Moderators Malthador Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ρε δεν το βρίσκω. Για παράδειγμα στο 3DS μου έχω το πρώτο Zelda, λόγω ambassador. Στο Wii U όμως δεν το βγάζει available για download, πρέπει να το ξαναγοράσω. Είναι κάπου συγκεκριμένα τα cross-buy παιχνίδια στο Wii U και έχω τόση στραβομάρα; Λίγο που το έψαξα λένε μόνο για ένα τίτλο ότι θα το υποστηρίζει, το Squids Odyssey. Δεν βρίσκω κάπου να λένε ότι έχει αρχίσει να ισχύει γενικότερα αυτό το concept. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Αν ανοιξεις το store του 3DS εχει 2-3 παιχνιδια τα οποια αν τα εχεις ειτε στο 3DS ειτε στο WiiU και υποστιριζονται και απο τις δυο κονσολες τοτε μπορεις να το κατεβασεις σε καθε μια. Δεν μπορω να γνωριζω φυσικα σε ποσους τιτλους προκειται να ερθει το συγκεκριμενο feature αλλα νομιζω ειναι πλεον δεδομενο οτι ξεκιναει κατι αναλογο και για την nintendo. Ας δουμε τωρα τι θα γινει σιγα σιγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramparter Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Κι εγω για το Squids odyssey ξερω μονο για τωρα, μπορεις να μας πεις ποια ειναι αυτα τα 2-3 που λες; Παντως Malthador ειδικα τα για ambassador games δε νομιζω να δουμε ποτε κατι τετοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Κι εγω για το Squids odyssey ξερω μονο για τωρα, μπορεις να μας πεις ποια ειναι αυτα τα 2-3 που λες; Παντως Malthador ειδικα τα για ambassador games δε νομιζω να δουμε ποτε κατι τετοιο... Γιατί να μη δούμε; Ότι παίζει το 3DS επιβάλλεται να το παίζει και το WiiU και αντιστρόφως. Νόμος. Ακριβώς ότι κάνει η Sony, το Steam και το GoG. Δε νοείται κάτι διαφορετικό, απλά η Nintendo έχει μονίμως ανοιχτό μέτωπο με τη λογική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apple64 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Το Steel Diver Sub Wars είναι απροσδόκητα καλό! Εξαιρετικός τίτλος για την παραλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Καταφέρνεις και βλέπεις τις οθόνες του 3DS με ηλιοφάνεια? Μπράβο σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ανακοινώθηκε limited edition 3DS XL SSB για την Ευρώπη. Εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερα. Τι λέτε σας αρέσει; Θα το παίρνατε; Προσωπικά, εμένα δεν μου αρέσει το λογότυπο αλλά είναι από τα πιο ωραία limited edition που έχουν βγει γενικώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Κάποιος χάκερ με το όνομα Smealum (στο twitter) υποστηρίζει ότι βρίσκεται στα τελευταίας στάδια ανάπτυξης ενός homebrew channel για το 3ds. Επίσης, λέει ότι μπορεί να καταφέρει να κάνει bypass το region locking. http://www.nintendolife.com/news/2014/08/3ds_homebrew_channel_reportedly_in_final_stages_of_development Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramparter Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Ερχεται συντομα υποστηριξη για ολα τα 3ds roms μεσω Gateway 3DS και στις τελευταιες εκδοσεις 7.XX & 8.XX http://www.insomnia.gr/topic/418068-the-official-3ds-hacking-topic/?p=53407910 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 cheats να βαλουν =] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramparter Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 false alarm, θα υποστηριζουν games 7.X & 8.X αλλα οχι συστηματα με αυτο το firmware, damn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny12 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Χαιρετώ insmoniacs.Λοιπόν μετά απο πολύ καιρό αποχής απο ninty αποφάσισα να ξαναγυρίσω πίσω στα καταπληκτικά της παιχνίδια με την αγορά ενος nintendo 3ds καθώς η τιμή του είναι τρομερά χαμηλή. Η απορία μου ωστόσο είναι η εξής. Ποια έκδοση να πάρω. Για οικονομικούς λόγους περιορίζομαι στο 2ds και στο original 3ds. To 2ds αυτην την στιγμή κανει 88Ε σε σκρουτζ ενω το 3ds το βρίσκω 151 ευρω μαζι με super mario 3d land. Οι επιλογές λοιπόν ειναι:-2ds + sm3dland = 88 +35 = 123 -3ds + sm3dland = 151 (bundle) Το 3dland το συμπεριλαμβανω στο 2ds καθως θα το αγορασω σιγουρα (ακομα και αν δεν ηταν η ΑΜΕΣΗ η αγορα του.)Ρωτάω λοιπον εγω τώρα. Αξίζουν τα 30 ευρω διαφορα και η αμεση αγορα του mario land? Αν παρω 2ds θα παρω πρωτα το pokemon και μετα το mario land .Οσο αναφορα τις κονσολες δεν μπορω να κρίνω αν το 3δ μου φαινεται χρησιμο καθως δεν μπορω να δοκιμασω καποιο 3δσ στην περιοχη μου αλλα πιστευω οτι δεν θα το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα. Το μόνο που με κάνει να σκεφτομαι το 3δσ ως πιθανή επιλογη ειναι η φορητοτητα του και το stereo speaker.Ευχαριστω πολυ και περιμενω τις απαντησεις σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manousos82003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Παρε 3ds, αυτα που υπαρχουν στη Ελλαδα έρxονται στην 1.1 και παιρνoυν gateway... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 το super mario 3d land σιγουρα αξιζει σαν αμεση αγορα καθως ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια για την κονσολα.Τωρα και εγω 3ds εχω αλλα ολοι λενε οτι το 3ds ΧL αξιζει περισσοτερο.Μηπως να κοιταξεις και προς το XL? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny12 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Ευχαριστω για τις απαντήσεις παιδια. Παρε 3ds, αυτα που υπαρχουν στη Ελλαδα έρxονται στην 1.1 και παιρνoυν gateway... Φιλε μανουσο δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα το gateway να σου πω την αληθεια . το super mario 3d land σιγουρα αξιζει σαν αμεση αγορα καθως ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια για την κονσολα.Τωρα και εγω 3ds εχω αλλα ολοι λενε οτι το 3ds ΧL αξιζει περισσοτερο.Μηπως να κοιταξεις και προς το XL? Το φθηνότερο XL (στο σκρουτζ τουλαχιστον) ειναι 170 ευρω. Aν προσθεσω και τα λεφτα του μαριο παμε στα 205. 82 ευρω παραπανω απο το 2ds και 53 πανω απο το 3ds. Εκτος του οτι ο λογος που παιρνω 3ds και οχι wiiu ειναι τα λεφτα κυριως, (Καλα και η game library) δεν βρίσκω κανεναν λογο να προτιμήσω το XL. Το μεγεθος της οθονης του απλου μου φαινεται ικανοποιητικοτατη και προτειμω pixel density απο size. Γενικα πιστευεις οτι το 3d θα το χρησιμοποιήσω ή ειναι απλα ενα gimmick? Φιλικα παντα. Περιμενω φυσικα κι αλλες αποψεις μεχρι να αποφασισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα