Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

:) Γενικα πιστευεις οτι το 3d θα το χρησιμοποιήσω ή ειναι απλα ενα gimmick? Φιλικα παντα. 

Εξαρταται το παιχνιδι.Ας πουμε στο mario 3d land το 3d ειναι παρα πολυ καλο.Απαραιτητο θα ελεγα για να παιξεις αλλα και για να απολαυσεις το παιχνιδι στο 100%

Ενω στο fire emblem,το οποιο δεν εχω παιξει,το 3d ειναι ανυπαρκτο απ'οσο εχω διαβασει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Περιμενω φυσικα κι αλλες αποψεις μεχρι να αποφασισω. :)

Ειχα το XL και το πουλησα για να παρω το μικρότερο:P Είχε αρκετο πιξελιασμα για τα ματια μου:P Άσε που χανεται και η φορητοτητα....Αν εχεις να σκας 40αρια για παιχνιδια τι να πω...με την gateway εχω καλυφθει παντως:P

Ευχαριστω πολυ και περιμενω τις απαντησεις σας!  

Προτίμησε 3ds XL, δες το από κοντά και αν δεν σου αρέσει τότε πάνε σε 3ds.

Το 2ds για παιδάκια δημοτικού και για ανθρώπους με προβλήματα στα μάτια είναι καλό.

Προτίμησε 3ds XL, δες το από κοντά και αν δεν σου αρέσει τότε πάνε σε 3ds.

Το 2ds για παιδάκια δημοτικού και για ανθρώπους με προβλήματα στα μάτια είναι καλό.

Πραγματικά τι σας ενοχλεί τόσο πολύ με το 2ds? Δεν έχουν όλοι ξέρετε τα χρήματα για να αγοράσουν το 3ds ή το 3ds xl.

Ευχαριστω για τις απαντήσεις παιδια. 

Φιλε μανουσο δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα το gateway να σου πω την αληθεια :) .

Το φθηνότερο XL (στο σκρουτζ τουλαχιστον) ειναι 170 ευρω. Aν προσθεσω και τα λεφτα του μαριο παμε στα 205. 82 ευρω παραπανω απο το 2ds και 53 πανω απο το 3ds. Εκτος του οτι ο λογος που παιρνω 3ds και οχι wiiu ειναι τα λεφτα κυριως, (Καλα και η game library) δεν βρίσκω κανεναν λογο να προτιμήσω το XL. Το μεγεθος της οθονης του απλου μου φαινεται ικανοποιητικοτατη και προτειμω pixel density απο size. :) Γενικα πιστευεις οτι το 3d θα το χρησιμοποιήσω ή ειναι απλα ενα gimmick? Φιλικα παντα. 

Περιμενω φυσικα κι αλλες αποψεις μεχρι να αποφασισω.

Το 2ds από οικονομικής πλευράς συμφέρει περισσότερο από το 3ds. Εκτός από την έλλειψη του 3d,του clamshell design, και του stereo speaker δε διαφέρει σε τίποτα με το 3ds. Όσον αφορά το 3d το έχω χρησιμοποιήσει μόνο στο ocarina of time, γιατί δείχνει πολύ ωραίο και στα pushmo και loz:ALBW γιατί βοηθάει στο gameplay. Δεν έχω παίξει κάποιο άλλο παιχνίδι που το 3d να το κάνει ας πούμε καλύτερο. Το 2ds σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Σκέφτομαι και εγώ να πάρω ένα (το ροζ συγκεκριμένα  :wub: ) γιατί το 3ds xl μου είναι north america region και θέλω να έχω και ένα europe.

Υ.Σ.Για όσους παραπονιούνται για την φορητότητα : πόσες φορές έχετε πάρει το 3ds μαζί σας όταν κάνετε βόλτα;

Υ.Σ.1: Το 2ds έρχεται με 4gb sd card, ενώ το 3ds με 2.

