,aa κτλ...

Το θέμα είναι ότι αν και η nintendo έχει ξανακάνει το ίδιο στο παρελθόν (dsi), οι exclusive titles δεν ήταν AAA games όπως το xenoblade.

Θα συμφωνήσω με την basketballfan.Όχι το xenoblade ρε nin  :( 

Κάπου διάβασα και οτι και το monster hunter 4 θα είναι στο καινούριο μόνο. 

edit:
btw,έχω τρελαθεί με αυτό εδώ 

E1ln8lq.jpg

Τα χρωματιστά κουμπιά σε μεταφέρουν στην παιδική σου ηλικία  :P

• Moderators

Με 45 εκατομμύρια πωλήσεις εως τώρα δε νομίζω ότι θα δούμε πολλούς τίτλους αποκλειστικά για το καινούργιο 3ds που ξεκινά απο το μηδέν,ειδικά για τα μεγάλα της franchise θα ήταν πολύ άσχημο...Ακομη και στη περίπτωση που το δοκιμάσει η Nintendo δύσκολα θα την ακολουθήσουν oi άλλες εταιρίες.Βρίσκω πιο λογικό (και ελπίζω) απλά να προσθέσουν μικρό βελτιώσεις στα παιχνίδια οταν τα παίζεις στο new 3ds π.χ καλύτερο framerate,textures,aa κτλ...

Εγώ επιμένω ότι θα δούμε πολλούς τίτλους χτισμένους γύρω από το 2ο αναλογικό που χωρίς αυτό θα είναι σχεδόν unplayable. Ήδη υπάρχουν τέτοιοι τίτλοι, όπως τα Kid Icarus, RE:Revelations, MGS:Snake Eater. Αν και έχω τα δύο πρώτα δεν τα έχω παίξει ακόμα, γιατί δεν είχα το CPP και μου έσπασαν τα νεύρα με τους εναλλακτικούς χειρισμούς. Οπότε θα τα παίξω κατευθείαν στο New 3DS, όταν με το καλό βγει.

Το θέμα είναι ότι αν και η nintendo έχει ξανακάνει το ίδιο στο παρελθόν (dsi), οι exclusive titles δεν ήταν AAA games όπως το xenoblade.

Δεν ξέρω πως εννοείς το «ΑΑΑ» στο μυαλό σου, αλλά για μένα τα Shantae: Risky's Revenge, Dragon Quest Wars, Minis March Again, Four Swords είναι must τίτλοι, που παίζουν μόνο στο DSi κι όχι στο NDS.

Κάτι άλλο που με προβληματίζει, το New 3DS θα έχει DS compatibility; Ή θα το αφαιρέσουν, όπως συνηθίζουν στην upgraded έκδοση; Μακάρι να μην αφαιρεθεί, θα είναι λάθος τους imho.

Θα συμφωνήσω με την basketballfan.Όχι το xenoblade ρε nin  :( 

Κάπου διάβασα και οτι και το monster hunter 4 θα είναι στο καινούριο μόνο. 

edit:

btw,έχω τρελαθεί με αυτό εδώ 

E1ln8lq.jpg

Τα χρωματιστά κουμπιά σε μεταφέρουν στην παιδική σου ηλικία  :P

To ΜΗ4 έχει ήδη βγει στην Ιαπωνία, το 4g έχουν ανακοινώσει ότι θα το βγάλουν στο 3ds, απλώς μάλλον στο new θα έχει enhanced features?

Εγώ επιμένω ότι θα δούμε πολλούς τίτλους χτισμένους γύρω από το 2ο αναλογικό που χωρίς αυτό θα είναι σχεδόν unplayable. Ήδη υπάρχουν τέτοιοι τίτλοι, όπως τα Kid Icarus, RE:Revelations, MGS:Snake Eater. Αν και έχω τα δύο πρώτα δεν τα έχω παίξει ακόμα, γιατί δεν είχα το CPP και μου έσπασαν τα νεύρα με τους εναλλακτικούς χειρισμούς. Οπότε θα τα παίξω κατευθείαν στο New 3DS, όταν με το καλό βγει.

