Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο εβδομαδα ερχεται μαλλον ... Damn it, Θελω να κανω wifi battle και εχω μεινει με την ορεξη των youtube videos. Τι τις γραφουν τις 2 μερες παραδοση αν δεν μπορουν να τις τηρισουν? :@

Επεξ/σία από johnny12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Tο ξερω, ο ενθουσιασμος μου εχει θολώσει την κριση χαχα :P ... Εχω να ενθουσιαστω τοσο με ποκεμον since gen 1. Καλα οχι οτι ξεχναω και τα πολυαγαπημενα μου μαριο.

To Xenoblade Chronicles λόγω της νέας CPU όπως λέει ο Iwata στο ninty direct θα είναι αποκλειστικό για το new 3ds και new 3ds LL (XL).

Αυτό είναι πολύ άσχημο νέο, εάν γίνει και με αρκετούς άλλους τίτλους.

Τώρα μου θυμήθηκε να βάλει και τον 2ο αναλογικό μοχλό.

• Like 1

Ευτυχώς που έχω το xenoblade στο wii. Ελπίζω πάντως οι exclusive titles να είναι λίγοι. Φανταστείτε π.χ majora's mask μόνο στο καινούργιο, ποιος δεν θα πάθει εγκεφαλικό;;;

• Moderators

To Xenoblade Chronicles λόγω της νέας CPU όπως λέει ο Iwata στο ninty direct θα είναι αποκλειστικό για το new 3ds και new 3ds LL (XL).

Αυτό είναι πολύ άσχημο νέο, εάν γίνει και με αρκετούς άλλους τίτλους.

Τώρα μου θυμήθηκε να βάλει και τον 2ο αναλογικό μοχλό.

Εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά νέα πάντως. Τρομερό το update στα controls, αυτό που ζητούσαμε τόσα χρόνια επιτέλους γίνεται πραγματικότητα. Δεν θα με χαλάσει καθόλου να δω αποκλειστικούς τίτλους για αυτό, καθώς θα είναι τίτλοι με ακόμα καλύτερο gameplay, λόγω του δεύτερου αναλογικού. Θα δούμε και κανένα σοβαρό FPS στο 3DS (Metroid Prime Trilogy remake και τα μυαλά στο πάτωμα :P)

European release λένε για 2015, 4 χρόνια μετά το πρώτο 3DS δεν είναι κακό να προστεθεί ένα serious upgrade στην 3DS family. Για μένα είναι day one αγορά, ειδικά εάν παίζει oob τα games που «απαιτούσαν» το circle pad για να τα ευχαριστηθεί κάποιος.

Ευτυχώς που έχω το xenoblade στο wii. Ελπίζω πάντως οι exclusive titles να είναι λίγοι. Φανταστείτε π.χ majora's mask μόνο στο καινούργιο, ποιος δεν θα πάθει εγκεφαλικό;;;

Επειδή προβλέπω από τώρα ότι θα πουλήσει καλά (πρώτον ήμασταν πολλοί αυτοί που ζητούσαμε τέτοιο μηχάνημα από την Nintendo και δεύτερον η N πλέον παίζει μόνη της στα φορητά και άρα κάνει ότι γουστάρει), δεν θα είναι λίγοι οι exclusive τίτλοι γι' αυτό. Και δεν θα είναι λίγοι γιατί ο δεύτερος αναλογικός είναι massive upgrade, κατά τη γνώμη μου.

EDIT: Και κάτι άλλο που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστη η.. στροφή στο 3D που κάνει η Ν. Είχα τρομάξει με την έλευση του 2DS, αλλά τώρα καθησυχάστηκα ξανά. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...