Υ.Σ.Για όσους παραπονιούνται για την φορητότητα : πόσες φορές έχετε πάρει το 3ds μαζί σας όταν κάνετε βόλτα;

Σκεφτηκες το ενδεχόμενο κάποιοι να παίζουν στη δουλειά? :D και η χωρητικότητα της κάρτας μνήμης δεν παίζει ουσιαστικό ρόλο στην επιλογή....

Αν εχεις να σκας 40αρια για παιχνιδια τι να πω...με την gateway εχω καλυφθει παντως :P

Η αλήθεια είναι πως κάποιος πρέπει να τα σκάει για να τα έχουν και οι υπόλοιποι. 

• Like 5

Ξανα λεω λοιπον ενα ευχαριστω για τις αποψεις σας.

Για όσους μου προτεινουν το XL ήμουν στο τσακ να αλλαξω γνωμη και να βγω τρομερα overbudget αλλα ευτηχως είδα οτι το ΧL δεν ερχεται με φορτιστη και αυτο καπως με επανεφερε στην πραγματικοτητα. Απο 88 ευρω που κανει το 2ds, που ηταν εξαλου και το αρχικο μου πλανο θα ανεβαινα στα 200(περιπου) χωρις καποιο feature που να φαινεται σε εμενα χρησιμο. Οποτε για ακομα μια φορα το XL φευγει απο το παιχνιδι.

Πραγματικά τι σας ενοχλεί τόσο πολύ με το 2ds? Δεν έχουν όλοι ξέρετε τα χρήματα για να αγοράσουν το 3ds ή το 3ds xl.

Το 2ds από οικονομικής πλευράς συμφέρει περισσότερο από το 3ds. Εκτός από την έλλειψη του 3d,του clamshell design, και του stereo speaker δε διαφέρει σε τίποτα με το 3ds. Όσον αφορά το 3d το έχω χρησιμοποιήσει μόνο στο ocarina of time, γιατί δείχνει πολύ ωραίο και στα pushmo και loz:ALBW γιατί βοηθάει στο gameplay. Δεν έχω παίξει κάποιο άλλο παιχνίδι που το 3d να το κάνει ας πούμε καλύτερο. Το 2ds σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Σκέφτομαι και εγώ να πάρω ένα (το ροζ συγκεκριμένα  :wub: ) γιατί το 3ds xl μου είναι north america region και θέλω να έχω και ένα europe.

Φιλε basketballfan οι αποψεις σου συνοψίζουν σχεδον αριστα και τις δικες μου. Θεώρω το 2ds μια πολυ ωραία και αδικημενη συσκευη που θα μου προσφερει αυτο ακριβως που χρειαζομαι, να απολαυσω το καταπληκτικο game library της φορητης σε ενα χαμηλο budget. 

Επανερχομαστε λοιπον στο αρχικο ερωτημα 2ds vs orig3ds.

Ειχα στο νου μου να παω για το 2ds οταν έκανα την ερωτηση στο φορουμ και η ζυγαρια εξακολουθει μαλλον τεινει προς αυτο. Μπορει βεβαια  να αλλαξω γνωμη μεχρι αυριο που θα κανω την παραγγελια και να παω στο ο3ds. Οπως και να έχει, οποια και να παρω, περιμενω πως και πως να διασκεδάσω με αυτην και εννοειται να παιξουμε κανα online mario kart 7 και να ανταλλαξουμε κανα ποκεμον!!!

Thanks και παλι, ελπιζω να μην εγινα κουραστικος και φυσικα οποιαδήποτε last minute advice ειναι ευπροσδεκτη! (απο καποιον ιδιοκτητη 2ds ας πουμε που έχει καποιο παραπονο απο την κονσολα που δεν εχουμε παρατηρησει ακομα π.χ. στο grip και στην ανεση χειρισμου) 

Thanks και παλι, ελπιζω να μην εγινα κουραστικος και φυσικα οποιαδήποτε last minute advice ειναι ευπροσδεκτη!