Δεν ξέρω πως εννοείς το «ΑΑΑ» στο μυαλό σου, αλλά για μένα τα Shante: Risky's Revenge, Dragon Quest Wars, Minis March Again, Four Swords είναι must τίτλοι, που παίζουν μόνο στο DSi κι όχι στο NDS.

Κάτι άλλο που με προβληματίζει, το New 3DS θα έχει DS compatibility; Ή θα το αφαιρέσουν, όπως συνηθίζουν στην upgraded έκδοση; Μακάρι να μην αφαιρεθεί, θα είναι λάθος τους imho.

Sorry δεν μιλούσα για dsiware, αλλά για retail τίτλους.

• Moderators

Οκ, το έλυσα κι αυτό, μια χαρά θα παίζει και DS games. :P

Άλλη ερώτηση, αν γνωρίζει κάποιος: Αν κάνω import 3DS από Αμερική, θα μπορώ να κατεβάζω κανονικά γκέιμς με ελληνική IP και με ελληνική debit card;

Οκ, το έλυσα κι αυτό, μια χαρά θα παίζει και DS games. :P

Άλλη ερώτηση, αν γνωρίζει κάποιος: Αν κάνω import 3DS από Αμερική, θα μπορώ να κατεβάζω κανονικά γκέιμς με ελληνική IP και με ελληνική debit card;

Στο usa όχι, στον καναδά μέχρι στιγμής μια χαρά χρησιμοποιώ την debit μου. Επίσης, δεν κάνουν track την ip σου.

Για μένα είναι μέγα λάθος αυτό που κάνουν. Όχι μόνο προσθέτουν δεύτερο αναλογικό - που λες πάει στο καλό τρώγεται - αλλά προσθέτουν και δυο νέα κουμπιά.

Οι ενστάσεις μου έχουν να κάνουν καθαρά με την προς τα πίσω συμβατότητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Xenoblade Chronicles λόγω της νέας CPU όπως λέει ο Iwata στο ninty direct θα είναι αποκλειστικό για το new 3ds και new 3ds LL (XL).

Αυτό είναι πολύ άσχημο νέο, εάν γίνει και με αρκετούς άλλους τίτλους.

Τώρα μου θυμήθηκε να βάλει και τον 2ο αναλογικό μοχλό.

Προσωπικα το βρισκω εξαιρετικη κινηση. Το 3ds και XL εχουν ηδη 3 χρονια και κατι ψιλα. Αργησε πολυ να βγαλει Update της κονσολας και το update αυτη τη φορα θα ειναι κατι περισσοτερο απο ενα απλο facelift και να πεταξουν κατι και να το αλλαξουν με κατι αλλο. Πλεον θα εχουμε ΟΛΗ τη δυναμη του κανονικου 3ds με πολλα εξτρα και καλουδια + εξτρα δυναμη. Ειναι μια πολυ καλη κινηση για να δωσουν ενα μικρο boost στην κονσολα για να βγαλει με ανεση αλλη μια τριετια+. 

Με αυτα και αυτα οριστε και το νεο hardware το οποιο φημολογουταν οτι θα βλεπαμε καποια στιγμη φετος. Ειναι απλα ενα buff 3ds. Για αλλη μια φορα σε προσωπικο επιπεδο θα παω στο μικρο μοντελο και ..... WTF ΡΕΕΕΕΕ Xenoblade Chronicles on the go! Δεν υπαρχουν καλυτερα νεα απο αυτα, τι να λεμε τωρα. Για οσους δεν ξερουν τι εστι Xenoblade ειναι πλεον ΣΟΒΑΡΟΣ λογος αγορας του 3ds (εννοειται για τους λατρεις των RPG). 

Edit: Τωρα που ειδα ολο το direct το 3Ds εχει γινει πραγματικη χαρα του RPG gamer. Xenoblade Chronicles, Persona Q, Etrian Odyssey 5, Monster Hunter 4, Bravely Default 2...χαμος λεμε. 

Τρεις σοβαρες ερωτησεις μονο εχω να κανω.

1. Αν εχω αγορασμενα παιχνιδια απο το e-shop θα μπορουν να παιξουν στην νεα κονσολα?

2. Ειναι η νεα εκδοση region locked ή εβαλαν μυαλο και ειναι πλεον open?

3. Θα προσφερουν αραγε καποιο προγραμμα trade in?- 

Επεξ/σία από ikaruga24
  • Like 1

Προσωπικα το βρισκω εξαιρετικη κινηση. Το 3ds και XL εχουν ηδη 3 χρονια και κατι ψιλα. Αργησε πολυ να βγαλει Update της κονσολας και το update αυτη τη φορα θα ειναι κατι περισσοτερο απο ενα απλο facelift και να πεταξουν κατι και να το αλλαξουν με κατι αλλο. Πλεον θα εχουμε ΟΛΗ τη δυναμη του κανονικου 3ds με πολλα εξτρα και καλουδια + εξτρα δυναμη. Ειναι μια πολυ καλη κινηση για να δωσουν ενα μικρο boost στην κονσολα για να βγαλει με ανεση αλλη μια τριετια+. 

Με αυτα και αυτα οριστε και το νεο hardware το οποιο φημολογουταν οτι θα βλεπαμε καποια στιγμη φετος. Ειναι απλα ενα buff 3ds. Για αλλη μια φορα σε προσωπικο επιπεδο θα παω στο μικρο μοντελο και ..... WTF ΡΕΕΕΕΕ Xenoblade Chronicles on the go! Δεν υπαρχουν καλυτερα νεα απο αυτα, τι να λεμε τωρα. Για οσους δεν ξερουν τι εστι Xenoblade ειναι πλεον ΣΟΒΑΡΟΣ λογος αγορας του 3ds (εννοειται για τους λατρεις των RPG). 

Edit: Τωρα που ειδα ολο το direct το 3Ds εχει γινει πραγματικη χαρα του RPG gamer. Xenoblade Chronicles, Persona Q, Etrian Odyssey 5, Monster Hunter 4, Bravely Default 2...χαμος λεμε. 

Τρεις σοβαρες ερωτησεις μονο εχω να κανω.

1. Αν εχω αγορασμενα παιχνιδια απο το e-shop θα μπορουν να παιξουν στην νεα κονσολα?

2. Ειναι η νεα εκδοση region locked ή εβαλαν μυαλο και ειναι πλεον open?

3. Θα προσφερουν αραγε καποιο προγραμμα trade in?-

Μέχρι στιγμής δεν έχουν μιλήσει για τίποτα από αυτά που ρώτησες. Θα πρέπει να περιμένουμε :/

δεν μου άρεσε η κίνηση,καλύτερα να έβλεπα full new hardware, έστω κάτι που θα χτυπούσε σε hardware λίγο τα κινητά, έχει μείνει πολύ πίσω η τεχνολογία στις φορητές και η ψαλίδα μεγαλώνει, αν δεν είχε όλα τα καλά first party studio για τα first party ip's θα είχε πατώσει όπως το vita. 

σίγουρα έχουμε ξαναδεί τέτοιες κινήσεις με dsi-32x,sega cd ,etc δεν είναι κάτι καινούριο, είναι μια τελευταία lifeline για την κονσόλα, πιστέυω όμως οτι το 3ds δεν το είχε ανάγκη και πήγαινε καλά,περιμένουμε και ssb άλλα 2 χρόνια θα τα έβγαζε άνετα με καλές πωλήσεις και μετά μπορούσαν να πάνε σε νεο hardware, 

το xenoblade είναι παιχνιδάρα ,δεν κατάλαβα αν είναι του wii ο τίτλος ή spinoff,αν είναι του wii το έχουν παίξει οι περισσότεροι και δεν χρειάζεται να το παίξουν με χειρότερα γραφικά.μπορούν να το παίξουν και στο dolphin...