Αν θες "last minute advice" από πρώην κάτοχο XL και νυν κανονικού 3ds ελεγξε την φορητότητα.Πήγαινε σε κάποιο Κοτσοβολο που τα έχει όλα μαζί να δεις τι σε βολεύει. Μπορεί το 2ds να μη σε βολεύει στη μεταφορά (το 2ds δεν χωράει στην τσέπη,το 3ds χωράει μια χαρά, το XL μόνο σε παντελόνι με μεγάλη τσέπη).Αλλωστε ποτέ δεν ξέρεις αν θα χρειαστεί να το πάρεις μαζί σου σε ταξίδι ή οπουδηποτε....

Πάντως αν στην τελική αποφασίσεις για 2ds νομίζω μόνο ο Κοτσοβολος έχει θήκες...

Δες και κανένα unboxing στο YouTube να πάρεις καμία ιδέα....

ως κατοχος 3ds original και xl (για το 2ds δεν εχω αποψη)

το original ειναι οντος ποιο φορητο, αρκετα μικροτερο απο πλευρας μεταφορας

κουραζει ιδιαιτερα στο 3d του ομως (λογο του sweet spot που ειναι αρκετα μικροτερο)

επισης εμενα (που δεν εχω μεγαλα χερια mind you) μετα απο λιγη ωρα με κουραζε να το κραταω παιζοντας με τον αναλογικο του (με το dpad ηταν οκ)προβληματα που δεν εχω με το xl

οποτε νομιζω πρεπει να τα δοκιμασεις και να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα

για εμενα το original ηταν unplayable λογο του προβληματος του πως καθοταν στα χερια μου

αν δεν εχεις το ιδιο προβλημα ειναι καλη λυση ιδιαιτερα λογο φορητοτητας

Ξανα λεω λοιπον ενα ευχαριστω για τις αποψεις σας.

Για όσους μου προτεινουν το XL ήμουν στο τσακ να αλλαξω γνωμη και να βγω τρομερα overbudget αλλα ευτηχως είδα οτι το ΧL δεν ερχεται με φορτιστη και αυτο καπως με επανεφερε στην πραγματικοτητα. Απο 88 ευρω που κανει το 2ds, που ηταν εξαλου και το αρχικο μου πλανο θα ανεβαινα στα 200(περιπου) χωρις καποιο feature που να φαινεται σε εμενα χρησιμο. Οποτε για ακομα μια φορα το XL φευγει απο το παιχνιδι.

Φιλε basketballfan οι αποψεις σου συνοψίζουν σχεδον αριστα και τις δικες μου. Θεώρω το 2ds μια πολυ ωραία και αδικημενη συσκευη που θα μου προσφερει αυτο ακριβως που χρειαζομαι, να απολαυσω το καταπληκτικο game library της φορητης σε ενα χαμηλο budget. 

Επανερχομαστε λοιπον στο αρχικο ερωτημα 2ds vs orig3ds.

Ειχα στο νου μου να παω για το 2ds οταν έκανα την ερωτηση στο φορουμ και η ζυγαρια εξακολουθει μαλλον τεινει προς αυτο. Μπορει βεβαια  να αλλαξω γνωμη μεχρι αυριο που θα κανω την παραγγελια και να παω στο ο3ds. Οπως και να έχει, οποια και να παρω, περιμενω πως και πως να διασκεδάσω με αυτην και εννοειται να παιξουμε κανα online mario kart 7 και να ανταλλαξουμε κανα ποκεμον!!!

Thanks και παλι, ελπιζω να μην εγινα κουραστικος και φυσικα οποιαδήποτε last minute advice ειναι ευπροσδεκτη! (απο καποιον ιδιοκτητη 2ds ας πουμε που έχει καποιο παραπονο απο την κονσολα που δεν εχουμε παρατηρησει ακομα π.χ. στο grip και στην ανεση χειρισμου) 

Φίλη :)

Πράγματι το 2ds ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση της nintendo για όποιον θέλει να απολαύσει ένα καταπλητικό library με ένα πιο περιορισμένο budget. Έχω παίξει με 2ds (όχι δικό μου) και το βρίσκω πάρα πολύ άνετο στα δάχτυλα ακόμα και σε σχέση με το 3ds xl. Θα σου πρότεινα πριν αποφασίσεις να τα δοκιμάσεις και τα δύο αν μπορείς. Πάντως να ξέρεις ότι και να αποφασίσεις χαμένος δεν θα βγεις ;)

Ναι αλλά το 3ds μπορείς να το βρεις σε bundle με δωρεάν παιχνίδι. 130 με 200κάτι +παιχνίδια δεν είναι τεράστια διαφορά.