• Like 1

δεν μου άρεσε η κίνηση,καλύτερα να έβλεπα full new hardware, έστω κάτι που θα χτυπούσε σε hardware λίγο τα κινητά, έχει μείνει πολύ πίσω η τεχνολογία στις φορητές και η ψαλίδα μεγαλώνει, αν δεν είχε όλα τα καλά first party studio για τα first party ip's θα είχε πατώσει όπως το vita. 

σίγουρα έχουμε ξαναδεί τέτοιες κινήσεις με dsi-32x,sega cd ,etc δεν είναι κάτι καινούριο, είναι μια τελευταία lifeline για την κονσόλα, πιστέυω όμως οτι το 3ds δεν το είχε ανάγκη και πήγαινε καλά,περιμένουμε και ssb άλλα 2 χρόνια θα τα έβγαζε άνετα με καλές πωλήσεις και μετά μπορούσαν να πάνε σε νεο hardware, 

το xenoblade είναι παιχνιδάρα ,δεν κατάλαβα αν είναι του wii ο τίτλος ή spinoff,αν είναι του wii το έχουν παίξει οι περισσότεροι και δεν χρειάζεται να το παίξουν με χειρότερα γραφικά.μπορούν να το παίξουν και στο dolphin...

Σε μπολικους δεν θα αρεσει η κινηση γιατι θα διχασει το κοινο. Ειδικα αυτοι που πηραν προσφατα το μηχανημα ειμαι σιγουρος οτι ηδη νιωθουν μαλακες. Η καλυτερη κινηση θα ηταν να προσφερουν προγραμμα trade in το οποιο θα αυξανει σε τιμη αναλογα με το ποτε το αγορασες. Παραδειγμα εγω που το πηρα δυο χρονια πριν το 3ds θα παρω μονο το 40% της αξιας του 3ds σημερα ενω καποιος που το πηρε σημερα θα λαβει το 90% της αξιας του. Να κανει ενα embassador προγραμμα δηλαδη υπο μορφη trade in που να ισχυει για ολους ή εστω για οσους αγορασαν το μηχανημα τον τελευταιο χρονο. 

Κατα δευτερο δε συμφωνω οτι μετα απο τοσο καιρο (3 χρονια και 4 για εμας εδω στα δυτικα) θα επρεπε απλα να μας προσφερει ενα facelift. Επρεπε να προσφερει ενα ουσιαστικο upgrade της ταξης του DSi αλλα αυτη τη φορα το κανει αυτο και ταυτοχρονα δεν χανουμε τιποτα απο οσα προσφερε το 3ds (ενω το DSi εχασε το GBA backwards compatibility και μικρυνε η διαρκεια της μπαταριας) και παιρνουμε απο ολα κατι περισσοτερο.

Τριτον, η κινηση αυτη της nintendo σηματοδοτει αυτο που ειπε ο ιδιος ο Miyamoto στο Edge. Προσωπικα τη θεωρω πολυ καλη κινηση αν το χειριστει σωστα (οπου εδω ειναι που δεν της εχω εμπιστοσυνη οτι θα το καταφερει) γιατι για πρωτη φορα η nintendo δειχνει να ακουει το κοινο της. Το design του νεου 3ds δεν βγηκε μεσα απο τη στομαχα της. Κοσμος το ηθελε (μαζι με αυτους και εγω) και αυτη τη φορα θα εχουμε σοβαρο tec upgrade χωρις ομως να πεταμε την παλια κονσολα στην οποια θα συνεχισουν να παιζουν τα περισσοτερα παιχνιδια. Αυτη τη στιγμη το νεο 3ds ειναι πραγματικος αντικαταστατης γιατι οταν θα κυκλοφορησει θα κοστιζει τοσο οσο το κανονικο 3ds/XL σημερα.   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...