Π.χ. http://www.amazon.co.uk/Nintendo-Handheld-Console-3DS-Black/dp/B00GU7M89S/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1408884545&sr=8-3&keywords=nintendo+3ds

Φίλη :)

Πράγματι το 2ds ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση της nintendo για όποιον θέλει να απολαύσει ένα καταπλητικό library με ένα πιο περιορισμένο budget. Έχω παίξει με 2ds (όχι δικό μου) και το βρίσκω πάρα πολύ άνετο στα δάχτυλα ακόμα και σε σχέση με το 3ds xl. Θα σου πρότεινα πριν αποφασίσεις να τα δοκιμάσεις και τα δύο αν μπορείς. Πάντως να ξέρεις ότι και να αποφασίσεις χαμένος δεν θα βγεις ;)

Α.. Σορρυ :) Φιλη λοιπον!  Να τα δοκιμασω πολυ δυσκολο στην περιοχη που μενω, και κανενας γνωστος μου δεν τα εχει, θα πρεπει λοιπον να παω στα τυφλα.

Κατεληξα στο ο3ds ομως αφου η διαφορα ειναι πολυ μικρη, θα εχω μια καλυτερη εμπειρια στα παιχνιδια και θα ειναι πιο φορητη να το πηγαινοφερνω εδω και εκει. Για τον χειρισμο δεν νομιζω να μην με βολεψει αφου παιζω σε original DS (ναι εκεινο το ασημενιο) και τα κουμπια μου φαινονται πολυ ανετα. Παρηγγηλα λοιπον το 3ds ice white + mario 3d land στα 150 ευρω. Thanks for the info guys and girls! :)

• Like 2

Α.. Σορρυ :) Φιλη λοιπον!  Να τα δοκιμασω πολυ δυσκολο στην περιοχη που μενω, και κανενας γνωστος μου δεν τα εχει, θα πρεπει λοιπον να παω στα τυφλα.

Κατεληξα στο ο3ds ομως αφου η διαφορα ειναι πολυ μικρη, θα εχω μια καλυτερη εμπειρια στα παιχνιδια και θα ειναι πιο φορητη να το πηγαινοφερνω εδω και εκει. Για τον χειρισμο δεν νομιζω να μην με βολεψει αφου παιζω σε original DS (ναι εκεινο το ασημενιο) και τα κουμπια μου φαινονται πολυ ανετα. Παρηγγηλα λοιπον το 3ds ice white + mario 3d land στα 150 ευρω. Thanks for the info guys and girls! :)

Θα την χαρείς πολύ την κονσόλα, είναι φανταστική!

Πάντως βλέπω ότι έχει καλές τιμές το σκρουτζομάγαζο σε κάποια πακέτα και μάλλον θα τσιμπήσω το ροζ 3ds xl :P

Θα την χαρείς πολύ την κονσόλα, είναι φανταστική!

Πάντως βλέπω ότι έχει καλές τιμές το σκρουτζομάγαζο σε κάποια πακέτα και μάλλον θα τσιμπήσω το ροζ 3ds xl :P

Χαχα ναι καλα ασε... Το Ροζ 3ds XL 140 ενω τα αλλα 180 και πανω! Not fair! :/ 

Χαχα ναι καλα ασε... Το Ροζ 3ds XL 140 ενω τα αλλα 180 και πανω! Not fair! :/ 

Προφανώς το κάνουν επίτηδες, δεν καταλαβαίνω όμως το γιατί, αφού οι άνδρες gamers είναι περισσότεροι από τις γυναίκες :confused: (τουλάχιστον στην Ελλάδα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...